חברי הפורום מעמידים להדחה

rosedal

New member
../images/Emo41.gifחברי הפורום מעמידים להדחה../images/Emo41.gif

אז את מי אתם מעמידים להדחה
?? אנא בחרו 2 שמות מהדיירים אותם אתם מסלקים מהבית? והסבירו למה דווקא אותם?
קדימהההההההההההההההה

igor p1

New member
נזרום

שי-אמר לא צבוע,הוא יוצא הכי צבוע,שקרן,בוגד בגד בצבר שהיה איתו בקליקה של צבר,ערן והוא,בקיצר לא רחוק היום שהוא יתלכלך על רנין גם...משליט טרור בבית. אשר,כי אישתו ילדה,הראה את פרצופו האמיתי ,כופה את הדת על כולם שם,בלעדיו תהיה תכנית יותר חופשית נראה לי.שילך להיות עם ילדים

לדעתי...

שי-הוא מעצבן בטירוף, מתנשא, חושב את עצמו רנין-כל הזמן בוכה ובוכה.. אומרת שהיא לא יהודייה אז למה היא צריכה לשבת בקידוש... היא צודקת לחלוטין.. אז גם שלא תשב בראש השנה...

Jason2

New member
רנין לא בוכה על זה (או בכלל)

כבר יותר משלושה שבועות. וראש השנה היה לפני שבוע. וחוץ מזה את רוצה להדיח אותה כי היא לא יהודיה ולא רוצה לשבת בקידוש (מה גם שזה לא נכון)?

זאת דעתי האישית..

נכון שהיא כבר לא מתבייכנת יותר.. אבל אני אישית לא אוהבת אותה, זכותי..

ady18

Well-known member
אממ

אשר-עם כול הכפייה הדתית שי-כי הוא נחש

היפ הופ1

New member
שי ואשר

שי - כי הוא מעצבן אותי אשר- הוא מפונק כל דבר הוא רוצה.. והוא כופה על כולם להיות דתיים! נמאס לי ממנו

BeN ShaDe

New member
קרן ושפרה.

קרן נהייתה סתמית בזמן האחרון ושפרה יותר מדי מעצבנת בהתייפייפות שלה.

Jason2

New member
אשר ועינב

אשר - לא בגלל שהוא דתי אלא בגלל שהוא חושב שהוא המחליט בענייני דת והוא הקובע הראשי בתחום. עינב - פשוט כל ההתנהגות שלה צעקנית וולגרית בעיני. שניהם - לא אוהב אנשים שמלכלכים על אדם אחר בלי שום פרופורציה ובלי שום גבולות.

Jason2

New member
אני חושב שלא ראיתי שם

מישהו שמלכלכך ברמה של לצחוק על הגוף של מישהו אחר או ברמה של ילדים בגן.

האנשים שאותם הייתי רוצה להדיח:

אשר- נמאס מהבחור הפרמטיבי הזה שי- בהתחלה אהבתי אותו אבל התגלה כנחש לא קטן בא לי כל כך לראות את הפרצוף שלו שיודיעו לו שהוא מעומד להדחה ועוד יותר שארז טל יודיע לו שהוא יוצא מהבית

אורישקי

New member
אז ככה

הראשון שאני בוחר זה שי,הוא אדם תככן,צבוע,מניפולטיבי ברמות שכבר לא כיף לראות,הוא נחמד לכולם ובסוף כל הקליקות שלו התהפכו עליו ואני מקווה שמחר.. השני זה אשר,הוא משליט סוג של טרור דתי בבית,הוא חושב שכולם חייבים לכבד רק אותו,הוא בעיני דתי צעצוע. הייתי גם רוצה להעמיד את עינב להדחה אם היו שלושה שמועמדים כי היא די ברברית בהתנהגות והיא ממש לא דתייה ומתנהגת כאילו היא איזו רבנית מוסמכת.

יאללה.../images/Emo9.gif

אשר - בהתחלה חיבבתי אותו, אבל הוא הפך לממש חופר. אין לי כוח יותר לשמוע אותו, או לראות אותו על המרקע אחרי כל הליכלוכים שלו על שיפרה. רנין - הכלבלבה של שי וזה מציק לי, כל הזמן מתלוננת, צבועה.

metrosexual

New member
אשר ורבנית עינב

אשר-בן אדם שכופה את הדת על כולם ומתפלא שלא כולם מקשיבים לא עינב-בן אדם פרימיטיבי,קשורה לעולם התחתון המלוכלך! הבאים בתור: שי=בן אדם צבוע,הישראלי המכוער וונסה-לא אסלח לה את המשפט עם האשכנטוז... איתי=סורי משעמם

חשבתי להעמיד להדחה מישהו מהפורום בהתחלה

יכול היה להיות יותר מעניין .. סתם בכל אופן שי וצבר. שי כי נראה לי אחרי כל מה שאמרו עליו אין מה להוסיף וצבר כי הוא לא תורם הרבה לעלילה והכי לא יחסר לי אם יילך..

פלדי1

New member
שי ורנין

שי- כי הוא חלאה רנין- שחקנית גרועה , שחושבת שהיא מעולה . צבועה ברמות .

לימור1977

New member
אז ככה

מבחינת נוכחות בתוכנית קרן ואיתי הכי פחות תורמים לתוכנית, אבל מבחינת כל מה שעבר השבוע לא מגיע להם להיות מועמדים להדחה. אז המועמדים שלי הם: אשר- עושה פאדיחות על ימין ועל שמאל בכל מילה שיוצאת מהפה שלו. הוא לא מבין כלום והוא חושב שהוא גאון הדור. עינב- נמאס לי מהצעקות והמריבות שלה עם כולם.

למעלה