חדשות אליס אין צ'יינס

everynormal

New member
../images/Emo41.gifחדשות אליס אין צ'יינס../images/Emo41.gif

בטח תהיתם לאחרונה מה קורה עם אליס. ובצדק, מאז השמועות על האלבום המדובר שהם רוצים להוציא עם דובאל לא ממש שמענו דברים נוספים, ובכלל אולי חלק ממעריצי אליס התחילו לפתח תקוות שאלבום של אליס עם דובאל הוא שמועה והוא לעולם לא ייצא.....אז צר לי לבשר לכם, שהסיבה שלא שמענו מאליס כלום לאחרונה היא, שהם סגורים להם באולפן הקלטות בלוס אנג'לס ועובדים על לחנים לאלבום החדש כבר מתחילת 2008. תאריך יציאה מדוייק עדיין אין, אבל העבודה על האלבום כרגע בעיצומה ככה שסביר להניח שהוא יראה אור מתישהו בשנה הבאה....אתם מוזמנים להביע את דעותיכם וציפיותכם מהאלבום הזה.
בנוסף לעבודה על האלבום, מייק אינז, בסיסט הלהקה פינה מזמנו וצילם לפני כמה שבועות שיעור נגינה על באס [כן כן, קראתם נכון, מייק אינז מלמד באס בוידאו!] בלוס אנג'לס. את השיעור מייק מעביר יחד עם ג'ון טמפסטה [טסטמנט, וויט זומבי..] בוידאו הם מנגנים את אגיין& אה ליטל ביטר, בנוסף לזה מייק גם מדבר על צלילים, סגנונות נגינה, פריטות ועוד.... תאריך השיחרור של הוידאו עדיין לא ידוע.
לאלה מכם שמתכננים לבקר בארה''ב החופש הזה ובמקרה גם מתכננים לעבור בסיאטל בחופש, אני ממליצה לכם למהר לרכוש כרטיסים לאירוע השנה השביעי לליין סטיילי& קונצרט הצדקה. למי שלא ממש מבין במה מדובר- קרן ליין סטיילי שהקימה אמו של ליין מארגנת מידי שנה בסביבות תאריך לידתו של ליין [בדרך כלל יום אחרי היומולדת שלו] אירוע שבו היא חוגגת יומולדת לליין ובנוסף באירוע מתקיים קונצרט מחווה לליין שכל רווחיו הולכים למטרת עזרה למשפחות שילדיהם מכורים לסמים קשים [בעיקר הרואין]. השנה האירוע יתקיים ב-23/08 והוא השביעי במספר, הוא יתקיים בשואובוקס SoDo [ככה המקום נקרא חח] בסיאטל וושינגטון. וגם אם לא ייצא לכם ללכת השנה, לא נורא, זה מתקיים כל שנה, בעזרת ה' באירוע העשירי כל חברי הפורום יטוסו ונעשה כבוד לליין!!

חחחח השם של המקוםXD

הלוואי שאוכל לטוס לאירוע הזה מתישהוO: תודה על העדכון, באמת תהיתי מה קורה עם האלבום ומה איתם.. טיפה מאכזב, אבל מצד שני אני סקרנית. לא יודעת. יפה למייק אינז

everynormal

New member
איזה מגניב יהיה כזה אם נטוס כולנו

נבוא כזה לאמא של ליין ונגיד לה שבאנו מטעם הפורום הרשמי הישראלי לאליס אין צ'יינס חח

everynormal

New member
חחח ונשכנע את אליס על הדרך

שיבואו לארץ [בלי דובאל המעפן!]

בדנתמ

New member
האמת ש...

האמת שגם ג'רי שר סבבה... מה שכן, אין לו מנעד מרשים כמו לליין, ואת היכולת לצרוח בצורה מדויקת ומרשימה: yeah...here comes the rooster...yeaaaaaaaaaah! he aint gonna die! ועוד דברים בסגנון... אבל לדברים אקוסטיים ועם שירה פחות עוצמתית ו"ליין סטאלית" טיפוסית, נראה לי שהוא יכול להיות סבבה. שיבואו עם כריס קורנל באוקטובר...

