אלבומים שהשפיעו עלי..
1. Dark Side of the Moon - זה באמת האלבום שפתח אותי למוסיקה, זה האלבום שהשפיע לי הכי הרבה על החיים, על דרך המחשבה שלי, על הנגינה שלי, על היחס שלי לאנשים ועל האופי שלי. אלבום מושלם מכל בחינה, ואי אפשר לקחת לו את התואר הזה. 2. OK Computer - שוב אלבום נפלא שהשפיע עלי רבות. שנתיים אחרי הדארק סייד האלבום הזה לקח אותי ושינה אותי שוב פעם, מחדש. הדארק סייד המודרני. 3. Kid A - אולי האלבום הכי מלנכולי ששמעתי מעודי. אלבום נפלא, מנימליסטי ואלקטרוני כמעט לחלוטין. 4. In the Court of the Crimson King - האלבום הזה פתח אותי לעולם של מוסיקה חדשה, שונה ומדהימה. אמנם לא האלבום האהוב עלי שלהם, אבל אחד האלבומים שהכי השפיעו עלי אי פעם. 5. אור הירח - קצת מוזר, כן. אני לא מאד אוהב את האלבום הזה. בכלל, אני לא מאד אוהב את אביב גפן. אבל האלבום הזה השפיע עלי בזמנו כמעט כמו שהדארק סייד השפיע עלי אחריו. אמנם אז הייתי צעיר יותר, אבל האלבום הזה פיתח אצלי תכונות מסויימות שניתן לראות את היום. 6. Led Zeppelin I - האלבום הראשון של זפלין שקניתי. הוא פתח לי סגנון חדש לחלוטין של מוסיקה להאזין לה, ולקח אותי גם לכל מיני להקות אחרות, כאלו טובות יותר וכאלו טובות פחות. 7. Syd Barret - Barret/Madcap Laughs - שני האלבומים הללו של סיד ברט חרוטים בתוכי. אלבומי מופת של אדם שיוצר את עצמו. לא עשיתי 10 כי פשוט אין 10. אלו האלבומים שהכי השפיעו עלי. במיוחד השניים הראשונים.