זימונים למודיעין

../images/Emo41.gif זימונים למודיעין ../images/Emo41.gif

קיבלתי היום סוף סוף זימון למודיעין
.. אני הולך ב-10 לחודש, מישהו גם בא
יש למישהו איזה טיפים, המלצות, מה להביא ? (פרט למה שכתבו), כדי לחזור על החומר? אם כן, על איזה ? מה הולך שם ? על מה הבחינות ? ממ וזהו ניראלי לי.. תודה רבה לכולםם

ringo rulz

New member
המלצה שלי,

תחזור על העיתונות ועל הגזרות והבניינים. וממ זה כמה אנסינים קצרים ברמה של 3 יח"ל בערך.. בלי מילון. ואז שאלון ידע כללי ושאלון 300, שלהם אתה לא צריך ללמוד

ממ..אוקיי תודה =]

מזה השאלון ידע כללי? כאילו במה הוא עוסק ? ושאלון 300, מזה ? שוב תודה

ringo rulz

New member
שאלון ידע כללי עוסק בידע כלללי ../images/Emo3.gif

המון שאלות בנושאים שונים...ושאלון 300 זה שאלון שבודק את האישיות שלך בעקרון...ובודק גם עקביות

LightbuIb sun

New member
שאלה שלי אליך

באיזה תאריך נולדת, ומתי התייצבת לראשונה בלשכת הגיוס? (צו ראשון) ? אני עולה לכיתה י"ב והייתי בלשכת הגיוס בתחילת מאי וטרם קיבלתי זימון למודיעין

תשובה לי אלייך ../images/Emo3.gif

נולדתי באפריל 91.. ובלשכת גיוס הייתי גם בתחילת מאי.. איך שהבנתי זה לא קשור אם היית בצו ראשון או לא.. יש חלק שקיבלו זימון לפני שהם היו בצו ראשון.. המורה לערבית שולחת את הפרטים של מי שלומד ערבית, ובגלל זה שולחים.. אולי המורה שלך לא שלחה

LightbuIb sun

New member
מוזר

נולדתי גם אני באפריל, וידוע לי כי ביה"ס שלי שלח את שמי ואת מספר ת.ז שלי ליחידת המיון של מודיעין. טוב, נחכה ונראה

לא תמיד יש הגיון במועד השליחה שלהם..

אפשר לחכות ואפשר להתקשר ולבדוק מה קורה..אני הייתי הולכת על לחכות (רק כי אני מאלה שנתקלים כל הזמן בפקידים לא נחמדים בטלפונים
)

../images/Emo41.gif עוד משהו - אפשר להביא מילון ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

הם לא כתבו להביא מילון.. אבל אפשר להביא ?

pilpelmemule

New member
אל תביא תעשה טובה!!!!

הבאתי וסחבתי את המילון הלבן כל חיי עד למבחנים ואז הם אמרו שיש מבחן ללא מילון!!!! \: :-|

הממ הגיע הזמן לנצל את מה שאני כבר יודעת ../images/Emo3.gif

בהתחלה יסבירו לכם קצת על המסלולים (לא באמת יגידו משהו מאוד משמעותי) ואז יהיו מבחנים בערבית.. כמו שכבר אמרו פה כדאי לחזור על בניינים וגזרות, אוצר מילים לא יזיק כי בכל זאת האנסינים הם בלי מילון. אתה צריך לדעת לזהות מבנים..כלומר אם יש לך זוגי, כדאי שתדע לזהות כי אני זוכרת שהיו לי כמה שאלות בסגנון. בעקרון, תחזור קצת כדי להזכר אבל מה שלמדת אמור להספיק. לדעתי לפני הידע הכללי יש גם מבחן קצר על אינטרנט כמו מה הסיומת של אתרים ממשלתיים (ודברים מעבר). אין מה לפחד מזה, הם גם אומרים שזה בגדר "סתם לבדוק" על הידע הכללי אין ממש מה להרחיב אבל שאלון 300 הוא שאלון ארוך..300 שאלות על עצמך,אופי,אישיות שחוזרות כדי לבדוק עקביות (כלומר, אם אתה משקר אז תהיה עקבי אבל כמובן שאני לא ממליצה) יש אמירות ואתה צריך להגיד אם אתה מסכים או לא. בעקרון זהו. זה הזימון הראשון שאחריו יהיו עוד הרבה..תנצל את המעמד, תכיר אנשים ובסוף עוד שנה אתה תכתוב הודעות הסבר לאנשים
בהצלחה!

וואו, תודה על ההשקעה ../images/Emo70.gif

בקשר למבחן בערבית, לזהות מבנים ? מזאת אומרת ? זוגי ? הכוונה מילים זוגיות ? כמו למשל אוחטיין (שתי אחיות) ? ת'אמת לא למדנו את זה או משהו חח.. איזה שאלות לדוגמא יש בשאלון 300 ? יש סיבה שאני אשקר לשאלה כלשהי ? (הלחצת אותי.. חח) איזה שאלות כבר יש שאני ארצה לשקר עליהן ? שוב תודה על התגובה

../images/Emo8.gif

לזהות מבנה זה בדיוק כמו מה שאמרת..אני זוכרת שהיה ידיי והייתי צריכה לזהות שזה זוגי
אני לא זוכרת יותר מדי שאלות משאלון 300 מה שבכל זאת זכור לי: אני חושב/ת שאבא שלי מושלם ואז צריך להגיד מה דעתך יש דברים שאני חושב עליהם ועדיף שאחרים לא ידעו על כך (משהו בסגנון
) ואז שוב צריך להגיב. אם אני לא טועה היה צריך להגיד אמת או שקר על כל אמירה כזאת. אין סיבה שתשקר אבל יש שאלות מוזרות שאין כ"כ מה לענות אז במצב כזה צריך להיות עקבי. אל תלחץ, זאת ממש לא הכוונה וסליחה אם קצת הלחצתי..תהיה אתה ויהיה בסדר.

חני ח

New member
בקשר למיונים למודיעין..

סיימתי י'ב ,ובעקבות כמה תקלות יש לי מיונים למודיעין ערבית... אשמח לקבל דוגמאות על המבחנים בערבית וטיפים על הראיון אישי ואיזה שאלות שואלים שם..... תודה רבה מראש זה מאוד חשוב לי...!!

אם את מדברת על המבחנים הראשונים אז...

תראי את ההודעות למעלה. קצת קשה לזכור מה היו השאלות אבל בעיקרון במבחנים הראשונים נותנים קטעים קצרים ושואלים שאלות על התוכן ועל כל מיני תופעות (איזה בניין המילה, איזה צורה המילה-נגיד זוגי) המבחנים האלה בלי מילון. בקשר לראיון שהוא השלב הבא-שואלים עלייך-תחביבים, תכונות טובות ורעות, בודקים מוטיבציה ועוד בסגנון..יהיה לך לפני זה דף שצריך למלא בראיון יש גם קצת שאלות אקטואליה-מי נשיא מצרים וכד'.. הטיפ הטוב ביותר הוא להיות את, לענות בכנות ולקוות לטוב =] יהיה בסדר ובהצלחה לך!

חני ח

New member
בקשר למיונים למודיעין..

סיימתי י'ב ,ובעקבות כמה תקלות יש לי מיונים למודיעין ערבית... אשמח לקבל דוגמאות על המבחנים בערבית וטיפים על הראיון אישי ואיזה שאלות שואלים שם..... תודה רבה מראש זה מאוד חשוב לי...!!

למעלה