חדשות חדשות חדשות חדשות

CyberP

New member
../images/Emo41.gifחדשות חדשות חדשות חדשות../images/Emo41.gif

CyberP

New member
גיטריסט בן 18 עושה חזרות עם גאנז

לפי מה שנאמר בראיון הזה, ניק סטרלינג עורך חזרות בימים האלו עם גאנז לקראת סיבוב הופעות. "אני אנגן איתם קצת ונראה מה קורה עם זה" הוא אומר.

CyberP

New member
לא בדיוק ראיון, יותר תצוגת יכולות, אבל שיהיה

CyberP

New member
סינגל חדש ל"לואדד" של דאף

Flatline זה הסינגל החדש של Loaded, הלהקה של דאף מקגאן, בה הוא שר ומנגן גיטרה. אני אהבתי.

CyberP

New member
Velvet Revolver מצאו סולן חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Velvet Revolver, להקתם של סלאש, דאף ומאט (יחד עם דייב קושנר על הגיטרה המלווה) סוף סוף מצאו סולן חדש ללהקה, אחרי שנפרדו מסקוט ווילנד לפני שנה אחרי שני אלבומים. במספר ראיונות אחרונים של דאף, הוא מסר יותר ויותר מידע על התהליך של מציאת הסולן. זה התחיל מ"אנחנו מתרכזים בכמה אנשים כרגע", המשיך ל"יש לנו את הכיוון ואנחנו מתקשים להחליט" ובראיון אחרון דאף הצהיר בבירור ש"מצאנו את האיש". הוא טוען שזה לא מישהו מהשמות הגדולים (ונותן כדוגמא את כריס קורנל), אבל גם לא איזה חובבן. Semi-Famous הוא קורא לזה. מי שרוצה לשמוע את הראיון המלא (משהו כמו 40 דקות, 90% לא קשור לגאנז או וולבט): http://rapidshare.com/files/197237978/02-12-09-O_A_Duff_McKagan.mp3

Slash105

New member
יאללה איך חיכיתי לזה

אחי אני מודה לך על כל המידע אתה פשוט תותח תאמין לי!

CyberP

New member
Chinese Democracy - אלבום פלטינה בארה"ב

האלבום עבר רשמית שבוע שעבר את ה-500,000 מכירות, ועכשיו קיבל סטטוס של אלבום פלטינה. למרות שהמכירות הרבה יותר נמוכות מהמצופה - מזל טוב

otlumak

New member
מה?! ההתחלה דפוקה!!

הקטע של הפסנתר שמתחיל את השיר לא מספיק להסתיים והגטרות נכנסות!

otlumak

New member
בקישור הראשון

יש משהו שאני לא מבין, מי שהעלה את הסינגל כביכול לאינטרנט פה כתב: k just sayin this is not real, it was a silly test to see if it was possible to make a 4.21 edition , i shared it with some mates and one of them put it up on utube.. dunno about the legitimacy of cover arts though... אז זה אומר שזה עריכה של הבן אדם הזה? כי זה לא נשמע בכלל כמו השיר המקורי.... אני חושב שמישהו פה עבד עלינו.

otlumak

New member
חח סליחה על כל ההודעות אבל עכשיו הבנתי...

הבן אדם הזה פשוט רצה לבדוק אם הוא יכול לקצר את השיר ל4 דקות ו21 שניות (אין לי מושג למה) ואז הוא קרא לזה גרסת רדיו.....

CyberP

New member
ואללה, פאק שלי

הידיעה היא אמיתית, התמונה של הדיסק זה משדר רדיו בארה"ב.

RockTheFuckOut

New member
יצאו B SIDES?

רוב הלהקות שיוצא סינגל יש כמה שירים שלא נכנסו לאלבום...

CyberP

New member
../images/Emo6.gifלא

גם אני חשבתי על זה, אבל נראה לך שאקסל עבד על אלבום 15 שנה ועכשיו ישחרר שירים שלא נכנסו לאלבום סתם ככה? בחיים לא

CyberP

New member
אקסל מדבר עם בילבורד

אקסל סוף סוף נותן ראיון רשמי לבילבורד ומדבר על העבר, ההווה והעתיד. אני מצטער שעדיין לא תרגמתי הכל אבל זה ארוך ואני עמוס בפסיכומטרים ועבודות. בכל מקרה, הכותרת העיקרית מתוך הראיון: "אני אשמח אם איזי יעשה איתנו כמה הופעות שוב. לא הייתי מתנגד לעבוד עם דאף. עם סלאש זה כנראה לא יקרה. יש הרבה ביני לבינו, וזה ברור שאחד מאיתנו ימות לפני שיהיה איחוד".

otlumak

New member
נחמד! הייתי רוצה לשמוע את Street Of Dreams

ברדיו בישראל.... ואת Better וChinese Democracy אם אני לא טועה אלא השלושה שיצאו לרדיו בארה"ב לא?

למעלה