Berliner star
New member
../images/Emo41.gifחדשות חדשות../images/Emo41.gif
אומנם זאת רק שמועה, אבל היא מתחזקת מיום ליום
(הקטע מתורגם מתוך כתבה שפורסמה בPurerobbie) זה לא דבר נורמלי שבחורה מקבלת הצעה מרובי וויליאמס שהיא לא יכולה לסרב לה- אבל זה בדיוק מה שקרה לזמרת לאורה קריצ'לי. (Laura Critchley) בביקור האחרון שלה בLA. הזמרת הייתה בלוס אנג'לס בשביל צילומים לאלבום שלה, שיוצא בחודש הבא, כשלפתע קיבלה את השיחה מרובי. היא פגשה אותו לראשונה באוקטובר 2006 דרך ההנהלה שלה, והשניים נישארו בקשר. "היה לנו כיף ביחד שנה שעברה. הוא מצחיק אותי ותפס בדיוק את החוש הומור שלי, אז המשכנו להתכתב באימייל כשחזרתי הביתה." סיפרה לאורה. "נסעתי ללוס אנג'לס לצלם כמה תמונות וביום האחרון שהייתי שם רוב צילצל ושאל אם אוכל להגיע אליו ולהקליט כמה קולות לאלבום החדש שלו. הייתי בקניות בזמן הזה אבל לא סירבתי, ונסענו אליו, לבית בהוליווד, כבר באותו הלילה. בהתחלה צפינו איתו במשחק כדורגל ואז נכנסנו פנימה, הקשבנו לחומר ואני הקלטתי את חלקי הקטן על 3 שירים מהאלבום. זה היה מדהים! זכיתי לשיר חלק שלם, לא רק קולות רקע. רוב נכנס ואמר: 'תחתכו את הקול שלי בקטע הזה ורק את של לאורה תשאירו'". לאורה, 23, הודתה שהיא בעצמה מעריצה גדולה של רובי כבר מספר רב שנים. עכשיו הם ידידים והיא מוסיפה- "הוא כל כך מצחיק ונחמד". עם סינגל משלה שיוצא ב15 באוקטובר ושבוע לאחר מכן גם האלבום שלה, החודשים הבאים עומדים להיות עמוסים בשביל לאורה. זהו יש בהמך עוד כמה דברים עליה אבל לא ניראה לי שתתעניינו יותר מידי
נו, מה אתן אומרות
יש מזל בחיים האא
הינה תמונה של שניהם ביחד, זו רק אני או שרובי ניראה מעולה
נ.ב האלבום הבא של רובי לא ייצא ב2007, לפחות ככה מדובר. הוא יצא רק ב2008, ואני חושבת שזה מצויין
שינוח
אומנם זאת רק שמועה, אבל היא מתחזקת מיום ליום