חדשות אחרונות

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifחדשות אחרונות../images/Emo41.gif

ערב יום העצמאות, 2.5, הופעות: דנה ברגר בגני תקווה (ישוב סמוך לפתח תקווה) - מופע מרכזי. דנה ברגר בירושלים, כיכר ציון - מופע מרכזי (בארוע השתתפו גם אמנים נוספים). דנה ברגר, אורחת בהופעתם של מטרופולין, רוק עצמאות, ראשל"צ (תבצע 5 שירים+"לישון בלי לחלום"), מועד מתוכנן 2:30 בלילה.
ארוע רוק עצמאות, בו דנה תיקח חלק, בתור אורחת בהופעתם של מטרופולין, ישודר בשידור חי במוזיקה 24, אם כי לא במלואו, ורק חלקים נבחרים.
רשת ג' (תדר 97.8 במרכז הארץ), "מאחורי השירים" יום שבת הקרוב, 6.5, בשעה 13:00 בצהריים, יושמע האלבום החדש של דנה "יום יום" במלואו, ויתקיימו שיחות על השירים עצמם. תהנו, תבלו. עומר.

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifעוד עדכון קטן../images/Emo41.gif

הערב, ערב יום הזכרון, בכיכר רבין, תל אביב, 20:45, דנה תשתתף בארוע "שרים בכיכר", בהשתתפות אמנים רבים (הכניסה חופשית!). על הניהול המוזיקלי של הארוע אחראי חמי רודנר. על ההנחייה אחראי יאיר לפיד. השירים שיבוצעו: הרעות - אחינועם ניני. הוא לא ידע את שמה - אחינועם ניני ועברי לידר. שנינו מאותו הכפר - עברי לידר. הכניסיני תחת כנפך - אלי לוזון. פרי גנך - אלי לוזון ועדי כהן. בכל שנה בסתיו - עדי כהן. גיורא - עדי כהן. כשתגדל - יהודה סעדו. אורי - מקהלת "בת-קול". מה יהיה בסופנו - נורית גלרון. היו לילות - עידן רייכל. אליפלט - עידן רייכל. האם השלישית - חמי רודנר. שיר של אחרי מלחמה - חמי רודנר ודנה ברגר. פרח - דנה ברגר.
הארוע יועבר במלואו בשידור חי ברשת ג' (תדר 97.8 במרכז הארץ), ובגל"צ (תדר 96.6 במרכז הארץ). חלקים נבחרים (!) ישודרו בערוץ 2, משעת תחילת המופע - 20:45. צפייה מהנה. עומר.

BurningUp10

New member
כן!

אני הולך וגם יש לי חבר שיקליט את ההופעה אז אני אעלה את זה אחרי זה לפורום:)

A t z a

New member
ואוו מטר מהבית שלי../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

מגניב,תודה!

omerikooo

New member
עדכון: מטרופולין יעלו ברוק עצמאות

ראשל"צ בסביבות השעה 4 בבוקר.

BurningUp10

New member
איך אתה יודע?

טוב זה היה די ברור הם שמים את הטובים בלילה

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifסדר ההופעות שפרסמה ההפקה../images/Emo41.gif

(דינמי, נתון לשינויים של הרגע האחרון) יוני בלוך אינפקציה מוניקה סקס עברי לידר שייגעצ משינה אביב גפן מטרופולין (דנה ברגר) בית הבובות - ייסגרו את הערב, יעלו בסביבות 5:30 בבוקר. (השעה 4 היא היקש, לפי הסטליסט שלפניכם).

למעלה