חברים יקרים, הודעה מרולן

yaeli4

New member
../images/Emo41.gifחברים יקרים, הודעה מרולן../images/Emo41.gif

כרגע דיברנו בטלפון. היא עוברת את הימים הקשים ביותר בחייה. הילדה מאושפזת בצפת לזמן לא קצר, כפי הנראה. רולן מוסרת את אהבתה לכולם ומצטערת על שהיא לא מסוגלת לכתוב לא רק מקוצר זמן אלא גם מסיבות של שיתוק נפשי ותחושת קפיאה. חוסר יכולת לכתוב כלום. מחזקת אותה בכל ליבי במסע הארוך והמפרך הזה. בטוחה שכולנו נושאים תפילה בכל פה לשיפור המצב ולהחלמה מלאה. אמן.

blonda3

New member
מצב קשה....../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif

מבינה שקשה לה. לי במצבים כאלו קשה להתבטא כאן כי את מה שהיה לי כבר כתבתי בעבר כשרולן יצאה לכאן עם הסיפור העצוב שלה. אם אתם זוכרים את התאור של רולן של הרופאה שבדקה את הסייחה מנוכרת וקרה ללא טיפת רגש.... אז אני מאד מקווה שלא כאלו הם אלו שמטפלים בנערה ושהדרך שבה מטפלים באמת עוזרת לה ולא להיפך. אני יודעת שלמי שיש בעיית אכילה כל דבר קטן יכול לגרום לחוסר תיאבון. כל מצב לא ידוע ולא בטוח שגורם לחרדה שיכולה לגרום לאיבוד תיאבון. ולאכול בלי תיאבון-זה קשה. ואם מנסים להכריח או ללחוץ גם זה קשה. ולהיות בבית חולים... מקום מנוכר וזר... בלי החברות...והסביבה הקרובה..... לא יודעת למה זה עושה לי רע לא יודעת למה קשה לי לחשוב שזאת הדרך להחלמה מהמחלה הזאת. ושוב-שיסלחו לי כולם שיש לי דעות משלי. ושאני מביעה אותן גם כשאני אני עושה הכללות..... מאחלת לסייחה שיימצאו המלאכים שיעזרו לה להחלים. וההחלמה היא קודם כל נפשית......

תודה יעלי על הדיווח

כל היום אני חושבת עליהם ולא נעים לי להציק עם טלפונים... כל כך ציפיתי כבר שיהיה איזה רמז או דיווח על קשר איתם. זה לא פלא שאין לה כוחות נפש לכתוב,למרות שיתכן שדרך הכתיבה היא תשתחרר קצת וזה יקל עליה. כל מי שמדבר איתם שיימסור את
.

*יערית

New member
../images/Emo93.gifזריקת מרץ../images/Emo23.gif

זה מה שאני יעשה עוד מעט.....
תודה יעלי

למעלה