חדשות ג'ניפר

RayoDeLuz

New member
../images/Emo41.gifחדשות ג'ניפר../images/Emo41.gif

כל מה שחדש בחייה של ג'ניפר מוזמנים לכתוב פה:)

RayoDeLuz

New member
ג'ניפר נפרדת מחבר שלה ../images/Emo88.gif

ג'ניפר נפרדה מחבר שלה, הדוגמן הבריטי פול סקולפור, אחרי חדשיים. הזוג התחילו לצאת במאי . מדווחים שהפרידה קרתה בגלל הלוח הזמנים שלהם העמוס. "הייתה כימיה, אבל האמת היא שג'ניפר רוצה להיות עם בחור אחד ולהתחיל משפחה. פול רוצה לטייל הרבה והוא מסתובב עם נשים יפות. הם נשארו חברים, אבל במקומות אחרים", אמר מקור מסויים.

RayoDeLuz

New member
ג'ניפר עוברת לNY ../images/Emo88.gif

זה נראה שג'ניפר מותשת מLA! מקור פנימי אמר לLife & Style Weekly שג'ניפר בזבזה על בית אופנתי בManhattan ושהתה בניו יורק השבוע (23.7) בשביל לסיים את העסקה. שמועות אומרות שהיפיפיה של קליפורניה מחפשת מקום בGotham וזה נראה שהיא מתכוננת לכבוד המעבר חלקית. *** "היא החליטה על זה. היא שמרה את כל הפרטים לעצמה- עד עכשיו," אמר המקור. ג'ניפר סיפרה לחבריה שהיא עומדת לעבור לתפוח הגדול (ניו יורק) לפני סוף השנה! *** "האפשרות של לעבוד בBroadway ולעבוד עם מפיקים של סרטים עצמאים היו המניעים שהשפיעו על ההחלטה," אמר המקור."וג'ן צריכה שינויי של מראה כדי לעזור לה להתגבר על הפחד מאז הפרידה מוינס. היא מחכה למראה החברתי שהיא תהנה מתי שהיא תהיה בניו יורק", אמר המקור. בזמן שהיא הייתה בניו יורק, היא בילתה עם חברים במסעדות האהובות עליה, NOBU, לפני החזירה לLA...

wounded animal

New member
היא לא תגור יותר ליד קורטני?../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

אוחחח עצוב..
לא נורא שיהיה לה בהצלחה בע"ה

Shmenky

New member
ג'ניפר הצטרפה לכת מורמונית ליד וויאטנם

אבל האמינות של הידיעה הזו דיי נמוכה...

RayoDeLuz

New member
ג'ניפר וקורטני הולכות במליבו ../images/Emo88.gif

הפרודה החדשה ג'ניפר והחברה הטובה קורטני צעדו בחול של מליבו עם הכלב של קורטני. היעד? מסיבה אצל בית החוף של קורטני. ג'ן, כמו שאנחנו יודעים, נפרדה מהדוגמן הבריטי פול סכולפור בגלל שהם לא היו על אותו עמוד. ג'ן רצתה משפחה וילדים כאשר פול רצה כיף. אולי זו גם הסיבה שהיא נפרדה מוינס. זה יום אחר של הכפכפים השחורים האלה ולכאורה עוד יום עם החברה הטובה קורטני. ג'ן הייתה בניו יורק ולכאורה מתכננת לבזבז מיליונים על בית נחמד ויקר. אם זה Broadway או רק משאלה שלה לקבל יותר פרטיות, דבר אחד בטוח. זו רכבת תחתית מושלמת בשביל מישהי שלעולם לא נשארת. לפחות עכשיו לקורטני יהיה איפה לישון כשהיא תבקר בעיר (ניו יורק). מי יודע, אולי הן תלכנה לשתות קפה בסנטרל פארק!

RayoDeLuz

New member
איחוד מחדש של "חברים"? ../images/Emo88.gif

ג'ניפר אניסטון הרסה את הסיכויים לאיחוד מחדש של הסדרה "חברים" ע"י זה שהיא אמרה שהיא לעולם לא תשחק יותר את רייצ'ל גרין. כוכבת הוליווד חיסלה את הסיכויים של תוכנית טלוויזיה מיוחדת או סרט של הסדרה מצליחה ע"י זה שהיא אמרה שהיא לא מעוניינת בשחזור של תפקידה. מקור אומר, "שהיו שמועות על סרט של "חברים" בזמן האחרון, במיוחד שסרט של "סקס והעיר הגדולה" יהיה. אבל זה לא יכול לקרות בלי ג'ן והיא חושבת שלסדרה היה את זמנה ושהיא צריכה להמשיך עם הקריירה שלה. אני חושב שאם היו נותנים הזדמנות לשאר כוכבי הסדרה, הם בטח ילכו על זה, אבל ג'ן רואה אותה שוב משחקת רייצ'ל- אפילו בסרט- כחזרה לעבר, ולא כהמשכה. היא רוצה שיכבדו אותה כשחקנית בשל עצמה ולקבל תפקידים יותר רצינים כדי למשוך את הכישורי המשחק שלה".

חבל../images/Emo10.gif

מצד אחד הייתי מתה לשיהיה עוד מלא עונות של חברים
אבל מצד שני .. לדעתה היא מיצתה את עצמה ..

just adiki

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם זה..

תראו אני חולת "חברים" ואני מתה לראות עוד איזה קטע או משהו חדש בנושא.. אבל עוד לא עברו 3 שנים מאז סיום הסדרה, פרק/סרט איחוד זה מהיר מידי. בדר"כ עושים כזה דבר אחרי 10 שנים או יותר וככה זה משובח יותר ונכון יותר וזה כל הקטע באיחוד, משהו נוסטלגי שחוזר פתאום. אחרי 3 שנים, זה מבוזבז. אני מאמינה שעוד כמה שנים שהנושא יעלה וזה באמת יהיה פרק איחוד לסדרה נוסטלגית ג'נפר לא תגיד לא, אבל כרגע העניין של האיחוד נראה לי איך אני אגיד לא רציני
.

danduni

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את כה חכמה! ../images/Emo99.gif

במיוחד כשאת עוזרת לי עם מחשבון לעשות את חישוביי

sapiri5

New member
וואיייי איזה באסה../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

אבל אם זה מה שהיא חושבת אז אני איתה

../images/Emo45.gif אני חושבת שמה שהיא אומרת

נכון, אבל זה מבאס אותי אישית בתור צופה
.

למעלה