אבל לא ממש מועיל ואפילו מאד מזיק
מצחיק מהנה ומעלה את המורל (מודה, גם אני חייכתי), אבל לא ממש מקדם את הנושא ואפילו מזיק ביותר. רונלד תלוי לא ייגרום לאף אחד לחשוב על מעבר לצמחונות ואפילו נותן פרסומת טובה למקדונלד´ס. אפילו החשיפה שהתקבלה באיזה מקומון אינ מועילה במיוחד ואפילו מזיקה. קיבלנו חשיפה, אבל זה מופע בהקשר של קבוצת מחתרת קיצונית ופורעת חוק שאפילו מתרברבת בכך (תיאור פעולות שנעשו בעבר). הפעולות שהוזכרו לגבי פריצה למעבדות ניסויים, משמשות עד היום, עשר שנים לאחר מכן, כנשק בידי תומכי הניסויים. הפועלים בנושא עומלים קשה מאד כדי להתגבר על הנזק ונראה לי שאפילו המעורבים בכך מודעים לטעותם. אזכור מחודש של פעולות אלה, בימים שנעשים מאמצי חקיקה בתחום, משרתים רק את הנסיינים. בזמן שאנשים פועלים במרץ על מנת להחדיר נורמה של זכויות בעלי חיים, פיקוח על ניסויים וקידום הצמחונות, פעולות כאלה מקשרות את הנושאים לקבוצות קיצוניות ופורעות חוק ומרחיקות מכך את הציבור הרחב. פעולות כאלה עלולות לעלות בחייהן וסבלן של מאות אלפי בעלי חיים, עקב כשלון אפשרי של החקיקה בנושא הניסויים או פגיעה בהצלחתם של מאמצי צמחון. בפעם הבאה שמישהו מתכנן פעולה כזו, תחשבו האם הפרסום והוצאת העצבים שווים את חייהם של מאות אלפי בעלי חיים? אני מקווה שמישהו מהמעורבים קורא זאת. אם לא ויש מישהו שמכיר את המעורבים, אנא העבר את המסר, למען בעלי החיים.