חברי הפורום

el presidente

New member
הנהלה...תחסמו כבר את כל

העלק טרולים האלה מהפורום בבקשה.. תודה... חבורת פיקסלים עלובים....

Treker

New member
../images/Emo41.gifחברי הפורום../images/Emo41.gif

ושאר טרולים... אין לנו רצון לריב ,רק להגיע להסכמה, מבחינתנו תישארו, אך תקיימו דיונים בנושא הפורום- ככה הפורום יזכה בכמות גדולה של חברים, וכולם יישרו קו. הודעות טרולים והתארגנויות ימחקו לאלתר. יש כאן מספר מצומצם של אנשים שמנסים לחבל ולקלקל את הפורום. הנושא בטיפול. אתכם הסליחה, תחזיקו מעמד

Treker

New member
דבר נוסף...

עקב חסימה ומחיקה של טרולים והודעותיהם תיתכן מחיקה של הודעות נוספות מתנצל מראש...

M.Z

New member
ועוד דבר קטן נוסף

אם נתפתח שירשור על ידי גולש שנחשד כטרול, המלצתי החמה היא להמנע מתגובה להודעות, מחיקת ההודעה שלו תביא בכל מקרה למחיקת כל השירשור, חבל על המאמץ והכתיבה אם הם בכל מקרה יורדים לטמיון.

beatman

Member
שאלה

איך אני יכול לדעת אם טרול פותח שרשור ? מי הם הטרולים ?

Treker

New member
אני אנסה לענות לך...

בתור התחלה ניק חדש ולא מוכר ישר מעלה סימן שאלה אבל מצד שני צריכים להיות זהירים ולא להדביק לכל אחד שנכנס לכאן את הכבוד המפוקפק ביותר של טרול. בנוסף תוכן ההודעה יכול להסגיר את הטרול - כדוגמת ההודעות הרבות שהיו כאן היום. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות... אנחנו נמצאים עם היד על הדופק ככל שניתן. אתה, המשך בשלך ואל תתריד את עצמך בסוגיה הזו יותר מדי.

אזהרה- זאת שהגיבה לך היא טרולית

מוכרת..... סתם......... \ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif כל הכבוד מנהל!!!!!!!!

אתה מראה אחריות עם מערכת הסינון החדשה. כנראה שאתם כן יודעים מה שאתם עושים.

בינינו

אם לא את לא היינו צריכים שיטת סינון חדשה, את הבאת לפה את רוב הטרולים אחותי שיהיה לך יום מצוין, לא מצפה לתגובה- ולא אגיב בחזרה.

אנבלrh

New member
קרקר ../images/Emo6.gif

תגיד שלא עשו לך טקס קבלה יפה...
הכל בשביל שתלמד איך לתפעל את המערכת על הצד הטוב ביותר
סחטיין על ההתמודדות בעוד שאני ביליתי לי באקדמיה

למעלה