חדשות וכתבות

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifהצעת חוק חדשה-הוגשה ע"י ח"כ פורז

בשבוע הבא תעלה להצבעה בקריאה טרומית הצעת החוק של ח"כ אברהם פורז (שינוי, יו"ר השדולה למען בעלי חיים ויו"ר ועדת הכלכלה של הכנסת) שמטרתה לעודד אי פגיעה בבעלי חיים במהלך ייצור מוצרים שונים. כיתבו מכתבי תמיכה בצעד חשוב זה! כתובת לשליחת מייל לח"כ אברהם פורז: [email protected]
בתאריך 13.2.02 יתארח ח"כ פורז בפורום פניות לאישי ציבור ב"בסט שופינג". אתם מוזמנים להכין רעיונות ושאלות ליום האירוח הקשורות למעמד, זכויות ורווחת בעה"ח בארץ.

דיון על זכויות בע"ח עם ח"כ פורז ../images/Emo91.gif

שלום, אני שמח לבשר למשתתפי הפורום, שביום רביע הבא, ה- 13.2.2002, בשעה 16:30, יתקיים דיון בנושא זכויות בעלי חיים, עם ח"כ אברהם פורז, יו"ר ועדת הכלכלה של הכנסת וראש שדולת בעלי החיים. הדיון יתקיים בפורום פניות לאישי ציבור בפורטל בסט שופינג. אני מזמין את כולכם להשתתף בדיון החשוב. אני מציע שכבר נתחיל לחשוב על שאלות לח"כ פורז, ועל רעיונות שנרצה להציע לו בכדי לקדם את הנושאים שכל כך בנפשנו. אני מצרף להודעה הזאת 3 קישורים שיוכלו לשמש לכם כחומר רקע לרעיונות לדיון. שלכם, אמיר.

תזכורת - מחר הדיון עם ח"כ פורז../images/Emo41.gif

מחר, יום רביעי, יתקיים דיון פורום בבסט שופינג עם ח"כ אברהם פורז, יו"ר ועדת הכלכלה של הכנסת וראש שדולת בעלי החיים. נושא הדיון: זכויות בעלי חיים. הדיון יתקיים בפורום פניות לאישי ציבור. * ניתן להתחיל לשאול שאלות את ח"כ פורז, כבר מעכשיו. * הובטח לנו, שכל השאלות ללא יוצא מן הכלל יזכו למענה. שאלות שח"כ פורז לא יספיק לענות עליהם במהלך הדיון, יזכו למענה במהלך השבוע הקרוב. זו הזדמנות פז, לכל אוהבי בעלי החיים, להשפיע למען שינוי המצב העגום של בע"ח בישראל, וכן לחזק את ח"כ פורז על פעילותו ללא לאות למען בעלי החיים. נשמח לראותכם בדיון חשוב זה בפורום פניות לאישי ציבור.

הדיון עם ח"כ פורז הוקדם לשעה 16:00

בשל השאלות הרבות שכבר הופנו לח"כ פורז, עוד בטרם החל הדיון, הוחלט להקדים את הדיון בחצי שעה ולפתוח אותו בשעה 16:00. כלכם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולהפנות שאלות לח"כ פורז: הדיון על זכויות בעלי חיים תודה, אמיר.

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifחדשות וכתבות

אתם מוזמנים לשרשר פה חדשות וכתבות

shanty.G

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

V e r a

New member
מה???

רגע... לקח לי כמה זמן לצאת מהשוק... אני לא מאמינה! זה שלו אין כל רגשות כלפי חיות, זה לא אומר שגם לתושבים לא צריכים להיות! לבקש להפסיק להאכיל חתולי רחוב?! זה פשוט חוצפה! אני רק מתעניינת... מה הסיבה שהוא נתן?? מלכלך את הסביבה אולי?!

ג ל ע ד ס

New member
למי שלא יודע

הווטרינר של הוד השרון הוא אחד הבעלים של חוות מזור יחד עם אלי הולצמן מנכל אינטרנט זהב וזאב ברין

shanty.G

New member
ויאגרה וחולדות כאינדיקציה לבני אדם

מהיום, אימרו ויאגרה למוח חוקרים מצאו כי תרופת האונות הגברית עשוייה לטפל גם בנפגעי שבץ מוחי; חולדות להן גרמו החוקרים שבץ מוחי, החלו להצמיח תאי עצב וכלי דם מחדש לאחר שטופלו בויאגרה. כתבה מחדשות וואלה,11.2.02

noam01234

New member
גידול חזירים בקיבוץ להב

עיינו בכתבה הבאה, ולא בקטע בו הקיבוץ מגדל את החזירים לצורך מחקר אבל בפועל זה לבשר אלא איך מגדלים שם חזירים

Weird Eyal 21

New member
מוזר לי....

