זרקור עסקי
-ולכבוד שבועות:טיולים

../images/Emo41.gifזרקור עסקי../images/Emo62.gif-ולכבוד שבועות:טיולים../images/Emo172.gif

שלום לכן נשות עסקים יקרות, אנחנו מנהיגות "זרקור עסקי" בפורום שלנו. כשמו כן הוא- להפנות בצורה ברורה "זרקור" לעסק שלכן. בכל פעם הזרקור מופנה לבעלות מקצועות מסוימים כמו ליועצות חינוכיות, יועצות שיווקיות, מטפלות אלטרנטיביות וכיו"ב. השבוע, לקראת חג השבועות
וסוף השבוע שאחריו אנחנו מפנות זרקור ל - טיולים הזרקור העסקי הוא הזדמנות מצוינת שלכן לספר דברים אישיים, כלליים, לפרסם את העסק שלכן ואת ה"אני מאמין" שלכן. רק מנהלת הפורום יכולה להעלות ולפתוח הודעה על עסק ב"זרקור" בתאום מראש עם בעלת העסק. הזרקור נועד לחברות "קישורי אמהות" ולפעילות בפורום גם אם אינן חברות בארגון. אני עומדת לרשותכן בכל שאלה ובקשה במסרונים, שבוע טוב, מיכל קנדל, מנהלת הפורום

טיולי סופי הדרך...

"רק על עצמי לספר ידעתי..." מאז ומתמיד התקשר אצלי יום שבת עם טיולים בטבע... זה התחיל מטיולים עם הורי והמשיך לתנועת הנוער, חברים, קבוצות מטיילות, בן זוגי ומי לא? נהנתי בכל פעם מחדש לגלות פינות חמד מדהימות וקסומות שמפוזרות בארץ הנהדרת שלנו. כשנדרשתי על ידי הורי להמשיך ללימודים אקדמיים, למדתי תואר ראשון בחינוך ולימודי א"י. ולכן, כאשר נולדה ביתי הבכורה (היום בת 5) היה לי מאוד ברור שאתן לה את כל האהבה הגדולה שלי לטבע... חיפשתי מדריך שיתן גם אגדות וסיפורים, גם הפעלות הורים וילדים, גם הצגות, יצירה בכל טיול ובעיקר - שיהיה מעניין... טיולי סופי הדרך נולד מתוך צורך לתת לילדים הזדמנות לאהוב את הארץ ולהתחבר לטבע, לתת מקום לשאלות החשובות ביותר כמו: למה זה פה? איך הגיעו המים לאמצע ההר? למה לחיפושית הזאת יש רגליים ארוכות? איך קוראים לפרח הזה? ולמה הציפורים נודדות (ולא בגלל שקר להם)? טיולי סופי הדרך הוקם במטרה לטפח את הסקרנות הטבעית והבריאה של הילדים שלנו, להנחיל ערכים, למידה ואהבת הארץ בדרך של חוויה וכיף לילדים ולביחד המשפחתי... אשמח לעמוד לרשותכם עם כל שאלה בפורום לגבי טיולים, רמות קושי והפעלות מומלצות .... והכי חשוב צאו לטייל , כי זה מה שהילדים יזכרו לכם ....

טיולי החברה להגנת הטבע - לשבועות

מצרפת לינק לעיתון של החברה להגנת הטבע תהנו, ותבחרו לכם, מתוך מגוון הטיולים, את המתאים לכם ביותר. לחץ כאן

dinart

New member
2 שאלות ../images/Emo13.gif

1. לאיזה גילאי ילדים הטיולים שלך מתאימים? 2. האם את מדריכה גם טיולים בחופש ולא בשבת?

תשובות

1. הטיולים מיועדים למשפחות עם ילדים מגיל 10-0 ואחים- ישנם מסלולים מיוחדים לילדים בעגלה/מנשא כל המסלולים הם ברמה של טיול משפחות כך שהדגש הוא על החוויה, למצוא דברים בדרך, להנות מהטבע, ונהנים בו גם ילדים שבדרך כלל לא ממש אוהבים ללכת.... 2. ישנם שני סוגים של טיולים: * טיולים לקבוצות סגורות, למשל: כל הגן/כיתה. פונים אלי ומבקשים מדריך ליום הדרכה. אז, הטיול מותאם לצרכי הקבוצה מבחינת רמת קושי, יצירה בדרך ודגש על נושא מסויים (אם יש) שמוביל אותנו לאורך המסלול. למשל, טיול בל"ג בעומר למערות בר כוכבא. במקרה זה גם התאריך בהתאם לרצון הקבוצה ולזמינות המדריכים (חופש/ יום שישי/ אמצע שבוע...) * פעם בחודש ישנו טיול לקבוצה פתוחה. כל משפחה שרוצה להצטרף לטיול זה מוזמנת (בהרשמה מראש ומספר המשתתפים מוגבל) את התאריכים והמקומות ניתן לראות באתר שלי למשל הטיול בשבת הבאה שאני מארגנת לסטף בהרי ירושלים במקרה זה, הטיולים יוצאים בעיקר בשבתות.

למי מתאימים הטיולים?

