חדשות כאן ולפה

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gifחדשות כאן ולפה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ההתחלה קצת חלשה, אבל בטח עוד חדשות יהיו בהמשך והשרשור הקודם עמוס [כמו תמיד]
מקפליי כתבו בוליטין קצר הבוקר על כך שהם הוסיפו שיר חדש לעמוד במייספייס שלהם:
We put a new song up on our myspace! Hope you all like it, it was on the cover" mount!"
ופוסט חדש בבלוג שלהם מדאאגוווווש:
"Dougs Comp Hello all I trust your hunky dory Im just finishing my Thank Yous for the album booklet and i had an idea... The First five people to post a comment on this blog with there first and last name i shall thank in my thank yous Sweeeeeeet "doug
גאד הייתי רוצה להיות שם, מה שדאגי אומר בקיצור הוא שהוא כרגע סיים לכתוב את התודות בספר של האלבום, ו-5 האנשים הראשונים שיפרסמו תגובה לבלוג עם השם המלא שלהם יוזכרו גם בתודות. 5 הראשונים
jodi allcock, Kelsey Thornton, Tammie hadley, sophie cochrane e kelly huckvale
תאריכים חדשים של הופעות ואירועים: 30th August: Performance on National Lottery (BBC1) 7th September: Danny in Unicef Football Match from Wembley Stadium (ITV) 10th September: Live Lounge with Jo Whiley (Radio 1) 26th September: Paul O'Grady Show at 5pm (Channel 4)
ראיון באתר של Channel 4
בפסטיבל של אייטונס הבנים נתנו ראיון מאוחרי הקלעים והנה כמה תמונות ממנו: http://www.shareapic.net/403464-iTunes-Festival-Backstage-[24.07.08].html

sweet shir

New member
יאייי פול אוגריידי!! D:

חולה עליו, הוא קורע אותי XD החלום יהיה בנוורמיינד ד'ה באזקוקס שוב.

../images/Emo19.gif נכון בתמונה שדאגי והארי מחזיקים כזה ידים

כאילו בפורפיל כזה של דאגי.. אז יצא לוו... שיניים כאללה.. כאילו הוא חייב פלטה בדחיפות XDD והארי ? חולם על משו .. האמהאמ ..**על דאגי**

dougie10

New member
והנה התאריכי יציאת הקליפ!

They are showing a video exclusive of McFly's new single 'Lies' on Channel 4 on the 23rd August at 12pm and 1pm! 23 לאוגוס בערוץ 4 בבריטניה ב 12 בצהריים וב 13:00

dougie10

New member
התכוונתי לקאבר!! אין אותו במייספייס

אני פ**ינג לא מוצאת את הקאבר הזה!!!!!!1

dougie10

New member
היא כתבה בחדשות...

"מקפליי כתבו בוליטין קצר הבוקר על כך שהם הוסיפו שיר חדש לעמוד במייספייס שלהם: We put a new song up on our myspace! Hope you all like it, it was on the cover" mount!" כתוב שלשים קוראים mount וזה קאבר!!.. חחח...אני לא מוצאת את זה!

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif

מישהי יכולה להעלות לי תשיר של ריאנה ושל מארון 5 ועוד כה שירים של אחים ג'ונס לאמשנה איזה (חוצמ SOS) חחח תודהה

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo27.gif השירים ../images/Emo37.gif

Maroon 5 & Rihanna - If i never see your face again Jonas Brothers - Hold on Jonas Brothers - When you look me in the eyes חח יש לי רק שניים של ג'ונאס ברודרס חוץ מSOS^^ לא נורא.

למעלה