זהו שיר הטלפון טלפון טלפון

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif זהו שיר הטלפון טלפון טלפון../images/Emo41.gif

בסופו של דבר, הכל עניין בחיים של גבולות... שרק מכירים... כמה אתם נוהגים להתקשר? עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? מתי זה הופך למעיק? מתי זו הופך להטרדה? אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? כמה אתם מתקשרים? כמה הצד השני? אתם עושים חשבונות? ובכללי... כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... ועם המין שלכם? יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים? יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון? מה יותר גרוע?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אני לא בנאדם של טלפון..

אני בנאדם של פנים מול פנים.. אם יש משהו לומר, תמציתי- בSMS.. אם זה לא תמציתי, פנים מול פנים
מה הבעיה? :) אבל בעיקרון.. אני אנסה לענות על השאלות- שאלה שאלה
שרק מכירים...
כמה אתם נוהגים להתקשר? כמה שצריך, נותנת לו להיות יותר רודף, בעיקרון. עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? תלוי מה הוא רוצה. מתי זה הופך למעיק? כשהוא מתקשר "סתם כדי לדבר" או גורר את השיחה סתם הרבה יותר ממה שהיא צריכה להמשך.. מתי זו הופך להטרדה? כשהוא מתקשר כל יום, או יותר מפעם ביום אחד אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) לא ממש, אלא אם כן זה הכרחי. [נגיד, הוא עושה חשבונות].
במהלך הקשר...
כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? פעם-פעמיים.. כמה אתם מתקשרים? אותו דבר כמוהו כמה הצד השני? אותו הדבר כמוני
אתם עושים חשבונות? קצת.
ובכללי...
כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? שעה-שעתיים מקס'. מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... וואו, עם האקס שלי הייתי מדברת בטלפון שעות על גבי שעות.. לא יודעת מה הקטע, שנינו שנאנו טלפון.. פשוט כ"כ רציתי לדבר איתו כל הזמן והוא איתי.. שעות. אממ.. הכי הרבה? 12 שעות ככה. כן. כן. החשבון היה בהתאמה. ועם המין שלכם? קצת פחות מזה. יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים? לא, לא יצא לי. נשמע קצת מתוסבך, הבחור. יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון? אני כזאת
כי אני רוצה שיתנו לי ללכת D: מה יותר גרוע? דברן בטלפון ושתקן במציאות. בשבילי..

comet9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif

מי המציא את הזוועה הזו? טלפון זה לענייני עבודה ולזה שאמא תתקשר לארץ מחו"ל להודיע לי שהיא ניסתה ממה שיש לי בארון <אלוהים יודע למה היא נסעה להודו שהיא יכלה לרדת לחוף בת-ים עם חצי בוף> בקשרים, זה לא ממש עוזר להבעות, לכוונות וכ"ד. בזמן שאני עושה קול סקסי ובאסי <נכון זוהר?> מאיפה לבחורה לדעת שאני לא משחק סוליטייר עכביש????

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, אני מעדיפה לשחק את הסוליטייר הרגיל
אני לא אוהבת טלפון, בדר"כ כשמתקשרים אליי, הסיבה שאני לא נמצאת עם אנשים אחרים, היא כנראה כי אני בבית, אז אני עייפה/רעבה/עצבנית/שמחה/עסוקה.. הסבירות שבא לי לעשות שיחה סתם על הא ודא... היא נמוכה מאוד. חוצמזה, קצת מחשבה על המחיר. יהרוג לבוא להפגש?

comet9

New member
זה גם מה שאני אומר

הבעיה היא שרוב מכריי כרגע הם חבריה מהכפר הגלובלי. ובכלל, עם כל הסטנדרטים של היום והפחד של "להיפגש" כאילו מה קרה, חתונה?

וזאת הסיבה למה יש נושאים שעדיף לדבר

עליהם פנים מול פנים. ולא "טלפון זה אותו דבר, כמו פנים מול פנים"

L y c a n

New member
אולי במקום זה, שיחה עיניינית../images/Emo3.gif

סקר שוק: למי יש איזה מכשיר והאם הוא ממליץ: פשוט אתמול אבד שלי, אז צריך לקנות חדש.. יש המלצות?

danielo18

New member
מתוסבך משהו...

