חדשות וכתבות

shanty.G

New member
פיטמו אותם בשקרים

פיטמו אותם בשקרים- כתבה ממעריב "פעילים ב"אנונימוס", עמותה לזכויות בעלי חיים, טוענים שמשרד החקלאות הוליך שולל את בג"ץ ואת ועדת החינוך והתרבות של הכנסת כדי לגרום לאישור תקנות לפיטום אווזים..."

goldy27

New member
מביא לכם מקבץ אתרים על צמחונות

אחרי הרבה זמן שלא הבאתי כתבות וקישורים (מפאת חוסר זמן) אני חוזר עם כמה אתרים מעניינים על צמחונות. הראשון שבהם הוא אתר על האיסלאם והצמחונות. יש שם מאמרים על צמחונות, ניסויים בבע"ח, מתכונים, ועוד. מעניין מאד.

goldy27

New member
הבא בתור - מעולה!!!../images/Emo6.gif

יוזמה של PETA (הארגון הינלאומי להגנה על בעלי חיים). שימו לב: לשלוח בחורות יפות, לבושות בעלי חסה בכל רחבי אמריקה ולהפיץ את בשורת הצמחונות. במסגרת סיבוב ההופעות שלהן, שהגיע לשיאו במסיבה צמחונית בגבעת הקפיטול בוושינגטון, הבנות הופיעו בפסטיבלים ובמצעדים, הגישו המבורגרים צמחוניים מחוץ לסניפי מקדונלד´ס, ובכל מקום הסבירו על התעללות בבעלי חיים במשקים המתועשים ובמעבדות הניסוייים, ונתנו טיפים על אורח חיים צמחוני שלפי דברי הבנות, עוזר לך להישאר רזה וסקסי וגם משפר את חיי המין. לא יודע מה אתכם, אני מדבר כזה הייתי נהיה ישר צמחוני. לפי דעתי הרעיון אדיר, מה גם שבדקתי את האתר ולא היה שם עירום או פורנוגרפיה. חבל שבארץ לא עושים דברים כאלה (אולי בגלל שהדוסים יסקלו אותן באבנים). מומלץ בחום. כנסו

goldy27

New member
אתר האינטרנט "על השולחן"

סותר את עצמו. מצד אחד הוא טוען שחיי הצמחונים קשים ואין להם הרבה אפשרויות של אכילה אנינה (מה גם שהם נודניקים), ומצד שני מביא אתר VEGGIEGOURMET, שמספק מתכוני גורמה בריאים וצמחוניים. חוץ מזה , באתר יש עוד שלל קישורים לאתרים על טופו, סויה, צמחונות, ויטמינים, אוכל בריאות ועוד. אפשר בכיף להתעלם מהפתיח המטופש הזה ולגשת ישר לעניין.

goldy27

New member
הנה עוד אחד - מהאתר סנונית

אתר של זכויות בעלי חיים ביהדות. מעין שיעורי בית על צמחונות

goldy27

New member
ואחרון להיום - אני כבר עייף

שלושה אתרים: 1) עמותת הבהקתי ונדתא (עמותה של יוגה ופילוסופיה הודית) על צמחונות 2) דיון על פרשת נח מפי ר´ יונתן גרוסמן 3) על צמחונות והשחיטה הכשרה

shanty.G

New member
חיות מחמד בישראל: סטטיסטיקה../images/Emo132.gif

מותק, תורך להוריד את הכלב סקר שערך מכון מחקר לייעוץ לשיווק: בשליש מבתי האב בישראל מגדלים חיות מחמד; הכי פופולרי: כלבים ואחריהם חתולים; מגדל החיות הממוצע: חילוני מבוסס; ואנחנו גם מוכנים לשלם על זה (כתבה מוואלה)

למעלה