חברים יקרים

Adoushi

New member
../images/Emo41.gif חברים יקרים ../images/Emo41.gif

החלטתי להתפטר מניהול הפורום לא היתה החלטה של רגע, היא גמלה בלבי זמן רב. במהלך השבועות או החודשים האחרונים, ליוותה אותי תחושה חריפה של כשלון ועל פי גישתי העקרונית כשלון איננו צריך להישאר יתום. כל חיי, נאמן לגישתי, אני תובע אחריות מזולתי, ואין זה הוגן שלא אפנה אותה תביעה גם כלפי עצמי. לפעמים, נוטים לערבב בין "אשמה" לבין "אחריות". לא כל מי שאחראי באמת אשם, אבל התפקיד מחייב, והוא מטיל אחריות גם אם אין אשמה. הסיבות רבות, חלקן אישיות. אין ברצוני לדון בהן. הגיע הזמן לשינוי, ולפורום החם הזה מגיע יותר. יש ביננו אנשים אשר ביכולתם להחליף אותי ולהמשיך את הדרך בצורה טובה יותר. אנצל את השרשור ואודה לאורית על כל מאמציה וההשקעה שלה למען הפורום. הפורום חשוב לי מאוד, ותמיד יהיה משפחה עבורי ועבור מהא ולידיא. איני מתכוון להיעלם, להיפך אתם תראו אותי פעיל יותר, משוחרר יותר. תודה. איהאב

אודונים

New member
השארת אותי בהלם

מה? למה? מה קרה? על איזה כישלון אתה מדבר? אם אתה מבטיח להיות יותר פעיל ומשוחרר אז זה מקובל. נותרתי ללא מילים שחר

טאניוש

New member
איהאב

מקובל עלי רק אם אתה באמת תהיה כאן יותר. אינני מופתעת כי ידעתי...

מאוד עצוב לקרא. תודה על

כל תרומתך לפורום ועל כנותך עכשיו. אוהבים מאוד
הכדירים

לומר את האמת...

גם לי הייתה הרגשה שזה מה שאתה עומד לעשות ואני מודה שאתה אדם גדול כי אנשים גדולים מעידים על כשלונם, בכך גדולתך,,, אם לא היית שלם עם מעשיך, החלטתך מבורכת! מקווה לראות אותך יותר פה , ומשוחרר!!!

איהאב

כמוך וכמו האחרים בודאי, גם אני שמתי לב שנוכחותך בפורום התמעטה באופן משמעותי ואכן, חסרת כאן מאד. אני חושבת כמוך, שאדם צריך לפעול על פי צו מצפונו ואין לאחרים זכות להתערב בהחלטות מסוג זה. אין בכוונתי להכנס למניעים שלך שבגללם לא היית שותף פעיל לאחרונה, או להרגשת הכישלון שלך. אני בהחלט חושבת שאם יש משהו שממנו נפגעת כאן או הדרת את רגליך מהפורום בגללו, חשוב שנדע. לא כדי לכעוס או להאשים אבל אם יש אפשרות ללמוד מטעויות, חשוב שהן תאמרנה, לפחות למי שצריך. בעיני יש לך משקל רב כאן בפורום קודם כל כבן אדם, כשותף, וגם בעצות, בידע, שליטה בקישורים לאתרים אחרים.מקווה שאכן תחזור להיות פעיל כבעבר. אין לי אפשרות לשלוח אליך מסר. מצטערת. אורנית

ilana k

New member
היי, איהאב

מאוד חבל שאתה מתפטר מההנהלה. אני אישית לא רואה שום כישלון. אז נכון, לא היתה פעיל בזמן אחרון, אבל לכולנו יש חיים מעבר לפורום המקסים הזה. אבל בכל אופן, כל החלטה מתקבלת בברכה. אני מאחלת לך הצלחה בהמשך, וכמובן שאנחנו לא מוותרים אליך, ונשמח לראותך יותר פעיל כאן (האמת שגם לי זה לא יזיק להיות יותר פעילה)

hanash

New member
כישלון?הפורום הזה מציל חיים!

שלומות. לא סוד הוא שיש המון מתבוננים 'פאסיווים' בנאמר ונעשה כאן שמגיעים בעקבות מצוקה ויוצאים משכילים ומחוזקים יותר. יוצא לי לשוחח עם הורים לילדים עם ק"ב שקוראים ומקבלים המון מהמקום ומפאת אופיים הנחבא אולי אל הכלים לא משאירים כאן חתימת אצבע. באופן פרטי לגילוי של המקום הזה שעות בודדות אחרי 'בשורת הק"ב' בסקירה המוקדמת היה משקל משמעותי בשאלת ה'לחיות או לחדול', שלא לדבר לערך המוסף של ההיכרות עם האנשים. זהו - איני בקיאה בפרטים שהביאו להחלטה אבל רציתי להגיד תודה מכל ה

tgdr

New member
על איזה כשלון אתה מדבר?????

בהזדמנות לא חגיגית זו אני רוצה לציין שפורום זה ודומיו לא יכל להתקיים ללא אנשים כמוך שהקדישו/מקדישים את זמנם למען הכלל (ועצמם)ללא תמורה אלא מתוך ידיעה שיש ביכולתם לעזור לעצמם ולזולתם. מאחר ואנחנו רק בשר ודם אז יש תקופות שאנחנו פעילים יותר או פחות למען הזולת והערכה שלי היא שגם אתה רק בשר ודם אז אני חושב שאתה שופט את עצמך בחומרה יתרה, אז צא מזה ואני בטוח שעד תחזור לפעילות כזו או אחרת בפורום כזה או אחר ועד אנשים יהנו מפועלך. לסיום מילה למהא ולידיא: אתן יכולות להיות גאות שיש לכן איש כזה בחברתכן. שיהיה לנו יום טוב והמשך פורום פורה. רפי נ.ב. פעילות ציבורית זה חיידק שלעולם אינו מרפא לכן אני בטוח שנתראה שוב בהמשך הדרך.

רחליקה1

New member
איהאב יקר

מצטרפת גם אני לשאלה למה כישלון? אני חושבת שתרמת רבות לפורום המקסים הזה, גם אני כמו כל השאר רוצה לראותך כאן יותר ומשוחרר. תודה על הכל. אוהבים אותך. ד"ש למהא ולידיא רחלי אלון ומתן.

למעלה