חברים - היום ב 21:00 בצ´אט

dayag

New member
../images/Emo41.gif חברים - היום ב 21:00 בצ´אט ../images/Emo70.gif

כולנו נפגשים היום בצ´אט של הפורום בשעה 21:00 ונחליף הגיגי דיג. נתראה בקרוב, @ניר.

גם היום ../images/Emo70.gif

גם היום כנסו לצ´אט של תפוז לחדר "דייג" בשעה 21:00. אני אהיה שם כבר ב 20:30 אני מקווה, אז מי שבא לו להקדים ולדבר איתי יכול לבוא בשעה הזו. אתמול הייתה נוכחות דלה וחבל - רון דדון, סרגוס ואני היינו. בואו ניכנס יותר אנשים היום. ולמי שהתבלבל - מדובר בצ´אט של "תפוז" ולא של "נענע". אפשר ללחוץ בפורום על הלינק "צ´אט דייג" למעלה בעמוד הפורום, איפה שכל שאר הלינקים נמצאים ("מאמרים", "קישורים" וכו´...). אז נתראה בערב.

אוריא

New member
כמה דברים לגבי הצ´אט.

הלינק שמופיע בעמוד הקהילה שלנו, מקשר אותנו ישירות לחדר דייג במה שנקרא פה צ´אט המצלמות. אני יודע שלכמה מאיתנו (כולל אותי לצערי) הצ´אט הזה עושה מעט בעיות. המאמר הזה אמור לעזור לכם לפתור את הבעיות לכמה מאיתנו. בכל מקרה אפשר להיכנס לחדר דייג גם מהצ´אט הבסיסי שנמצא בלינק הבא. תבלו.

סרגוס

New member
כולם לבוא לצ´אט עכשיו!!!

הוא יבש אז מי שיכול שיבוא אני שם וגם עוד מעת ניר באה אז עם משעמם לכם אז בואו לצ´אט

../images/Emo41.gif טעות בידך אורי ../images/Emo41.gif (קראו כולם)

חדר הדייג שבצ´אט הבסיסי של תפוז אינו זהה לחדר הדייג שבצ´אט המצלמות, מבדיקה שערכתי זה עתה. כנראה זו הבעיה וכנראה בגלל זה אתה ולייזר לא ראיתם את סרגוס שהיה בחדר הצ´אט כשאתם נכנסתם... אז כולם להיכנס לצ´אט המצלמות כל יום ב 21:00. פשוט ללחוץ כאן בפורום למעלה על הקישור "צ´אט דייג".

לייזר

New member
אולי אין דבר.....אבל במצלמות ניתקע

חברה אני למשל לא יכול להכנס למצלמות והמחשב ניתקע אז למה לא לחדר הדייג וזהו?

אוריא

New member
לא נכון ולא נכון.... ../images/Emo13.gif

אני גם שם עכשיו. צט בסיסי חדר דייג.

סרגוס

New member
לייזר,כנס

לייזר כנס עכשיו לצ´אט אבל של תפוז אני משאר שהיית בנענע כי אני בתפוז משמונה וארבעים ורק ניר היה שם והוא יחזור אז כנס

../images/Emo41.gif גם היום - צ´אט ב 21:00 ../images/Emo26.gif

חשוב לדעת אבל שחדר הדייג בצ´אט המצלמות וחדר הדייג בצ´אט הבסיסי (של תפוז) הם אינם זהים ! לכן, כדי להיכנס לחדר הדייג בצ´אט הנכון, לחצו כאן בפורום למעלה על הקישור "צ´אט דייג" ותגיעו ישירות לחדר הדייג. מקווה לראותכם, אני שם כבר מעכשיו.

HelloweeN

New member
אפשר להבא לקבוע מפגש בשעה

מאוחרת יותר? 22:00 למשל או יותר מאוחר ?

לייזר

New member
הלינק למעלה דפוק

פעם אחרונה שניסיתי למצלמותהשני אחלה לכולם אם אתם מעדיפים את המצלמות אז סבבה

למעלה