זוכרות את מסיבת הרווקות שלכן ?

../images/Emo41.gif זוכרות את מסיבת הרווקות שלכן ?

הי, אני שכנה מפורום ההורים ומחפשת רעיונות למסיבת רווקות לחברה טובה שלי. אשמח מאד לשמוע מה עשיתן או עשו לכן ולקבל המלצות. תודה רבה מראש... ומזל טוב לכולכן.

Hadar p

New member
אצלי היתה ארוחת בופה מאד מושקעת

שלאחריה הגיעה סקסולוגית מארוס שהעבירה הרצאה מדליקה, מהנה ומלמדת בעיקר על הנושא החשוב הזה ס-ק-ס! אחר כך היה שאלון מוקלט בוידאו עם בעלי (שאלות עליי) ואחר כך שאלות אינטימיות כאלו שכולן היו צריכות לענות.... היה ערב מקסים, מצחיק , מעשיר מבחינה חינוכית...... ומגבש!

M25

New member
יש כמה אפשרויות

האפשרויות הן: 1. הדיווה- מועדון דראג, מאוד מומלץ. בימי רביעי יש גם מופעי חשפנות - שווה לראות. 2.הבורסה- מועדון חשפנות ברמת גן (כשמו הוא ליד הבורסה)- לא מומלץ- לדעתי. 3. יועצת מארוס- אפשר לכנס כמה בנות בבית / חדר מלון/ כל מקום, ארוחת ערב ויועצת מארוס שתדריך בכל הקשור לסקס, בסוף היעוץ אפשר לקנות מוצרים מאוד מעניינים. 4. דיסקוטק/ דאנס בר- כדי לשחרר לחצים, לרקוד ועשות כייף. 5. חשפן- אפשר להזמין חשפן הביתה שיתן הופעה לחברות ולכלה המיועדת. עצה קטנה- חשוב לשאול פרטים לגבי החשפן (מבלי להתבייש) כמו: בן כמה הוא (שלא יהיה קטין), מבנה גוף וכן שאלות לגבי ההופעה כמו: תחפושת כלשהי שהוא מופיע איתה (שוטר, קאבוי וכו´), מוזיקה (הוא מביא או שצריך להכין מראש), זמן ההופעה וכו´. ואני בטוחה שיש עוד הרבה רעיונות שיוסיפו פה החברים/ות

למעלה