אורנה בנאי אישה חביבה שפועלת רבות למען זכויות בעליי החיים היא גם שחקנית מצויינת ובדרנית מדהימה אבל שאלה אחת לי אלייך אורנה: כשהשיקו בושם לכלבים (ידוע שזה פוגע להם בחוש הריח) למה הלכת להשקה(לא עם הכלבה שלך) ובעצמך בישמת את אחד הכלבים שם? והכבשה המסכנה מהפרסומת של איזו מנה חמה ידוע שהיא עברה סבל בפרסומת וידוע שהיא סובלת מזה שהבעלים שלה מטרטר אותה בכל הארץ ל"הופעות" אייך הסכמת שהיא תגיע לתוכנית "רק בישראל" ?? רק הרייטינג חשוב
אשמח אם אורנה תוכל לענות על זה באהבה רבה אייל

Flames

New member
ניסויים בחזירים בקיבוץ להב: ../images/Emo26.gif

הכנסו לקישור: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=180346

shanty.G

New member
../images/Emo46.gifשימו לב לכתבה הבאה:

הכתבה מאוד קשה לקריאה. ילדים נוקמים בכלבים בכל פעם שאני נתקלת באינפורמציה מסוג זה, אינני מאמינה כי אכן בעולם כה אכזר ונטול רחמים, חמלה והגיון אנו חיים. אני מאמינה בחינוך, בהקניית ערכים מגיל צעיר. לא כל אחד זוכה ללמוד בבית-ספר בו העבירו מערך כלשהו הקשור לשמירה על כבודם וזכויותים של בעה"ח סביבנו, ולא כל אחד גדל במשפחה שתחנך לערכים אלו. ישנם אנשים שהחמלה שבליבם רדומה וחבויה עמוק. אף אחד מעולם לא טרח להזמין אותה החוצה. אנו פה כדי להביט, לפקוח היטב את העיניים ולנסות למזער את הרע שסביבנו. הלוואי שזה היה מספיק. א ב ל : כל אחד מכם, הוא עזרה עצומה לאותם כלבים, חתולים, חמורים ובע"ח אחרים. הגברת מודעות תביא למצב טוב יותר, בקרב ציבור גדל והולך. לאט לאט. shanty

Weird Eyal 21

New member
אויי

זה פשוט נורא שיש כאן דברים כאלה אייך אנשים עושים את זה??? למה ההורים שלהם לא מחנכים אותם???

babe10

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

מוגנגי

New member
התעללות

אני לא מאמינה , פשוט קשה לי לעכל אולי אם יתנו לילדים האלה לסבול קצת (פיזית), הם יבינו שכמו שכואב להם כואב גם לבע"ח, אני לא יודעת מה אני אעשה אם אראה מישהו עושה מעשה כזה

babe10

New member
אז זהו שלא.... לצערי...

מחקרים מראים שרוב הילדים הלה עברו התעללות או הוכו על ידי הורה או מבוגר אחר ואז הם מוצאים דרך ל"החזיר" למי שהם יכולים. זה מתחיל בחיות, ממשיך בילדים קטנים מהם, עובר לילדים שלהם כשהם גדלים ,לנשים וכו´. זו "שרשרת" התעללות. מה שצריך זה לזהות את הילדים האלה שעוברים התעללות ולטפל בהם על ידי אנשי מקצוע כדי למנוע את ההתעללות בחיות, וכמו כן להפגיש אותם עם בעלי חיים בצורה מבוקרת ותחת השגחה כמובן, על מנת שיבינו את משמעות ערך חיים של יצור חי אחר. זו בעיה חברתית קשה שלרוב אגב, מצליחה לחשוף מקרי התעללות בבית... רוב הילדים לא מתעללים "סתם" לשם השעשוע.. למרות שזה עדיין מחריד ואני הייתי שמחה לשבור להם עצם אחרי עצם. העניין הוא שמישהו כבר עשה להם את זה מזמן. ולא, אני חלילא לא מצדיקה את המעשה שלהם. פשוט מסבירה שלהכאיב להם לא רק שלא יפתור את הבעיה אלא יגביר אותה. הכיוון הוא דווקא הפוך. לקרב אותם לחיות בעדינות.

למעלה