חדשה וזה(: שלום לכולם:) קוראים לי חן ושמחתי לגלות שיש פה פורום של דה יוזד 3> אז נעים מאוד
H Henn122 New member 14/1/07 #1 ../images/Emo41.gifחדשה וזה שלום לכולם קוראים לי חן ושמחתי לגלות שיש פה פורום של דה יוזד 3> אז נעים מאוד
../images/Emo41.gifחדשה וזה שלום לכולם קוראים לי חן ושמחתי לגלות שיש פה פורום של דה יוזד 3> אז נעים מאוד
Z zivid New member 15/1/07 #3 שלוםשלום ../images/Emo129.gif ברוכה הבאה ^^ אני זיו והפורום הזה די מת -_-" טוב כבר בהרבה פחות אבל בכל זאת תהני ותשמעי הרבה דה יוזד זה בריא
שלוםשלום ../images/Emo129.gif ברוכה הבאה ^^ אני זיו והפורום הזה די מת -_-" טוב כבר בהרבה פחות אבל בכל זאת תהני ותשמעי הרבה דה יוזד זה בריא
H Henn122 New member 15/1/07 #5 חחחחחחחח קודם כל תודה רבה ולא נורא . . . נחיה אותו!!! ויש לי שאלה, קצת לא קשורה אבל עדיין למישו יש מושג איך משנים את החתימה של השם משתמש? כאילו מה שרואים מתחת להודעות? לי כתוב איזה משו של אביב עד כמה שזכור לי.. זה אפשרי לשנות?
חחחחחחחח קודם כל תודה רבה ולא נורא . . . נחיה אותו!!! ויש לי שאלה, קצת לא קשורה אבל עדיין למישו יש מושג איך משנים את החתימה של השם משתמש? כאילו מה שרואים מתחת להודעות? לי כתוב איזה משו של אביב עד כמה שזכור לי.. זה אפשרי לשנות?