זרקור שבועי
לדפוס,עיצוב גרפי ותרגום

../images/Emo41.gifזרקור שבועי../images/Emo62.gifלדפוס,עיצוב גרפי ותרגום

שלום לכן נשות עסקים יקרות, אנחנו מנהיגות "זרקור עסקי" בפורום שלנו. כשמו כן הוא- להפנות בצורה ברורה "זרקור" לעסק שלכן. בכל פעם הזרקור
מופנה לבעלות מקצועות מסוימים כמו ליועצות חינוכיות, יועצות שיווקיות, מטפלות אלטרנטיביות וכיו"ב. בשבוע זה, לקראת אנרגיות אביביות
בעסקים, תקופת אירועים
ולקראת סיום שנת הלימודים
- אנחנו מפנות זרקור אל עיסקי הדפוס, העיצוב הגרפי ושות'. הזרקור העסקי הוא הזדמנות מצוינת שלכן לספר דברים אישיים, כלליים, לפרסם את העסק שלכן ואת ה"אני מאמין" שלכן. רק מנהלת הפורום יכולה להעלות ולפתוח הודעה על עסק ב"זרקור" בתאום מראש עם בעלת העסק. הזרקור נועד לחברות "קישורי אמהות" ולפעילות בפורום גם אם אינן חברות בארגון. אני עומדת לרשותכן בכל שאלה ובקשה במסרונים, שבוע טוב, מיכל קנדל, מנהלת הפורום

רוצה לפרגן לרחלי ולדפוס פרגו

עשיתי אצלה כמה עבודות. השירות מעולה, העבודה מצוינת, הכל זריז וזול! תודה...

דפוס פרגו בע"מ

אני דור שלישי בעסק, זוכרת את עצמי מסתובבת בין המכונות כבר מגיל הגן ( כך שאני עובדת בדפוס יותר מ30 שנה) ומאז הכל השתנה... הטכנולגיה, המהירות, שיטות העבודה,הכל ממוחשב. בקיצור אם סבא שלי ז"ל יכנס לדפוס הוא פשוט מתעלף. גם הילדים שלי מסתובבים בעסק, בעיקר בחופשים וכשהם חולים. היום אנחנו מקדמים את נושא החנות באינטרנט ( מוזמנות לבקר, החנות בשלבי הקמה) ובחודשים הקרובים עוסקים בעיקר בהדפסת ספרי מחזור(לגנים,בתי ספר ואפילו ליחידות צה"ל). מזומנות לפגוש אותי ( ועוד נשות עסקים מדהימות) במעגל עסקי מודיעין יום ב , שיפגש בשבוע הבא 10/5

dinart

New member
בנייה ועיצוב אתרים, עיצוב לעסקים ולפרטיים

בוקר טוב לכולן
שמי דינה ויס. אני עוסקת בתחום האומנות והגרפיקה 9 שנים. אני מעצבת לעסקים קטנים וגם עבור אנשים פרטיים. בר/בת מצווה? חתונה? יום הולדת מיוחד? אני אעצב לכם אלבום שישמש כמזכרת לכל החיים. ראש השנה מתקרב? אני אעצב לכם לוח שנה עם תמונות יקירכם כמתנה בלתי נשכחת. ולעסק? אוכל לתת לכן פתרון גרפי החל מעיצוב לוגו ועד באנרים ואתרים. מה מייחד אותי משאר המעצבים הגרפיים ובוני האתרים? 1. לא מגבילה בסקיצות! אני משתפת את הלקוח בתהליך העיצוב ובודקת ביחד איתו מה מתאים לו עד שמגיעים למוצר המוגמר. 2. אני לא רק בונה אתרים אלא גם מעצבת אותם וכך נחסכים מהלקוח כל התיאומים בין מעצב למתכנת ואי הבנות למינהם. 3. אני בונה אתרים ידידותיים לגוגל ונותנת חבילות עדכונים (במחירים מיוחדים) לאתרים. (דואגת לתזכר את הלקוח באם שכח לשלוח לי חומר לעדכון האתר). 4. ניתן לקנות אחסון ודומיין דרכי. 5. אני בונה אתרים תדמיתיים ומסחריים עם ממשק ניהול, ותדמיתיים ללא ממשק ניהול. מה אני מעניקה לחברות הפורום ומי שמגיע דרכן? 1. 10% הנחה על כל עבודה 2. בבנית אתר (ללא ממשק ניהול) מקבלים שנה ראשונה אחסון חינם. מזמינה אתכן לבקר באתר שלי ולהתרשם מהעבודות www.dinart.biz אשמח לענות על כל שאלה
דינה 052-3713879 [email protected]

אני אוהבת שאת מתאימה עצמך ללקוח/ה

אפשר ממש לראות איך כל עבודה אצלך היא אחרת ואיך את מתאימה את הסגנון, העיצוב ועוד לכל אחת לפי בקשתה, לפי המקצועיות שלך להתאים לעסק שלה (וגם לחייה הפרטיים) ממליצה עליך בחום! תוכלי לספר על תהליך העבודה העיסקי של עיצוב לוגו/ כרטיס ביקור / אתר- טלפוני? בכמה פגישות מדובר?

dinart

New member
תודה יעל ../images/Emo24.gif מהו תהליך העבודה שלי?

