חבר'ה, אייקון מתקרב

Bajoran Priest

New member
../images/Emo41.gif חבר'ה, אייקון מתקרב ../images/Emo70.gif

נו, מי בא? כמה? אתם יודעים כבר לאילו אירועים? אני עצמי התעלצתי בינתיים לתכנן בקפידה על פי התוכניה במסובכת לאללה, אבל אני מקווה להיות לפחות יומיים-שלושה ולהנות. מעבר לזה, טפו טפו טפו, בלי נדר, אמור לצאת באייקון מדריך "חלל עמוק תשע" מעת אנוכי וטל ענבר. ההתרגשות ! מלח מים, מלח מים, מלח מים. <שירה ומחולות> <מעגלי הורה>

../images/Emo199.gif

הכל טוב ויפה, אבל איך זה שאתה ער, כותב בפורום ועוד על אייקון בחמש וחצי לפנות בוקר?

DDN

New member
אני אהיה באייקון

יש לי 3 הרצאות טרק שאני מתכנן להיות בהן ביום שלישי (ה10.10) ועוד המחזמר של "מרשעת".

CaptainOok

New member
אני אגיע בערבים, אחרי העבודה

אני אהיה ב-3 האירועים של גיימן (כבר קניתי כרטיסים), וחוץ מזה אני אשתדל לפגוש כמה שיותר אנשים ואולי אכנס לעוד כמה דברים (לא ממש הסתכלתי על התוכניה).

itstzar

New member
אני אגיע ביהודים ../images/Emo3.gif

האמת ששוב אני עובד אז אין מצב גם השנה, למרות שאפילו היה לי אחלה טרמפ

Bajoran Priest

New member
עזוב אותך עבודה..

בתור טרקים אנחנו חיים כדי לשפר את עצמנו, ולא למען רווח (זאת אומרת, לשנן שוב ושוב את הפרקים עד שנדע אותם בעל פה).

Bajoran Priest

New member
אני אגיע ביום שלישי

התלבטתי אבל בסופו של דבר כנראה שעדיף לי לאגור כוחות לקראת שאר הימים, ולוותר על ערב הפתיחה.

Bajoran Priest

New member
בהחלט ../images/Emo3.gif

תיכנס לאתר הפסטיבל עצמו (כלומר, בעמוד השער תילחץ על "עברית", נניח) שם, יש "סרגל" מתחת ללוגו בראש העמוד. שני מימין ישנו קישור, "תוכניית הפסטיבל".

n i v1

New member
אז הנה עצה לאייקון הבא

יותר מדי לינקים עד שמגיעים לתכנייה הם מייגעים ראיתי את כפתור העברית- מסתבר שעוד לינק ואיבדת אותי.ובאמת איבדת אותי. אבל חוצמזה, אני כבר כאן בכנס, כבר חמישה לחמש ומגניב פה- הכנס עוד לא ממש התחיל, אבל יש פה המון התרחשות ושמחה. אני מניח שכולם מחכים לגיימן

Bajoran Priest

New member
../images/Emo32.gif זוכרים שדיברנו על "הסרט ה-1?"

ושאלנו את עצמנו, האם אנשים בכלל ירצו להגיע אליו? וכו' ? טוב, אז מבחינתי לפחות, מסתבר שזה לא רלוונטי. גם אם היו משדרים בסלוט הזה (יום שישי בחמש וחצי אחר הצהריים) את הסרט האהוב עליי ביותר מאז ומעולם (רמז: זה לא מס"ב 1), לא הייתי יכול להגיע. כאילו, אני צריך לסוע הביתה. צפון וזה.

למעלה