חברות וחברים יקרים

dafgol

New member
../images/Emo41.gif חברות וחברים יקרים ../images/Emo41.gif

קוראת לכולכם להביע דעה או להעלות רעיונות. אני יודעת שכולנו עסוקים בעבודה לימודים בית וכמובן ילדים....משיחות פרטיות אני יודעת שלרובכם אין זמן להיכנס לכתוב ולהשתתף כמו שהייתם רוצים. אני לא הייתי רוצה שהפורום ייסגר, אבל אם אין ביקוש.....לצערי נצטרך להוציא את הפורום לגימלאות. לפני שאני מחליטה אם לסגור או לא....אני רוצה לדעת אם אתם מעוניינים להחיות את הפורום ולהחזיר עטרה ליושנה
או להניח לפורום ולצערי לסגור אותו.... אשמח אם תענו ותביעו דעה.
ו
דפנה

לא! למה לסגור?

זה לא שהוא לא פעיל לגמרי.. אני בטוח שיש פורומים שכותבים שם פחות חבל....

dafgol

New member
לא מספיק יקירי....

כדי שהפורום ישאר באוויר, צריכים יותר חברים וחברות, יותר הודעות, יותר קצב....יותר חיים
יאללה קח יוזמה, תזמין חבר'ה שלך להיכנס ולהשתתף.... אני לא רוצה שהפורום יסגר, אבל...בלי אנשים פה....מצ'עמם לי לבד

כמו שכתבה אורית-יש תקופות ויש תקופות..

זה רק בחודש-חודש וחצי האחרון נהיה ככה שקט.. ואיזה חבר'ה.... נראה לך שהבטטות האלה נמצאים על המחשב-בניגוד למה שחושבים אנחנו דווקא נמצאים הרבה פחות על המחשב..

דבר ראשון לא לסגור

עכשיו אחריש יוחלט לא לסגור את הפורום ברור שצריך לעשות חושבים איך להחיות את הפורום לכתוב בפורום מדי פעם זה לא פתרון צריך יותר להראות לכולם הפורום הזה קיים (לא כולם מודעים עליו ,אני נתקלתי באנשים שלא ידוע על קיומו כלל ) צריך לחשוב על נושאים שמדברים על אנשים שיכולים לבוא לפרום ולדבר ,זה תלוי בנו הכותבים אך לא רק בנו נקווה שיהיה בסדר וימצא פתרון לזה שהפורום יהיה פעיל ומושך

שירה763

New member
לא לסגור!

אני מאוד אוהבת להיכנס לכאן ולכתוב. יאללה מייד מעלה נושא

למעלה