בעידן האינטרנט של היום פגישות אישיות הם לא חובה! הם לוקחות הרבה זמן מהלקוח וזמן זה כסף! אני משוחחת עם הלקוח שיחת הכרות טלפונית. בודקת מהם הצרכים שלו, מה הוא מנסה להעביר דרך הלוגו / כרטיס ביקור / אתר / או כל דבר אחר שהוא זקוק לו. מבקשת כמה דוגמאות שמצאו חן בעיני הלקוח או גם להיפך - כמה שממש לא מצאו חן בעיניו. (לא חייב דווקא מתחום המקצועי שלו) ומכאן מתחיל תהליך העיצוב. לאחר שאני מעצבת סקיצה ראשונית אני שולחת ללקוח לבדיקה האם אני בכיוון הנכון. לפעמים אני קולעת ישר ולפעמים לא. מה עושים? ממשיכים
הלקוח מכוון אותי במייל תשובה מה דורש שינוי עד שמגיעים למוצר המוגמר. (הוא גם יכול להיות הפוך ב 180 מעלות מהמחשבה הראשונה של הלקוח) כמובן שניתן גם לנהל שיחות טלפוניות או דרך הסקייפ. ואם יש צורך בכל זאת בפגישה? אין בעיה, אפשר בביתי, בבית הלקוח או אפילו בבית קפה באמצע הדרך.

המלצה חמה על דינה לעיצוב גרפיקה ועיצוב אתרים

דינה היקרה, מקצועית מאוד, רואה מעבר למה שהלקוח מבקש, רואה בגדול איך העיצוב צריך להתאים לדרישות העסק והאופי של הלקוח. עיצבה לי במקצועיות רבה, מהירות ובטעם רב. בתור אומנית אני מברכת על הכישורים האומנותיים שלך, ושאת יודעת להקשיב ולא כופה את רצונך על הלקוח. אני מחכה כבר בקוצר רוח לראות את סיום האתר החדש שתעצבי עבורי. תענוג לעבוד איתך.
אחרי סיום האתר נעלה את הקישור לכאן שתראו איזו יופי, התאמת צבעים ומיקוד של ההצעות שיש לי להציע. ממליצה בחום רב! בברכה, מירי ישראלי www.greenart.co.il

dinart

New member
תודה מירי על הפרגון ../images/Emo39.gif

מירי עושה עבודה נהדרת וחשובה בתחום המחזור ושמירה על כדור הארץ. יש לה הרבה מה להציע בתחום. לא להאמין מה אפשר להכין מדברים שאנחנו בדרך כלל זורקים! אשמח להעלות קישור לפורום כשנסיים את האתר

סובלנית ברמות הכי גבוהות שיש

הי דינה ולכל הבנות, ברצוני להעיד על דינה כמעצבת מסוג אחר.
עשיתי אצלה כרטיס ביקור, והגעתי ללא רעיון ובלי כיוון כלל. דינה הצליחה לעצב לי כרטיס מדהים שאני לא מפסיקה לקבל עליו מחמאות, הכל תוך הקשבה, רוגע והמון המון ס-ב-ל-ב-נ-ו-ת. לא הגבילה אותי בסקיצות ואני חייבת לציין שהיו יותר מ-3. יש לציין שהעליות ממש נוחות ומתאימיות לכל נפש. בקיצור ממליצה בחום!!! שווה לנסות
רינת זקס מלווה התפתחותית מאבחנת ומטפלת בלקויות למידה, קשב וריכז ובעיות קורדינציה בשיטת ורדי

תראי את הכרטיס הוא מדהים!

למטה יש הוספת קובץ ואת יכולה להוסיף את הכרטיס שדינה עשתה לך.

דינה מעניקה ביטחון ומרחב אישי

וכך יוצא בסוף מה שאני רוצה שיצא, גם אם אני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה... הבוקר ישבתי עם דינה לסיים עיצוב פרוסקט בשתי שפות, עם פונטים שונים ועוד צרכים מיוחדים, ודינה עבדה עם כל הלב, למציאת פתרונות יצירתיים לכל דבר קטן שנקרה בדרך, עד שיצאתי עם מוצר מוגמר ומעולה!!!!! בול מה שרציתי!!!!! תודה רבה דינה
קרן

dinart

New member
המון תודה ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לפעמים באמת כדאי יותר להיפגש כדי לתאם ציפיות, ואז הדברים רצים

דבורה301

New member
לקוחה מרוצה

עלי לציין שדינה עיצבה בשבילי לוח שנה עם תמונות מתחלפות - מתנה לאמא שלי לראש השנה, מתנה שאמא שלי מוקירה במיוחד. העבודה המוצלחת וכן העיצוב - והאיכות וכמובן השירות ראויים לציון. המשיכי כך

dinart

New member
תודה ../images/Emo142.gif

שמחה שאמא שלך נהנית מלוח השנה, אכן זאת מתנה מיוחדת. ניפגש שוב בחודש אוגוסט

למעלה