ח'ברה שמעתי שג'וני מגיע להופעה עם דודי TLV

lirron6

New member
../images/Emo41.gifח'ברה שמעתי שג'וני מגיע להופעה עם דודי TLV

ביום חמישי אני מתה לראות אותו ,פיספסתי אותו בסילבר הבנתי שהוא עובד עם דודי עכשיו ושהוא הופפיע בחו"ל וחוזר להופעה בTLV עם דודי !!!! אל תגלו לאף אחד שאמרתי לכם :) זה הגיע אלי בסוד הם לא רוצים שידעו אז תהיה לכם הפתעה :) מחכה ואוהבת ג'וני!!!אה ואם מישו יודע אם יש לג'וני שוקס או משהו כזה שאפר לשלוח לו הודעות אני אשמח??? טל או מישו פה יודע אולי???בקשה בקשה ...

TAL BAR ZOHAR

New member
צר לי!! אבל ההודעה שלך קישקוש אחד שלם!!!

איזה ג'וני ואיזה יוני !!! אין לי מושג מאיפה שאבת את המידע אבל רשמית! אין ! שום ! קשר! לדברייך!! המצאה לחלוטין!!! דודי שרון יגיע לבד!! עם סט כלכך מיוחד !! באמת אין לכם מושג מה הולך לקרות לכם מחר!!! חופששש!!!! קיץ!!!! קיץ!!!! קיץ!!!! ****************************** שיהיה המשך יום מקסים לכולם :]

וווואאיי טל טל עצבןןןןןןן חחח אבל הוא יודע

מה הוא אומר! מחררררררררררררררררררררררררר TLVVVVVVV יראבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
האמת שלא עצבני בכלל !!!

אני באקסייט מטורף אחרי פגישה מוזיקלית עם דודי שרון ועריכה לקראת הסט החדש ! מה אומר לכם הקיץ הזה לגמרי VOZE ! פשוט לא בא לי שליצנים יוציאו אותי משלוותי ! והעובדה ניחרצת ש"לירון" אמרה שהיא יודעת בוודאות שג'וני יופיע בהקשר לדודי זה ממש מגוכך כשאני כאן! ערב טוב! ונעים מאוד טל בר-זוהר! אפרופו ג'וני ודודי שרון לא עובדים כלל וכלל בשיתוף פעולה צמוד זה מידע שגוי !! 2 מיקסים שייצאו לכעורה בלבד! פשוט יש סוג של אומנים שאוהבים להצמיד את שמם על גב הצלחה של אחרים וזה מקרה עצוב ומצחיק כאחד!! לכאן או לכאן! בכל אופן שיהיה לג'וני בהצלחה !! בארץ ובמיוחד ב"חו"ל" (לון). אפשר בהחלט להתחיל לומר ברוכים הבאים לסופ"ש המתקרב!!! אין עליכם!! אוהב טל!

מי זה בכלל ג'וני? לאאא משנה טל אין עלייך

מקווה לראות אותך מחר ושתתן לי להיצטלם פאאאקק עם דודינקהההההההההההההה יהיה קטלניייייי רצחחחחחחחחחחח!!!

תהנווו אנשים לא יצא לי לבוא :(((((((((((

תצלמו ותעלו לכאן כל מה שחדש דחוףףף אני מתפוצצתתתתתתתתתתתתתתתתתת<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Omriza

New member
חחחח אוקיי טל אפשר לנחש באיזה צבע

החתול שעבר בין ג'וני לבינכם...

lirron6

New member
טל לא צריך לכעוס אולי הטעו אותי לגבי ג'וני|*

ככה שמעתי מאיזה מעריץ שלו פה בפורום שהוא מגיע בהפתעה ,אני דווקא מאוד אהבתי את ההופעה שלו ביוטיוב וחשבתי שיש קשר בינו לבין דודי, זה ניראה ככה בכל אופן, וכן הייתי שמחה לראות אותו בהופעה , אבל לפי איך שהתעצבנת אז ניראה שאתם לא ממש בקשר, לא נורא. בטוחה שיהיה לדודי מהמם ביום חמישי, גם בלי ג'וני,ולא צריך לכעוס כל כך ,גו'ני מהמם וגם דודי גם ביחד וגם בניפרד, ולכולם יש מקום. (למרות שמשהו בכעס שלך אומר משהו כניראה ,אבל לא משנה ) שיהיה ערב מצויין לדודי ביום חמישי!!

למעלה