שרק מכירים...? כמה אתם נוהגים להתקשר? אני לא בחור של טלפון (עם בנות שאני מעוניין בהן),אני יותר אוהב את השיחה הקרובה (וגם זה כשיש עלי מוזה של חוש הומור - זה היתרון שלי) ,או את השיחה הכתובה (שבזה אני מלך תמיד,ללא ספק!). עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? אני בעד - ככה אני בטוח שהבחורה מעוניינת ושאני לא סתם חופר לה במוח והיא בכלל לא מעוניינת.. מתי זה הופך למעיק? מעיק? אחרי 3 שיחות ביום בהם היא מספרת לי על הכלב שלה שהלך לאימוץ.. מתי זו הופך להטרדה? לא יצא לי להיות מוטרד בטלפון ע"י בחורה.. אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) אני לא עושה חשבונות,אבל נראה לי שבנות עושות, וזה מה שרע בכל העסק הזה... במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? לא רלוונטי כמה אתם מתקשרים? לא רלוונטי כמה הצד השני? לא רלוונטי אתם עושים חשבונות? לא רלוונטי ובכללי... כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? בחודש יוצא לי 120-130 שקל,לא יודע כמה ביום. מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... 35 דקות ועם המין שלכם? 25 דקות יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים? לי יש קטע כזה, שעם אנשים (נשים) שאני צריך לעבוד איתן - אני זורם,ומצחיק,והכל, אבל כשזה מגיע לבחורה שאני מעוניין בה? אני פשוט נאלם (כאילו,לא לגמרי,אבל זה יותר מאולץ). אבל אם יש לי מצב רוח ואני משוחרר,אז אני יכול לזרום בחבל"Z... יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון?כן..ברור.. מה יותר גרוע? שניהם. כשהיא מדברת יותר מדי - זה כבר חפירה,ושהיא שותקת? זה משעמם..צריך למצוא באלנס כלשהו

ChilD SouL

New member
../images/Emo56.gif

שרק מכירים... כמה אתם נוהגים להתקשר? כשיוצא. לא יותר מדיי וגם לא מחכה עד שהצד השני יצור קשר, אם בא לי - מתקשרת. עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? לא הבנתי.
מתי זה הופך למעיק? כשמתקשרים מאה פעם ביום. מתי זו הופך להטרדה? ראו תשובה קודמת. אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) לא.
במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? שוב - כשיוצא. לרוב פעם-פעמיים ביום. אם קרה משהו חשוב או יש להגיד או לספר משהו אז יותר. כמה אתם מתקשרים? אפ'עם לא ספרתי. כמה הצד השני? לא ספרתי. אתם עושים חשבונות? לא.
ובכללי... כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? היות ואני לומדת כל היום אז את רוב החבר'ה אני רואה באונ' כך שאני לא מתקשרת לאפ'חד, אלא אם כן מתקשרים אליי או שאני צריכה מישהו. מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... כמה שעות טובות. ועם המין שלכם? עניין של כמה דק'.
יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים? לא יצא לי. יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון? לא נראה לי. מה יותר גרוע? שתקן זה גרוע. לא משנה אם זה בטלפון או במציאות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תגובה

שרק מכירים... כמה אתם נוהגים להתקשר? תלוי.. אבל לא מתקשרת כל יום.. עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? עוזר לי מאוד... בכיף.. מתי זה הופך למעיק? יותר מפעמיים ביום... כל יום!! מתי זו הופך להטרדה? כנ"ל.... אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) ממש לא... במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? תלוי ביום... אבל בדרך כלל פעם - פעמיים זה סבבה. כמה אתם מתקשרים? תלוי.. כמה הצד השני? תלוי... אתם עושים חשבונות? לא... ובכללי... כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? תלוי... מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... 6 שעות !!! על חשבון משרד ממשלתי כלשהו...
ועם המין שלכם? 3 שעות... בערך.. יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים? לא זוכרת.. תלוי מי מה... יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון? יש מצב.. מה יותר גרוע? דברן בטלפון ושתקן במציאות נראה לי... כי הקשר לא בטלפון....

