חדשות...חדשות...חדשות...חדשות

שון לנון מתחתן ../images/Emo13.gif

היצור-הנוראי-צאצא-יוקו מתחתן, עם לא אחרת מ(אם אני לא טועה כמובן
) ביתו של מיק ג'אגר
כמה רומנטי...
תמיד ידעתי שהיה משהו בין ג'ון למיקי...
אז זה עבר לצאצאים... (אני לא ממש בטוח בזה, אז אנא בדקו ומחקו את ההודעה אם היא שגוייה
)

magical mt

New member
מופע הצדעה לBEATLES-בי-ם ובת"א

שלום לכולם, להקת THE MAGICAL MYSTERY TOUR במופע הצדעה לBEATLES 5/5/04 יום רביעי בשעה 21:00 ב"סינדרום"- הילל 18, ירושלים 058-505055 7/5/04 יום שישי בשעה 22:00 ב"בארבי"- קיבוץ גלויות 52, ת"א 03-5188123 להגיע עם אוירת סיקסטיז...

../images/Emo34.gif

הבן של ג'ורג' האריסון מקים עם פליט אואזיס, ליאם גלאגר ועוד איזה אחד בריטי ששכחתי את שמו להקה חדשה!שיהיה בהצלחה!!!

גרמה

New member
נצל"ש...

היום קראתי בעיתון..שמתכונן מחזמר (???) על חייו של ג'ון לנון עם שירים מקריירת הסולו שלו... ככל הנארה יוקו נתנה את אישורה לביזיון.

גרמה

New member
../images/Emo168.gifנצל"ש אישי נוסף..../images/Emo79.gif

אני מקווה שלא אכפת לכם... אם זה מפריע תגידו... עוד יצירה שעלתה זה עתה לאוויר... אני יותר מאשמח אם תגיבו שם

עדיין לא

הם לא מתחתנים - עדיין. הם גרים ביחד. נדמה לי שבשנה הקודמת הוא החליף שתיים או שלוש בנות זוג, כך שיתכן מאוד שאתה עוד תתחתן לפניו.

דקלה9

New member
וואו, איך שמעת על זה?

אני חשבתי שאני היחידה שיודעת על הדבר הזה... אבל לא שמעתי שהם מתחתנים, רק שהם ביחד כבר 7 שבועות.

גרמה

New member
פעם הבאה...

תני גם טווח של שעות... שסחבק לא יגיע כשכולם כבר הלכו..:)

The Walrus

New member
אני ממש מתרגש...

אני לא יודע עם לשים את זה בחדשות, אבל פשוט לא מצאתי
קרוב... היום קניתי את הDVD של פול מקרטני BACK IN THE US!!! אחרי צפייה אני חייב להגיד: DVD שווה!!! מעולה!!! אחרי שאצפה בו עוד כמה פעמים אני אכתוב עליו ביקורת... רגעי שיא: LIVE AND LET DIE - חתיכת הפקה הביאו שם... HERE TODAY - בשיר הזה כמעט בכיתי, ואני לא מגזים... זה היה מאוד מאוד מרגש... SGT PEPPERS - סוף ההופעה... מדהים I SAW HER STANDING THERE - כל הקהל קפץ ורקד וזה היה מאוד יפה MY LOVE - גם זה היה מרגש מאוד... פול הקדיש את השיר לכל האוהבים שבקהל... BACK IN THE USSR - כל הקהל קופץ... מרקיד ביותר LET IT BE - המון המון נרות... LONG AND WINDING ROAD - החברה בקהל עושים לפול הפתעה וכולם מרימים שלטים עם לבבות... פול מגמגם. וכמובן... השירה הענקית של הקהל בHEY JUDE, למרות שקצת קיצרו אותו... כמו שאמרתי, אפשר לצפות לביקורת בזמן הקרוב...

The Walrus

New member
ושכחתי משהו...

גם FREEDOM ממש מדהים... אהבתי את השלטים שהקהל הכין...

The Walrus

New member
תודה...

מה שהכי אהבתי בDVD (חוץ מHEY JUDE ואת השיר לג'ון) זה הקטע שהם ניסו להיות דומים לביטלס: משתי צדדיו של פול עמדו שתי נגנים שניגנו בדיוק בכלים של ג'ון וג'ורג', ומאחוריהם היה המתופף, והם ניסו ליצור תחושה של הביטלס... ממש חמוד :)

למעלה