זולו טרייד - שרשור חדש לזולו

rafipips

New member
../images/Emo41.gif זולו טרייד - שרשור חדש לזולו ../images/Emo41.gif

מה אתם אומרים על הזולו ? כל מי שהתנסה , מנסה , או חושב לנסות . תכתבו מה עולה לכם בראש .

TAL1983

New member
כן

אנשים אחרים מבצעים במקומך עסקאות-העניין הוא שהם שמים סטופ (אם בכלל) מאוד ארוך 200 פיפס ואף יותר, כך שאם אין לך בטחונות של 100,000$ לפחות אל תתעסק איתם (במידה ואתה מעוניין להרוויח משהו כי אתה גם משלם עמלה קבועה פר עסקה)

איקו

New member
אני חולק עליך מתוך נסיון אישי .

במשך כמה חודשיים הצלחתי להוציא בערך 20 אחוז מהכסף שלי כל חודש קבוע . השיטה היתה פשוטה . מחפשים רק מאותיתים שעושים 100 אחוז מאפשרים להם רק עיסקה אחת כל פעם . תמיד לשמור על 1000 פיפסים רווח . נניח יש לכם 5000 דולר מחפשים 5 מאותתים שלכול אחד פותח בזמן שלו רק עיסקה אחת. במחיר של 0.10 לוט . או לאפשר במחיר של 0.20 שרק 2 מאותים יעבדו . זה הדרך .וצריך סבלנות לכול החודש לקחת בחשבון שפוזיציות לפעמים מאוד מהירים ולפעמים לוקח חודש לסגור עיסקה אחת ממש התשה. לכן כדאי לעבוד בשיטה הראשונה 5 מאותתים במחיר של 0.10 . בהצלחה

TAL1983

New member
ואז יש 1 מ-2 אפשרויות

או שאתה לא עושה כסף ומתייבש סתם או שאתה מפסיד הכל

איקו

New member
לא קרא לי אחת משתי האפשרויות שציינת

מה שכן צריך להכנס אם הון גדול משהו כמו 30 אלף דולר שזה יוצא 20 אחוז. 6000 דולר בחודש. שזה משכורת יפה 20 אלף ש"ח .. בחודש

rafipips

New member
למה זה נראה שאתם מסבכים את העסק ?

אם יש לי אפילו רק 1000 $ , ואני נצמד לספק מצליח . וממנף 0.01 לעסקה . אני ירויח או לא ? אם אני לוקח אותו לטוב ולרע , והוא נותן יפה רווחים . למה אני צריך בטחונות גבוהים לא הבנתי , אפשר פשוט להקטין מינוף . נכון שהרווחים יהיו בהתאם , אז נעשה חשבון לפי פיפסים , אם הוא הרוויח 500 פיפס אני גם ירוויח או לא ?

איקו

New member
אז ככה

אם תעבוד אם מאותת טוב כמובן שתרווח . אבל צריך לדעת להגביל את מספר הפוזיציות שהוא פותח . כי יש מאותתים שפותחים 30 עד 70 פוזיציות בפעם . ואם הוא מפספס אפשר להימחק !!!

rafipips

New member
טוב , זה אתה מחליט למי להכנס .

וצריך לבדוק טוב את הדוחות שלו . ואפילו להסתכל על העסקאות האחרונות שלו מול גרף אמיתי , ולנסות לזהות את רמות הסיכון שהוא לוקח . ראיתי שם את זה שממוקם בראש הרשימה , והעסקאות שלו לא מרשימות מי יודע מה .

rafipips

New member
ואם יש מאותת שפותח חמש עשרה עסקאות ביום

ויש לו ממוצע של 80% מרוויחות , אם אני אגביל אותו לחמש עסקאות אני פוגע בסטטיסטיקה . ויכול לקבל דווקא את החמישה הדפוקות .

סיוון 69

New member
פתחתי חשבון בזולו לפני שלושה שבועות

דמו כמובן. עד כה כעשרה אחוז רווח. זה יכל היה להיות גבוהה הרבה יותר, באשמתי, כי לקח לי שבוע לבחור את הספקים . עשיתי טעויות בהתחלה. נראה לי כיום השיטה הבטוחה ביותר למסחר למי שאינו סוחר מקצועי-מרוויח. השיטה שלי לבחור לפחות עשרה !!! ספקים, ואם אפשר יותר, לתת לכל אחד בין 0.1 מיני לוט ל- 0.3 מיני לוט עד 2 טרדים בו זמנית. עכשיו אני מתחיל לנפות את האיטיים, ואלו שעושים בממוצע פחות מ-10 פיפס לעיסקה, ולהגדיל את המינילוט של אלו שעושים 20 פיפס ומעלה לעיסקה. יש פועלים שעובדים, מי שלא עומד בקצב מפוטר, ומי שטוב זוכה לעבודה. :) לתשומת לב כל אלו שעובדים בזולו בדמו: החשבון אינו כולל את 2 הפיפס עמלת זולו !!!!!! שזה המון . אבל אם פתחת חשבון לייף ב- AAAFX אתה פטור מעמלה דרקונית זו. קל ופשוט.

rafipips

New member
אני צריך להבין אותך

(נגיד שלא היינו בקשר שבוע שעבר) נגיד שיש ספק שנותן לך אחוזים גבוהים , ואתה הולך ומסרס אותו , ולוקח רק אחוז קטן מהטריידים שלו . האם זה מעשה נכון או לא ? אולי לקחת דווקא את אלה שמפסידים ?

TAL1983

New member
אני לא מבין משהו

אתה רוצה להרוויח 5$? אז למה אתה סוחר?

rafipips

New member
אתה באמת לא מבין

אתה לא מכיר אותי . וזה בסדר . אני בסך הכל מנסה להבין מה אנשים חושבים על הזולו . ותתפלא 5+5+5.............. = הרבה מאד כסף . השאלה איך אתה בונה את ניהול הסיכונים שלך . היה לי פעם חשבון עם 10 $ שנשארו פליטים , ומעסקאות של 0.01 בתוך שבועיים זה נהיה 200 $ . אסור לזלזל בעסקאות האלה .

TAL1983

New member
אני לא מזלזל חלילה

אבל אם היית אומר קודם-אז זולוטרייד יכול בהחלט להתאים עבורך

TAL1983

New member
אם יש לך שיטה מנצחת

גש כספק. אם אתה מעוניין לנוח ולא לסחור בעצמך גש כקליינט

rafipips

New member
כך זה עובד

אתה יכול לסחור בעצמך , במידה כזו או אחרת של הצלחה . ישנה אפשרות נוספת והיא זולוטרייד . זולו משמשת כגשר בין חשבונות מסחר . כאשר מצד אחד יש את חשבון הסוחרים ספקי האיתותים , ומצד שני חשבונות מקבלי האיתותים . בזולו יש רשימה של סוחרים שאתה יכול להתחבר לחשבון שלהם דרך זולו , וכל פעולה שהם מבצעים בחשבון שלהם תשוכפל אוטומטית לחשבון שלך . צריך לבחור את הספק מתוך הרשימה תוך כדי בדיקה של הדירוג והביצועים שלהם , ואז אתה בוחר 1 או יותר . זה נועד לכאלה שאין להם זמן לסחור בעצמם , או שלא מצליחים לייצר מסחר נכון ומרוויח . תרשום בגוגל : זולו טרייד ישראל , ותכנס לאתר שלהם כדי להבין מה זה . באפשרותך גם לפתוח שם חשבון דמו כדי לראות איך זה עובד . בהצלחה

למעלה