חדשות טובות

meandmeandme

New member
../images/Emo41.gifחדשות טובות../images/Emo41.gif

אתמול קיבלו מעריצי פינק פלויד מספר תאריכים מדיוקים ליציאתם של כמה מהדיוידיים הכי משובחים של פינק פלויד. התאריכים הם: Live In Pomppei - ה6 ליוני 2003 Dark Side of the moon Documentray* - ה20 ליוני 2003 The Wall Live in Berlin - ה28 לאפריל 2003 אני אישית הכי מתרגש מפומפיי. כבר המון זמן שאני רוצה לראות את ההופעה המופתית הזאת באיכות ראוי. אז יאללה. רק עוד חודש וקצת
. תתחילו לחסוך. דיוידי זה לא זול. *על הסרט הזה לא יודע הרבה. הוא אמור להיות תיעוד של ההכנה של דארק סייד ודברים כאלה. מי יודע אולי אפילו תיהיה הופעה חייה
.

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לצאת הדי.וי.דיים.. אממ... אתה לא שוכח להזמין אותי לראות את זה אצלך, כן?

d a r k s i d e

New member
עשית לי את השבוע ../images/Emo6.gif

רק היום הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב וראיתי את ההודעה הנפלאה הזאת,אני כבר מתאר לעצמי מה זה לשמוע את Echoes או את A Saucerful Of Secrets בסראונד יווווווווו או ר ג ז מה!!!! אז שוב
לך איש יקר ושנשמע רק דברים טובים.

rainbow demon

New member
חשבתי על הדבר הבא..

כשהדיוידיים יצאו, נארגן איזה ערב או שניים כדי לצפות בהם אצל מישהו שיש לו מערכת טובה בבית (ולא סתם טלוויזיה מחוברת לדיוידי).

meandmeandme

New member
זה בהחלט יכול להיות נחמד..

אבל זה מאוד מאוד בעייתי. לא הרבה אנשים יכולים להזמין כל כך הרבה אנשים אליהם הביתה, ואני בספק אם הרבה אנשים יצליחו להגיע. אפשר לנסות בכל זאת. רוצה לארגן?

rainbow demon

New member
בכיף אבל יש שתי בעיות עיקריות

א) אני לעזאזל לא מכיר פה אף אחד .:) ב) צריך קודם למצוא מישהו שיסכים לארח אצלו בבית. ואגב אמרתי ערב אחד או שניים בדיוק בגלל הסיבה שלא כולם יבואו במכה אחת ואז יהיה ימבה אנשים על בית אחד..

שתי תשובות עיקריות../images/Emo8.gif

א. אז זה בידיוק הזמן להכיר
תהיה פעיל בפורום ולאט לאט תכיר את הנפשות הפועלות.. [שלדעתי יש פה אחלה נפשות
] ב. אם נכיר אחד את השני טוב, אז גם נוכל להיות יותר מגובשים ולארגן כזה מפגש ברצינות.. ואין פה *כלכך* הרבה אנשים..בשקט אפשר לארגן מפגש אחד כי המטרה היא לפגוש את כל החברים..לא? אממ..רק תעשו טובה, תארגנו את זה באיזה יום חמישי שישי..ככה גם אני אוכל לבוא
ו..זהו..אני אמרתי את מילותיי
ועכשיו..אלך לי:) אה, ועוד דבר, מאחר ואתה די חדש פה, נכון? אז שתהיה לך שהות מהנה, ובאמת, יש פה אחלה אנשים, מובחרים אחד אחד..אותי יצא לך לראות פה פחות כי אני מתגייסת לי מחר..[
] אז אני מקווה לחזור ולראות שהשתלבת היטב
ממ..עכשיו באמת זהו.. לילה טוב

rainbow demon

New member
אווייי גיוס נעים!!!!

גם השעון שלי מתקתק בנושא צה"ל..בעעע נו טוב.. נחיה עם זה.. מבטיח לנסות להשתלב, לא נראה לי שתהיה בעיה כ"כ:)

meandmeandme

New member
אדון שד הקשת...

מה דעתך להיות ממונה על מפגש הפורום? תארגן הכול. תוכל למצוא מקום להיות. מה לעשות. מי יבוא ומי לא. תראיך שעה והכול. זה תיהיה הזדמנות מצויינת בשבילך להכיר את האנשים פה ולאנשים פה להכיר אותך. מה דעתך?

rainbow demon

New member
אין בעיות :)

כשהדיסקים ייצאו בארץ באמת, אז אני אתחיל לארגן את זה. עד אז אני מקווה להכיר לפחות חלק מהאנשים האיכותיים שיש פה

rainbow demon

New member
ד"א בקשר לדיוידי של "החומה בברלין"

מישהו השיג את זה או מתכוון להשיג את זה? למישהו יש פרטים אם זה הגיע לארץ או יגיע ומתי?

meandmeandme

New member
כתוב לעמלה...

ב28 באפריל. ולמי ששאל מיקודם זהו תאריך הוצאה לא הגעהה להארץ. אבל אם דארק סייד הגיע באותו יום אני מנחש שגם זה.

adiville

New member
אבל כבר היה 28 באפריל....

ולא ראיתי שום דבר על ה-DVD הזה באתרים של פינק פלויד.... למישהו יש איזה לינק בשבילי עם קצת פרטים ?

adiville

New member
תודה רבה !

אבל עדיין מוזר שלא כתוב על זה כלום באתרים הגדולים של המוסיקה..... אני אמשיך לחפש......

למעלה