חברים וחברות אני רוצה לעדכן

../images/Emo41.gif חברים וחברות אני רוצה לעדכן../images/Emo41.gif

זוכרים ששיתפתי אתכם בקשר לכדור הליפיטור לבני? אז כך היום דיברתי עם הרופא המטפל שהסביר לי שיש בעיה עם אישור כדור הליפטור למרות שהוא נכנס לסל התרופות מאחר והאישור ניתן רק למי שעבר לא עלינו התקף לב. ולכן זו בעיה. הוא נתן לי מכתב נוסף ואמר לי למי לפנות כדי לצאת למלחמה ולא לוותר.
 

amigoro

New member
היי לך - קראתי את דברייך ../images/Emo9.gif

מתוך נסיון עם עימי ועוד מטופלות שלי (מעסה רפואית) שהתלוננו על כאבי שרירים והסתבר שהם תוצאה של הסימוביל התעקשו ובקשו להחליף את הכדור - חלקן עמדו על כך וקיבלו את הלפיטור לאחר דיון בוועדה. אין ולא היה לאף אחד מהם התקף לב.... להיפך, כוון שהלב הינו שריר - רוב הכדורים גורמים לבעייה עם שריר הלב. לכן אל תוותרי הכל תלוי ברופא המשפחה והמלצתו.
 
צר לי או ליתר דיוק אני שמחה לבשר לך ולרופא

המטפל שהבעל שלי לא עבר חלילה טפו...טפו...שום דבר שקשור ללב והוא מטופל בליפיטור כבר כמה שנים להורדת כולסטרול ומבל את זה בלי שום בעיות עם מרשם של קופ"ח אחרי שהרופאה הוציאה לו אישור חד פעמי.
 
../images/Emo51.gif על העדכון ! אני מחר בבוקר יוצאת למלחמה

במלחמה יש מנצחים או מפסידים? אני בתקווה להיות בצד של המנצחים!
 
האם את חושבת שבנוסף למכתב מהרופא המומחה

והמכתב מרופאת המשפחה כדאי שאוסיף גם מכתב? או להגיש את שני המסמכים ולחכות יום יומיים לתשובה ואם חלילה אקבל מכתב שלא מאשר את התרופה אז לשלוף את כלי המלחמה שלי...?
 
לדעתי תחכי לתשובה אחרי המכתבים של הרופאה

והרופא המומחה , לא צריכה להיות בעייה עם זה ביכלל , מישהו פה לא עושה את העבודה כמו שצריך ומספרים לך סיפורי אלף לילה ולילה העיקר להתחמק. אז חכי כמה ימים ותיראי לאן נושבת הרוח ואם תיצטרכי לשלוף אז תראי להם שאת יודעת לצאת למלחמה
 
למעלה