היי סופי נשמע ממש לא רע בתור פדלאה אמיתי שרוצה בכל זאת להנחיל לילדיה אהבת הארץ ומשהו אחר פרט לטלויזיה ומחשב האם ניתן להגיע לטיול כזה עם עגלות תינוק או מנשא? מה רמת הקושי של הטיול? מטיבי לכת או עצלנים כרוניים...? איפה ניתן לקבל פרטים על הטיולים הקרובים? סיון

הי סיוון

עניתי על השאלות האלו למעלה, אבל אני יענה שוב בקצרה: 1. ישנם מסלולים ייחודיים לעגלות תינוק, סה"כ המסלולים כולם הם ברמה של טיולי משפחות ולכן רמת הקושי היא קלה עד בינונית - קלה מתאים גם לילדים (ולהורים) שבדרך כלל לא אוהבים ללכת הרבה 2. פרטים על הטיולים במהלך השנה ניתן לראות באתר שלי: www.sofiway.co.il הטיול הבא שלי למשפחות שרוצות להצטרף יהיה ביום שבת הקרוב 22/5/10 לסטף בהרי ירושלים. הטיול הזה לא מתאים לעגלות ילדים ומומלץ לילדים מגיל 3. מצרפת קובץ עם תמונות ופרטים נוספים... שימו לב, מספר המשתתפים מוגבל ולכן חובה להרשם מראש בטלפון: 2290651 - 052 או באתר שלי

איפה היית כשהילדים שלי היו קטנים... ../images/Emo35.gif

אני יודעת שהיא עושה
עם ילדים. זה מה שאני שומעת מסביב כל הזמן. לכן אני קצת מאוכזבת
איפה היית כשהייתי צריכה אותך
ולכולן, הרשמו עכשיו לטיול- שלא תגידו שלא הזהרתי אתכן, חבל להחמיץ
רוית

גם אני ממליצה על הטיולים של סופי ../images/Emo70.gif

טיילנו עם סופי כבר כמה פעמים בטיולי המשפחות שלה. המסלולים תמיד נהדרים ומתאימים לילדים, וסופי קשובה לילדים, צועדת ראשונה כשכל הילדים מסביבה מקשיבים להסברים. יש פעיליות יצירה, יש כיף והרבה שימחה. ממליצה בחום וכמו שהבת שלי אומרת-נו, מתי כבר יוצאים לטייל עם סופי ? שרון צלליכין-זמיר, רו"ח מעגל תל אביב בוקר

ממליצה על טיולי משפחות עם סופי

ממליצה הן כקולגה שהדריכה שנים טיולי משפחות (וכעת מתמקדת באוכלוסיות אחרות) והן כאמא. יצאנו כל המשפחה לטיול חנוכיות בירושלים. טיול עירוני, בירושלים
שגם ביום רגיל עמוסה תיירים ועל אחת כמה וכמה בימים שקדמו לחג.הוא טיול שאינו פשוט לסופי ולא למטיילים שצריכים לשמור אחד עם השני על קשר
עין. השעה היתה שעת אחה"צ לתוך הערב והילדים פשוט רותקו. הטיול היה מגוון מאד- בדיוק לעת הדלקת החנוכיות
, ההליכה ברחובות הרובע היהודי
, סיפור
, אגדה
והמחזה של צלליות, יצירה בסיום
(ששרדה בביתנו עד עכשיו). חזרנו עמוסים שלל חוויות, מומלץ לכל מי שטרם התנסתה בחוויה הזו. מתנה אמיתית
לכן ולמשפחתכן

המלצה על סופי

בשנה שעברה חגגה תמר יום הולדת עם חבריה לכיתה, ומאחר והיא נולדה באפריל - הבחירה נפלה על סופי.מטיולי סופי הדרך, יצאנו לטייל ליד הבית שלנו , הלכנו בין השדות במושב לחפש את סימני האביב(הפעלות,יצירה,אגדות) ובסוף המסלול היתה חגיגת יום הולדת שמחה אביבית ומיוחדת.

goldway

New member
גם הילדים שלי התמכרו....

שני הילדים שלי הפכו למכורים לסופי וטיוליה.... ממליצה בחום , יעל

מיקה 59

New member
החוויה שלי../images/Emo141.gif

שלום פגשתי את סופי במסגרת מפגש עם עוד 3 בנות מקישורי אימהות בתל אביב והחוויה שלי מהטיולים שסופי מדריכה הייתה: "איזה כיף לילדים שמטיילים עם סופי"!. להקשיב לסופי מספרת על הדרך בה היא מדריכה, זה להבין שסופי אוהבת את העבודה שלה ועוד יותר היא אוהבת את המפגש עם הילדים. כל ילד מקבל חוברת הפעלה בהתאם למסלול הטיול,מדברים על מסלול בגובה העניים של הילדים, מחפשים ואוספים אבנים, חיפושיות צמחים ,שומעים סיפורים והחשוב מכל סופי נמצאת שם אתם ובשבילם. הצטערתי שכבר אין לי ילדים קטנים (אבל זה עבר לי מהר!
)

../images/Emo26.gif 1 המלצות לפעילויות בשבועות

קישור לאתר "טיולי" בו יש תערוכות, פעילויות עם ילדים, סדנאות ואירועים חלקם בחינם, חלקם בתשלום סמלי- למעלה מ-70 הצעות....מוזמנות להיכנס לקישור

../images/Emo26.gifטיולים בעקבות סופרים-שבועות וסופי שבוע

גם של החברה להגנת הטבע טיול באיסרו חג שבועות יום חמישי או בסופי השבוע מאי-יוני, לקראת שבוע הספר: טיולים בעקבות סופרים חבר החברה להגנת הטבע- 5 ש"ח למשתתף, אורח- 10 ש"ח למשתתף והטיול בשבת 29/5 - ימי בנימינה- בהדרכת מיכל קנדל

למעלה