ועוד חידה גם הפעם, מהפרק היומי של סטארגייט SG-1: איך האיש הזה קשור לתיקים?
G Gilliana New member 22/10/07 #1 ../images/Emo41.gif ועוד חידה גם הפעם, מהפרק היומי של סטארגייט SG-1: איך האיש הזה קשור לתיקים?
A aerynsun New member 22/10/07 #2 לא זוכרת אבל! הפרק הנ"ל של סטארגייט, אחד הפרקים שמאוד אהבתי. תצפי להמשך עם הדמות שלו. מה שאני כן זוכרת. הוא שיחק את הפייגלה בסקס והעיר הגדולה.
לא זוכרת אבל! הפרק הנ"ל של סטארגייט, אחד הפרקים שמאוד אהבתי. תצפי להמשך עם הדמות שלו. מה שאני כן זוכרת. הוא שיחק את הפייגלה בסקס והעיר הגדולה.
G Gilliana New member 22/10/07 #5 הווו, הוא חוזר? זה יהיה נחמד! ובאמת זה היה פרק מעולה, פשוט התגלגלתי מהקטעים.
A aerynsun New member 22/10/07 #3 הוא הופיע בשני פרקים - The Goldberg Variation - פרק שמאוד מאוד מאוד אהבתי וגם ב - The Walk
G Gilliana New member 22/10/07 #4 ../images/Emo45.gif Goldberg variation הוא גם אחד הפרקים האהובים עלי.
G Gilliana New member 22/10/07 #7 ../images/Emo6.gif פשש מאיר - איזה זכרון מעולה יש לך! בכל אופן, הפרק עסק באחד הנרי וימס, מזליסט מדופלם. הפרק נפתח בכך שוימס נפל מקומה 50 ויצא ללא פגע... ? Rings a bell
../images/Emo6.gif פשש מאיר - איזה זכרון מעולה יש לך! בכל אופן, הפרק עסק באחד הנרי וימס, מזליסט מדופלם. הפרק נפתח בכך שוימס נפל מקומה 50 ויצא ללא פגע... ? Rings a bell
I Ice Age New member 22/10/07 #8 אה, באמת פרק מעולה עם ההוא שיש לו מזל שהורס את כל האנשים מסביבו. אני זוכר את הסצנה שהוא זוכה בלוטו באיזה 2 מיליון, זורק לפח את הכרטיס ואומר "אבל אני צריך רק מאה אלף ".
אה, באמת פרק מעולה עם ההוא שיש לו מזל שהורס את כל האנשים מסביבו. אני זוכר את הסצנה שהוא זוכה בלוטו באיזה 2 מיליון, זורק לפח את הכרטיס ואומר "אבל אני צריך רק מאה אלף ".
ה האוקינוס השקט New member 23/10/07 #11 לצערי אתם טועים הוא לא זכה ב 2 מיליון הוא זכה בדיוק בסכום שהוא הזדקק לו - 100,000 דולר. רק שהמוכר בחנות אמר לו שהוא יקבל כל חודש כ 8000 דולר והנרי טען שזה יותר מדי זמן וזרק את הכרטיס.
לצערי אתם טועים הוא לא זכה ב 2 מיליון הוא זכה בדיוק בסכום שהוא הזדקק לו - 100,000 דולר. רק שהמוכר בחנות אמר לו שהוא יקבל כל חודש כ 8000 דולר והנרי טען שזה יותר מדי זמן וזרק את הכרטיס.