זיהוי שיר ע"פ 3 תמונות!

../images/Emo41.gifזיהוי שיר ע"פ 3 תמונות!../images/Emo41.gif

טוב... אז בניגוד לפעם הקודמת, הפעם היו רק שתי בנות שהצליחו לפתור את החידה, אז קבלו אותן במחיאות כפיים!!!!
ronali001
שהצליחה לפתור את החידה מההתחלה, בלי התמונה הרביעית! ו....
QueenCryBaby
כל הכבוד לשתיהן!!!! :) והפיתרון לשיר של פעם קודמת.... FAMOUS LAST WORDS!!! לא מבינים מאיפה הקרצתי את זה? הנה ההסבר :) תמונה 1- "I see you lying next to me With words I thought I'd never speak Awake and unafraid Asleep or dead" תמונה 2- הקליפ של השיר צולם על "הריסות הבלאק פרייד" כשהכל מסביב ללהקה עולה באש. מרוב שבוב המתופף לשעבר היה קרוב לאש בעת הצילום, הוא נכווה ברגלו. בסוף הקליפ המקורי ניתן לשמוע אותו אומר שזה ממש כואב. תמונה 3- "I am not afraid to walk this world alone"
סורי, זה הכי קרוב לזה שמצאתי. XDD תמונה 4- הפירוש בעברית- הגם אתה, ברוטוס? השם של השיר בתרגום לעברית הוא "מילים אחרונות מפורסמות". ז"א- אלו המילים האחרונות של אנשים, ממש לפני שמתו, ובגלל שהן אמרו משהו, זכרו אותן, והן נהיו מפורסמות. משהו בסגנון "טוב למות בעד ארצנו" של טרומפלדור. המילים האחרונות שהבאתי כאן הן מילותיו האחרונות של יוליוס קיסר. הוא נבגד ע"י אנשים שקרובים אליו, ואחד מיועציו הקרובים, ברוטוס, היה חלק מהבוגדים. כאשר ראה יוליוס שברוטוס הוא זה שדקר אותו, אלו המילים שהאחרונות שיצאו מפיו. הפירוש המקובל הוא שהדברים מבטאים את התדהמה ותחושת הבגידה העמוקה שקיסר חש לנוכח העובדה שברוטוס היה בין רוצחיו.
היום הביטוי "הגם אתה, ברוטוס?" הפך לביטוי פופולרי המשמש לרוב את מי שחש נבגד. (איזה כיף שיש ויקיפדיה...
) אז מספיק עם החפירות, בואו נתחיל עם החידה הבאה! D::: בהצלחה לכן!

SugarRush

New member
אני יכולה לומר כבר פה?

או שצריך במסר פרטי? סורי, פשוט לא הייתי רוצה לעשות איזה טעות ולהרוס...

lilison13

New member
הממ יש לי איזשהו ניחוש

אבל נחשוב על זה עוד קצת לעומק

למעלה