ומה עכשיו..

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifומה עכשיו..../images/Emo35.gif

נכון, יעל עזבה את פוקס- וכבר זה פאסה, וממשיכים הלאה. מה אנחנו בתור מעריצים של הבחורה, היינו רוצים שהיא תעשה עכשיו
|תומחזמר האם אנחנו רוצים לראות את יעלי על הבמות, רוקדת ושרה באיזשהוא מחזמר כמו "מרילו".
סדרת\תכנית טלוויזיה תחשבו על תכנית אירוח חדשה, או על סדרה בערוץ 2. האם היינו רוצים לראות קצת באופן יום יומי את יעל
סרט האם הייתם רוצים ללכת לקולנוע, עם איזה סרט בכיכוב ראשי של יעלי
שיר האם היינו רוצים שיעל תוציא שיר לשם שינוי, והוא יופץ בתור סינגל ברחבי הארץ
ואולי אפילו יתפתח לאלבום שתוציא, קליפים בערוץ 24 וכו'..
דוגמנות אולי יעלי לא צריכה לגוון בתחום, אלא בחברה. האם הייתם רוצים לראות קמפיין חדש של יעלי ברחבי חנויות האופנה
אני אישית הייתי רוצה שיעלי תופיע בכולם, אבל אם הייתם צריכים להיות ליום אחד הסוכן האישי של יעלי- מה הייתם מייעצים לה

Nofar723

New member
אני אישית הייתי רוצה לראות

אותה מופיעה באיזשהו מחזמר, סדרת\תוכנית טלויזיה או מדגמנת

Deacon Frost

New member
אני דווקא בעד שהיא תעשה 3 דברים:

1. הצגה דרמטית. לא מחזמר כמו "מרי לו", אלא הצגה שהיא תגלם בה תפקיד דרמטי עם מלא רגש. 2. סרט. יעל אמרה לא מעט פעמים שאחד החלומות הגדולים שלה הוא להשתתף בסרט. אני מעוניין שהיא תעשה איזשהו סרט (קומי, דרמטי, לא משנה) שהתפקיד שהיא תגלם יהיה מעניין. 3. תשתתף בסדרה דרמטית (או אפילו סיטקום קומי, למרות שבארץ לא יודעים לעשות קומדיות). יעל אמרה בעבר שהיא מעוניינת להשתתף ב"דרמה בראשון" (סדרת סרטי טלוויזיה ישראלים שמופקים ע"י "הוט"). זה יכול להיות מבחינתה אמצעי מעולה לפיתוח יכולות המשחק שלה. כמו שבטח הבנתם אני מעדיף שיעל תשקיע יותר בפיתוח קריירת המשחק שלה (לא, טלנובלה לא נחשבת מבחינתי אמצעי לפיתוח יכולות משחק), ותגלם כמה שיותר תפקידים מעניינים.

לדעתי..

העדיפות הראשונה של מה שהייתי רוצה שהיא תעשה זה סרט קודם כל, זה מה שהיא הכי רוצה בכל מקום היא אומרת את זה והיא גם אמרה שלא כל דבר הולך לה בקלות ושגם היא נורא רוצה תעשות את הראשון בדרמה שזה פרוייקט סרטים ואני אשמח לראות אותה בסרט, האמת שאני אישית הייתי מעדיפה דרמה אבל זה לא כל כך משנה, העיקר לראות אותה סוף סוף על המסך הגדול! הייתי גם מאוד מאוד מאוד רוצה לראות אותה במחזמר זה אחד הדברים שהיא הכי טובה בהם. אז גם זה הייתי מרוצה מאוד.

אני רוצה../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif

אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל מהכל..הכל מהכל..אני רוצה שיעל תחזור לימי הזוהר שלה!חח

למעלה