חדשות, כתבות ותגובות, שימו לב

shanty.G

New member
../images/Emo41.gif חדשות, כתבות ותגובות, שימו לב

אתם משוטטים באתרים שונים באינטרנט, קוראים עיתון, שומעים רדיו ובכלל- חשופים למדיה בכל צורה אפשרית. נתקלתם בהודעה מרעישה/כתבה מסעירה/כל דבר רלוונטי לפורום? אתם מוזמנים לשרשר לכאן כתבות וחדשות על המתרחש בארץ ובעולם; בכל דף נפתח שירשור המיועד לכך. כמובן שיש כתבות שדורשות תגובה מיידית: אם לסלבריטאים, אם לאח"מים, ח"כים, שרים, עיתונאים (/מערכות העיתונים) ואחרים. צריך לכתוב, לתת לפעמים "על הראש" (כמובן בנימוס), לעודד ולתמוך כשיש צורך וכן הלאה, בהתאם לאופי הנושא המתפרסם. דבר אחרון-הפצה: באם יש כתבה הנוגעת לפורומים אחרים, רלוונטיים, תמיד אפשר לקפוץ ולכתוב בהם הודעה עם קישור (תכף אתן לכם דוגמא). כמו כן, הפצה במיילים למכותבים עוזרת גם היא להגברת מודעות (זהירות, לא להציף!!!). רק לפני מספר ימים קיבלתי מייל ממכר שלי, שקיבל ממישהו דוא"ל עם הפלייר של אינטרנט זהב (...מתנתקים, כמובן
) חברים- זה עובד! אז קדימה: לגלוש, לשרשר, לקשר, לסרוק לכתוב, להפיץ וכו´ וכו´... שלכם,
shanty

shanty.G

New member
הרג כלבים בצה"ל

כתבה מאתר MY PET על הרג כלבים בצה"ל
"ביום רביעי שעבר (13.2) העידו חיילים, כי פקחים של "רשות שמורות הטבע והגנים" נכנסו לבסיס צה"ל וירו בכ-40 כלבים, גורים ובוגרים כאחד. לאחר הירי, ולא לפני שרבים מהכלבים גססו ביסורים ממושכים אל מותם, אספו הפקחים את הגוויות ושרפו אותן..." על תגובתו של ד"ר חיימוביץ, סגן מנהל השירותים הוטרינריים, אתם יכולים ללמוד מהודעה זו. ממש לא מעודד- זוהי לשון החוק
מה שאנו יכולים לעשות, הוא לבקש ממכרים, ידידים, וגולשים בפורומים רלוונטיים: כל מי שהיה עד למקרה הנ"ל, או למקרים דומים אחרים- שייצור קשר עם אתי אלתמן דוברת אגודת "תנו לחיות לחיות"
6241796-03 הבטחתי דוגמא לכתבות שרלוונטיות גם לפורומים אחרים, אז הנה היא: הודעה הנוגעת לכתבה זו, עומדת להתפרסם בפורום מתגייסים. אחת המטרות העומדות מולנו היא הגברת המודעות והרחבת מעגל האוכלוסיה שאכפת לה, ואינה עומדת מנגד.

gilad_no

New member
הרג כלבים בצה"ל

כאשר עדיין שירתתי בצה"ל, הייתי מוצב בבסיס בבקעת הירדן. באחד הימים, הגיע פקח והחל לירות בכלבים וחתולים משוטטים כולל בכלבה בהריון! כחובב חיות מייד הלכתי למפקדים והובהר לי שאין מה לעשות וכי זו החלטה של רשות שמורות הטבע. החיות גססו זמן רב בטרם מתו. צילמתי תמונות דיי מזעזעות שלהם, באותו היום גם שוחחתי בטלפון עם אתי אלטמן אשר נחרדה מהמקרה. כמו כן, שוחחתי עם מספר עיתונאים (חשבתי לתומי כי פרסום תמונות כאלה יזעזע את הציבור) אך חוץ משאלות כגון: "מה הדבר עשה לך?", "איך הרגשת באותו רגע?" לא יצא כלום מכל העניין. לא הופיעה אפילו ידיעה קטנה בעיתון הנוגעת למקרה.

אדווה ג

New member
מזעזע!

באמת חוסר אנושיות! אני לא את הזלזול בחיי הכלבים. בלתי ניתן לקליטה...

shanty.G

New member
אתם מוזמנים להגיב בפורומים הבאים

לשירשורים בעקבות ההודעות על האירוע. כמובן שיש לעשות זאת בנימוס וללא הטחת "ברכות" הדדיות, זה לא יתרום לקידום הנושא. פורום מתגייסים פורום סדירים (הודעות ש´בירכו´ אותי, את הכלבים באופן כללי ואחד את השני כבר נמחקו משם, אז מי שרוצה להגיב, בנימוס!)

shanty.G

New member
על חתולים ושיבוטים../images/Emo5.gif

כתבה מעיתון הארץ על החתולה המשובטת CC (כתבה נוספת משרשור קודם: חיות המחמד הזדקנו? שבטו אותן) עד כה שובטו רק חיות ניסוי (כך ע"פ כותבת המאמר)- כמו עכברים או חיות משק . כעת עלה בידי חוקרים לשבט את החתולה הראשונה. קטסטרופה מתגברת והולכת. כמה חתולות צריך לנתח כדי לשבט חיית מחמד אחת?

Weird Eyal 21

New member
זה נוראי

יש לי שניי כלבים שאני מאוד אוהב אבל אני בחיים לא ישבט אותם כדיי שהם יהיו לי גם אחריי שהם ימותו אגב מה שהיה בעיתון אז הגורה המשובטת בכלל נראית כמו פסל ולא כמו חתול חי ונושם אני אישית מאוד נגד שיבוט חיות ולא משנה לאיזו מטרה זאת התעללות נ-ק-ו-ד-ה אוהב אייל

bonbonyetta

New member
יחצ"ן לניסויים בבע"ח מכספי ציבור !../images/Emo70.gif

סליחתכם, אך כידוע הטענת קובץ סרוק בכל פעם מחדש לוקחת זמן רב, ולא תמיד מצליחה. לכן אני מביאה כאן לינק מההודעה אליה צורפה כתבה חדשה סופשבוע זה מעתון תא על נושא זה. עושים green wash לניסויים בבעלי חיים עם כספי הציבור. לינק להודעה ולקובץ http://community.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6442172

למעלה