ויש לנו אלוף....אפילו שניים

DJ$upreme

New member
../images/Emo41.gif ויש לנו אלוף....אפילו שניים

פעם שניה שזה קורה לנו (והפעם לאחר "שערוריית" הצבעות...ופסילת קולות גורפת..) הוזכה בתחרות ה-DJ השנתית של הג'יספוט לשנת 2007 הוא: ברק וייס וגם נצ'י נץ'! שניהם קיבלו אותו מספר קולות בדיוק, והתחלקו בפרס. עוד השתתפו PIPE, אלכס קרפל ואלרם. אם יורשה לי, לדעתי זו היתה התחרות עם הרמה הכי גבוהה מזה כמה שנים, גם הצעירים והירוקים יותר נתנו סטים לפנים, והותיקים השקיעו והכינו סטים סופר מושקעים וקומוניקטיביים. מה שהיה יפה וזה מה שמיחד את התחרות שלנו מאחרות, זה שה-DJS מנגנים לתוך המסיבה ולא לתוך קהל שעומד ומסתכל עליהם, ובכל הסטים לרבות אלו היותר "טכניים" המסיבה זרמה פיצוץ. בקיצור, אחלה ערב. הסטים הוקלטו ויועלו לאתר שלנו בקרוב. ריספקט לכל ה-DJS!

סידי77

New member
הרבה כבוד לברק ונצ'י, ובכלל למתחרים

הייתה תחרות לא קלה והיו סטים מטורפים, באמת שהיה קשה לקבוע אבל הקהל אמר את דברו... בכל מקרה טוב לראות את הותיקים משתבחים עם השנים ואת הצעירים יותר משתפרים ומפתיעים. נ.ב מילה קטנה לנצ'י אמרתי לך שאסור לך להמעיט בערכך, לא? נתראה ביום רביעי בהשקה...

מישו היה? היתה מסיבה אששש

ברק וייס ונצי נץ שרפווו הרבה דאנסהלל ולהיטים קלאסיקות ישנים....... אישית מאוד חיבבתי את דיג'יי פייפ נתן מוזיקה לטעמי שאני שומע גם בבית זה היה כאילו הוא מנגן תפליליסט שלי הגעתי למסקנה שאני אוהב יותר את ההיפופ הישן מאשר כל הזבל שמנגנים היום זה פחות מקפיץ אותי ההוירה היתה חמה אבל הרבה קהל של ערסים סטליסטים קטנים ואת זה פחות אהבתי..... ועוד משו ששמתי לב אמרו שישתתפו בתחרות שש דיג'ים אבל משומה אני זוכר שהיו רק 5 או שזה רק אני תקנו אותי אם אני תועה ההופעה של החבר'ה מהמעגל היתה חזקה איפה אני יכול לישמוע\ליראות עוד הופעות שלהם?

מברוק אליס יא אליס מברוק או איך שרושמים...

את זה. המון כבוד לנצ'י על הזכייה ריספקט מאן סט באמת מיוחד במינו. וכמובן למעגל שלמרות כל הסיכויים עלו בסופו של דבר.

U G I

New member
מחכה לשמוע את הסט של נצ'י נץ'

תנסו להזדרז עם האתר :) מזל טוב, שתמשיכו

DJ$upreme

New member
נ"ב תודה רבה לגלאס ווגאס ולעוז ובלקאאוט

שהרשימו מאוד לדעתי בלייב... אנחנו ממשיכים לפרגן לדור הצעיר של ההיפהופ, אני מקווה שהדור הצעיר של ההיפהופ יפרגן חזרה, כי אנחנו מנסים לחזק את היסודות הרעועים של המפעל הזה. ואני אומר את זה בין היתר כי למרות שהיתה אחלה אווירה, וקהל של כמאתיים איש שמורכב מהיפהופ הדז, בנות, ברייקרים, סתם בליינים וגם כמה לא קשורים, אני חושב שלאירוע כזה מגיע קהל של 400, וכן, אני מסתכל אליכם - ראפרים שמחפשים במה ורוצים חשיפה מול קהל צעיר ותוסס. אל תבואו רק כשאתם מופיעים. פשוט תבואו. ככה זה עבד בעבר, ככה זה יעבוד גם בשבילכם. נתראה בהשקה של סידי!

RuVeN the AnGeL

New member
דבר אחד אני לא מבין..

איך עוז היה בג'י אם הוא מופיע באתר לילה בגלרית מוצש של הסיסליה?

אני דוקא לא מבין משהו אחר,איך הם עברו סלקציה?

ואתה טוען אז שמאתיים איש צפו בעצם רוח רפאים. ברור. תעשה לי טובה גבר אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שלא תגיד כלום

RuVeN the AnGeL

New member
הייטר.

ומה הקשר? ידידה שלי היתה בראשון ואמרה לי שהיא ראתה אותו בסיסליה.. חוץ מזה שזה הליין שלהם שם אז הגיוני לא? תפסיק להגיב לכל הודעה שלי טרול.

djDino

New member
היתה פשוט מסיבה לפנים!

ואם כבר דיברנו על הG.. מישהו יכול להגיד לי את השמות של השירים שיש ברקע של האתר?... gspotclub.co.il תודה!

DJ$upreme

New member
הנה

JAYZ - I just wanna love you LL Cool J ft jay lo - control myself fat joe - what's love dr dre. - aint nuttin but a g thang

למעלה