חדשות סוף הסופ"ש?

MilkShack

New member
הגעתי למסקנה שאני סוס בשש בש!

לא סתם טוב, באמת אחד הטובים. שמעו סיפורון P= יצאתי שלשום פה בעיר עם חברים, אז מישהו הוציא שש בש. שיחקתי עם חבר אחד, הפסיד לי מארס. שיחקתי עם עוד חבר, היה תקוע עם 2 ואני כבר מוציא, פרש לפני הסוף ("אי אפשר לשחק איתך, אתה טוב מידי") אחר כך הגענו למאפייה פה בעיר ושיחקתי איתו שוב, והוא הפסיד מארס. אז שיחקתי עם חבר אחר מהשלושה האלה, הוא ראה שהוא מקבל מארס, תפס תאופניים וברח XDD שיחקתי עם חבר שהוא נחשב לאחד הטובים והוא הפסיד, ואז לעוד אחד מהטובים והוא הפסיד הלכתי הבייתה עם חיוך P= קיצר! אל תאתגרו אותי@#:]

M e n s R e a

New member
אני בטח לא אאתגר אותך

בתור הישראלי היחידי בערך שלא יודע לשחק את המשחק הזה. ועוד אחרי שירות צבאי מלא.

JumpInTheFire

New member
באמת?! ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

איזה עלוב, איזה עלוב! איך סיימת צבא בלי לדעת לשחק שש בש?! אח שלי לא ידע שש בש עד אמצע השירות שו, אח"כ הוא כבר נשבר ולמד P:

JumpInTheFire

New member
בן זונה ../images/Emo13.gif

סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד סיימתי ללמוד וחוץ מזה היו עוד כמה דברים נחמדים

Anuerysm

New member
יו, ראיתי הופעה של רוג'ר ווטרס

וחוץ מסתם ג'אמים עם חברים לא היה לי משהו רציני

M e n s R e a

New member
Ten Years After-I'd like to change the world

איזה שיר יפה. וזהו, זה מסכם את השבוע שלי עקרונית. והקלטת שיר עם הלהקה, שזה היה ממש ליגה.

M e n s R e a

New member
כן, פספסתי

שמתי לב אחרי זה, כשהראתי את זה לחברים ביוטוב. בוא'נה, הם היו בוודסטוק הראשון! איזה ענתיקות (במובן החיובי)

M e n s R e a

New member
שכחתי להודות לגידי על ההמלצה

אבל תכל'ס זה היה די ברור מי המליץ לי על הלהקה הזו גם ככה

Anuerysm

New member
כן אני ממליצן לא רע

עוד כמה שנים כשגם אני אקליט איזה אלבום אז בתור איזה בחור אנונימי אני אמליץ לכולם על הלהקה שלי אחלה שיטה

שמיקי

New member
המממ..

היה בנזונה, היה לי בית ריק כל השבוע כי הוריי נסעו לאילת.. אז יצא שבערך כל יום השבוע השתכרתי, היו אצלי מלא אנשים במצב תמידי ובקושי נשאר מה לאכול בבית:) בלי קשר, היתה לי מסיבת סיום גם, ויום שלישי תיהיה לי הבגרות האחרונה!! לא עוד לימודים!! ואני מתגייסת עוד 22 יום =\ אין דברים כאלה..

למעלה