לג'רי יש קול,

אבל לדעתי הוא לא מספיק חזק כדי להחזיק שירים, ועוד של אליס.. [אפשר לשמוע את זה בסולו שלו. הרבה מהשירים אהבתי, אבל הקול שלו לא החזיק את זה פשוט] אני בעד כריס קורנל

everynormal

New member
בקשר לקול של ג'רי

הקול של ג'רי הוא כזה קטן ונקי, יותר קלאסי משל ליין, לליין יש קול מחוספס ועבה יותר והוא גם מגיע לתווים שאני לא בטוחה שג'רי יכול להגיע [כמו באיי קנט ריממבר למשל יש איזה קטע קטן של פלסטו כזה ובבליד דה פריק בסיפארט שאחרי הסולו של ג'רי יש גם את האוו הזה שליין עושה בפלסטו] ת'אמת שאני חושבת שאם כבר מישהו יעשה את התפקידים של ליין עדיף שזה יהיה ג'רי, אבל אני בספק עד כמה טוב זה ישמע, אי אפשר להגיד להם לא לנגן את השירים של אליס יותר אחרי הכל חלק גדול מהם ג'רי כתב והלחין הבעיה שלי [ונראה לי של רוב המעריצים] היא שהדמות היחידה שיש לנו בראש כדי לשיר את השירים האלה זה ליין ולכן אפשרות אחרת [אפילו כריס קורנל...] במקומו לא עולה על הדעת

בדנתמ

New member
כן, אבל...

אם נניח הם עושים עכשיו סיבוב הופעות עם כריס קורנל או אדי ודר, ומקדישיים את השירים לליין, זה דווקא די יפה בעיניי...

everynormal

New member
באמת אאוץ'

לליין מגיע Temple Of The Dog Vol.2 !!!! טוב ת'אמת שגם כשקורט קוביין נפטר חבריו לסצינה לא ממש כתבו עליו שירים, אבל הוא היה רב עם כולם כל הזמן והם גם בקושי היו חברים שלו אז זה לא דוגמה..... אבל אני כמעט בטוחה, שאם ליין היה מת בשיא שלו, ככה ב-95 או 96 אחרי האנפלאגד, אז היו מתייחסים למוות שלו הרבה יותר, גם כל חבריו הגראנג'יסטים וגם התקשורת ומה שבטוח זה שאם הוא היה מת בשיא שלו אז לא היו שוכחים את הגופה שלו שבועיים בבית כמו שקרה באמת....

hitchhiker218

New member
אדי כתב על ליין שיר...

Bee Girl.. בדקה השישית של השיר מתחיל שיר אחד שמוקדש לליין. הוא מתוך האלבום Lost Dogs דיסק 2.

everynormal

New member
אני יודעת, אני שמעתי את השיר

אבל מה שרציתי להגיד, זה למה אדי וכריס ושאר החבר'ה לא התאחדו לכדי פרוייקט בשביל להקליט לליין אלבום, כמו שעשו לאנדי ווד?

everynormal

New member
חחח נראה לך אליס עלק

זה כנראה לא מהכבוד שלהם להופיע באירוע כזה קטן....טוב בעצם למה ללכלך, זה גם לא לעניין שבאירוע מחווה לליין אליס יבואו להופיע עם דובאל במקום ליין.... כעיקרון הלהקות שמופיעות שם אלו להקות לא מוכרות מאזור סיאטל בעיקר, הכי מוכר שהופיע שם זה היה דוטרי מאמריקן איידול 6, אני יודעת גם שהסולן של סטיינד הופיע שם והסקונד קומינג בכלל "החברים האמיתיים" של ליין- כריס, אדי, ג'רי.........לא נוכחים שם, גם באירוע הראשון של יומולדת 35 שלו אחות של כריס קורנל הייתה [ולא הוא], כאילו זה ברור שהם עסוקים וכל זה והם גם בכלל לא היו בקשר עם ליין בימיו האחרונים אבל עדיין מידי שנה לבוא להופיע שם...למה לא? העיקר לאנדי ווד כולם ידעו להקדיש שירים [אלבום שלם של טמפל אוף דה דוג!] אבל לליין בקושי מזה.... טוב סורי על ההודעה החופרת והממורמרת הזאת חחח

למעלה