חדשות וכתבות

Weird Eyal

New member
בעל אמסטף שילח את כלבו

על אבא של ילד שרב עם הבן שלו את בעל הכלב לקחו למעצר ואת הכלב להסגר כתבה בידיעות אחרונות....

Weird Eyal

New member
הנה הקישור

מה יהיה? הכלב משמש כנשק!!! לאן הגענו??? אוייש כמה שאני שונא אנשים כאלה!!!!!!

shanty.G

New member
עשרות ציידים נתפסו במהלך יום הכיפור

(כתבה מוואלה) עשרות ציידים נתפסו במהלך יום הכיפור פקחי רשות הטבע "הפתיעו" את הציידים שהניחו כי לא יעבדו בחג; בין החיות שצדו: שלווים, חוגלות, דורבנים, ארנבות ויונים; ביום שבת ירו ציידים בגליל לעבר פקח הרשות - לא היו נפגעים

bonbonyetta

New member
[-כתבה-ניסויים בבע"ח באונ´ ת"א !../images/Emo123.gif

שלום חברים, גמר חתימה טובה, ושרק נהיה בריאים.... הסיבה שאני משרשרת לכם ולא שותלת מחדש הכל פשוטה: זה לוקח המון זמן ומקום ומסרבל - וכך זה טכנית פשוט ומהיר יותר. אנא הבנתכם, הידיעה חשובה ביותר ! כתבה על ניסויים בבעלי חיים באוני ת"א שמופיעה בסופשבוע זה במקומון עתון תא של ידיעות . ראיון עם מנהל בית החיות באונ´ ת"א שמספר על ניסויים הנערכים שם : כמה הם מוצדקים, הכי מעט וממוזער שיש,ללא סבל,אידאלי!!(???) הכתבה מצייגת צד אחד אינטרסנטי בלבד! חשוב מאד שתשלחו תגובות לכתבה ! אנא כנסו ללינק לשאר המידע ולקבצים הסרוקים שצורפו אליה. לינק להודעה, כתבה, וקבצים סרוקים

shanty.G

New member
2 כתבות על כלבים. אחת חיובית יותר

הכתבות אמנם לא חדשות לגמרי (יוני-יולי) אבל אם אני לא טועה, לא הגיעו לפורום, ועשויות לעניין אתכם. כשכלב נובח גם נושך (19.06.02) "רבים מאיתנו נתקלו בכלבים מטרידים, ולא אחת אנחנו שומעים על כלבים שתקפו ילדים ומבוגרים. לידיעתכם - החוק מטיל אחריות כמעט מוחלטת על בעלי הכלבים ..." קייטנה לילדים וכלבים בשיכון המזרח (22.07.02) "קייטנה ייחודית לילדים וכלבים תיפתח בשבוע הבא במתנ"ס שכונת שיכון המזרח בראשון לציון. הקייטנה מיועדת לילדים מגן חובה ועד כיתה ד´, עם או בלי כלב משלהם ..."

shanty.G

New member
רונלד מקדונלד תלוי מעל איילון

שימו לב לכתבה הבאה: פעילי "החזית לשחרור בעלי החיים" תלו את בובת "רונלד מקדונלד" שנלקחה מהסניף בראשל"צ ותלו אותה מעל לגשר בכביש איילון. החזית למי שלא מכיר, פועלת בכל העולם. כתבה ציינו "ארגון חדש" למרות שהוא פועל כבר שנים, בעיקר בחו"ל.
לבונבונייטה על הכתבה

vegan

New member
אבל לא ממש מועיל ואפילו מאד מזיק

מצחיק מהנה ומעלה את המורל (מודה, גם אני חייכתי), אבל לא ממש מקדם את הנושא ואפילו מזיק ביותר. רונלד תלוי לא ייגרום לאף אחד לחשוב על מעבר לצמחונות ואפילו נותן פרסומת טובה למקדונלד´ס. אפילו החשיפה שהתקבלה באיזה מקומון אינ מועילה במיוחד ואפילו מזיקה. קיבלנו חשיפה, אבל זה מופע בהקשר של קבוצת מחתרת קיצונית ופורעת חוק שאפילו מתרברבת בכך (תיאור פעולות שנעשו בעבר). הפעולות שהוזכרו לגבי פריצה למעבדות ניסויים, משמשות עד היום, עשר שנים לאחר מכן, כנשק בידי תומכי הניסויים. הפועלים בנושא עומלים קשה מאד כדי להתגבר על הנזק ונראה לי שאפילו המעורבים בכך מודעים לטעותם. אזכור מחודש של פעולות אלה, בימים שנעשים מאמצי חקיקה בתחום, משרתים רק את הנסיינים. בזמן שאנשים פועלים במרץ על מנת להחדיר נורמה של זכויות בעלי חיים, פיקוח על ניסויים וקידום הצמחונות, פעולות כאלה מקשרות את הנושאים לקבוצות קיצוניות ופורעות חוק ומרחיקות מכך את הציבור הרחב. פעולות כאלה עלולות לעלות בחייהן וסבלן של מאות אלפי בעלי חיים, עקב כשלון אפשרי של החקיקה בנושא הניסויים או פגיעה בהצלחתם של מאמצי צמחון. בפעם הבאה שמישהו מתכנן פעולה כזו, תחשבו האם הפרסום והוצאת העצבים שווים את חייהם של מאות אלפי בעלי חיים? אני מקווה שמישהו מהמעורבים קורא זאת. אם לא ויש מישהו שמכיר את המעורבים, אנא העבר את המסר, למען בעלי החיים.

shanty.G

New member
לא בדיוק.

מצטרפת לדבריו של אמנון, וכל מילה נוספת מיותרת.

למעלה