ממ אני עונה

שרק מכירים... כמה אתם נוהגים להתקשר? באופן פרופרציונלי לאינטואיציות שלי כלפי המשך הקשר (חחח הבאתי אותה במשפט שדורש
עמכם הסליחה) עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר? אוף זה תלוי אם מעניין בשיחה או שזה סתם כדי לחפור.. זה תלוי אם זה זורם... אהה.. גם אם זה זורם אני לא אוהבת שמטביעים אותי בשיחות על ההתחלה... אולי כשהקשר נהיה יותר רציני.. וגם אז לא באופן אובססיבי... מידי פעם בהתקפות זה נייס.. מתי זה הופך למעיק? כשזה באופן קבוע מליוני טלפונים ביום... אני אישה זה לא אומר שלא מגיע לי לנשום.. מתי זו הופך להטרדה? כשהסיכוי להיכנס למקלחת בלי לקבל ממנו צילצול אחד לפחות הוא אפסי אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y) ממש לא..... זורמים.... אם מגיעים למצב הזה העניין דורש חקירה... תקלה בקשר משהו.... במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון? אמא שלי קיצרה את הספירה לביטוי 'אינפוזיה' כמה אתם מתקשרים? כמה הצד השני? תלוי בעומס יום של בן הזוג.. ושלי כמובן.. אבל למרות הכל תמיד צריך להיות כמה פעמים ביום רק להגיד 'אני אוהב אותך' ולנתק.... (לא בפרצוף כמובן) או לשלוח הודעה מתוקה שתזכיר שהוא חושב עלי \ אני חושבת עליו... זה עושה את ההבדל - מנסיון אתם עושים חשבונות? ממש לא.. כנ"ל.. ובכללי...כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון? בסביבות 6-7 שעות ביחד (חוצמהמקצוע שלי שזה בין היתר לענות לטלפונים שזה 8 שעות.. חח) מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?..... ממ משעה 12 עד 7 שהייתי צריכה ללכת לבצפר והוא לתפילה ולעבודה ועם המין שלכם? ממ 4 שעות-5 יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? לא מה עושים? לא נפגשים יותר יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון? לא מה יותר גרוע? האפשרות הראשונה כי השניה יכולה להיות בגלל חוסר אמצעים (?) לילה טוב ומתוק

Lil Kitty

New member
ממש לא אוהבת לדבר בטלפון

מעדיפה אס אמ אסים אבל זה יוצא נורא יקר, ככה שמתקשרת בכל זאת כשהשיחה היא מעבר ל"ניפגש ב X, אצלי או אצלך". כמה אתם נוהגים להתקשר?
מעט מאוד. עד כמה נראה לכם לעניין שהצד השני מתקשר?
תלוי מי המתקשר ובאיזו שעה. יש אנשים שיכולים להתקשר אליי בכל רגע שהוא, אפילו 4 בבוקר, ויש אנשים שאני יכולה לסנן אותם במשך יומיים בלי בושה. מתי זה הופך למעיק?
כשמתקשרים "סתם ככה" יותר מדי, נגיד כל 4 שעות. מתי זו הופך להטרדה?
כשאומרים בפירוש לא להתקשר יותר ומתקשרים בכל זאת. אתם עושים חשבונות? (אני התקשרתי X פעמים והוא Y)
אם אני מרבה להתקשר ואני רואה שהצד השני לא מתקשר בכלל, אני מורידה את כמות השיחות. במהלך הקשר... כמה פעמים בדרך כלל ביום מדברים בטלפון?
פעם אחת, אבל לרוב זה באס אמ אסים. כמה אתם מתקשרים?
רק אם יש צורך בשיחה ארוכה או בתשובה מיידית. כמה הצד השני?
כנ"ל אני חושבת. אתם עושים חשבונות?
בכלל לא. ובכללי... כמה בערך ביום אתם מבזבזים בטלפון?
מבחינת הכסף או הזמן? יוצא לי סביבות 250 כל חודש (הודעות זה יקר...) ומבחינת הזמן האמת היא שלא הרבה. שעה אולי. מה השיחה הכי ארוכה שניהלתם עם המין השני?.....
שעה וחצי. נפרדנו בטלפון. ועם המין שלכם?
שעה אולי. יצא לכם פעם להכיר מישהו שבטלפון דברן ובמציאות שתקן? מה עושים?
לא, לא יצא. יצא לכם להיות עם דברן במציאות ושתקן בטלפון?
אני קצת כזאת. לא שותקת, אבל פשוט מגלה חוסר רצון לדבר. מה יותר גרוע?
שתקן במציאות. מי צריך חבר טלפוני?

למעלה