חדשות סוף השבוע

איה@

New member
../images/Emo41.gif חדשות סוף השבוע ../images/Emo41.gif ../images/Emo33.gif

רק שבועיים אנחנו באויר - ולי נראה שהיינו כאן מאז ומעולם
ברכות
למצטרפים, לכל ההחברים החדשים כאן בפורום, ולכל הבלוגים/יומנים שנולדו השבוע, אני רוצה לקוות ולהאמין שכתוצאה מהעידוד שהם קיבלו מהפורום כאן.
עידכונים. עמוד הקישורים - התמלא הוספתי קטגוריות: בלוגים מחו"ל, גרפיקה - עזרים לבניה, אכסון, וטבעות. הציצו ובידקו - ואשמח לקבל הצעות לעוד ועוד קישורים.
הסקר. ברוב קולות של 58% תוצאות הסקר מראות שאחת ליום יומיים רובנו מעדכנים את הבלוג/יומן שלנו. ממחר יהיה סקר חדש. אז מהרו להצביע עוד היום. הצעות לשאלות לסקר החדש - יתקבלו בברכה! - כל שאלה שמסקרנת אותכם שרשרו לכאן, ונעלה זאת לסקר.
מאמרים. יחד עם אריאל מאוטוסטרדה - אנחנו בונים מאמר מקיף כיצד בונים אתר בבלוגר. לעזרת כל החדשים. אני מקווה שכבר השבוע נעלה אותו למאגר המאמרים. כמובן שנשמח לכל עזרה וידע שיש לכם בנושא - ומי שמוכן לכתוב מאמרים - יבורך.
רעיונות. מסתובב לי בראש רעיון - ואני מחכה לשמוע את התגובות שלכם. גלריית עמודי פתיחה. נפתח גלרייה לעמודי פתיחה בעיצוב שלכם. זה לא מחייב להיות דווקא עמוד הפתיחה הנוכחי באתרכם. אלא עיצוב עומד בפני עצמו. מה דעתכם?
הצעות. אם יש לכם הצעה או רעיון בכל הקשור לפורום - נשמח לשמוע על כך - אל תהססו להציע.
בקשות. אנא חיתמו בכל תגובה - עם קישור לאתרכם. להקל על כולנו לגלוש אליכם. תודה.
תודות. תודה לכולכם על ההשתתפות הפעילה כאן בפורום, על האוירה הנעימה והמזמינה על הפירגון והעזרה ההדדיים. שנמשיך כך.
איה.

xero1

New member
ואווו... ../images/Emo13.gif

אשכרה מגזין סופהשבוע של פורום בלוגים ויומנים אישיים בקשר לרעיון של המסכי פתיחה... מצטער לאכזב, אבל.. לא ממש ניראה לי. אנחנו פה פורום של בלוגים ויומנים אישיים, לא עיצוב גרפי. נכון שיש פה בנינו לא קצת מעצבים גרפים בעלי בלוג או יומן אישי, אבל מה עם כאלו שכותבים בלוג או יומן אישי אבל לא מעצבים גרפים. ואותם אנשים שאני מדבר עליהם, כותבים נורא יפה, וחבל שהם לא יוכלנו להשתתף בפרויקט, וגם אם כן ישתתפו, חבל שלא בנושא שהם באמת טובים בו - כתיבה. רן

קאתי

New member
../images/Emo124.gif רעיון ../images/Emo124.gif יומן נודד

"...הכל החל בינואר אלפיים. על ספסל באמצע הרחוב הונחו יומן וטוש, ופתק המבקש מאנשים לכתוב ככל העולה על רוחם. ההצלחה הייתה מעל ומעבר וכעת אלף יומנים מופצים ברחבי העולם....... היומן הנודד.. כנסו ללינק ותראו איזה פרויקט מדהים רץ לו ברחבי העולם הרעיון עד כמה שהבנתי הוא כמו המשחק שהיינו משחקים פעם..שכל אחד כותב שורה או קטע או ציור והבא אחריו ממשיך , היומן המדובר עבר כבר ב 25 מדינות. ההצעה שלי --- לעשות יומן נודד שכזה בין חברי הפורום את הפרטים הקטנים של איך אני משאירה לאיה.. http://www.1000journals.com/ ------ בלי תירוצים,אין חופשים כנסו ללינק

איה@

New member
ווווואי קאתי רעיון אדיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

רגע.......תני לחשוב איך מיישמים אותו? למי יש רעיון? גם אתם התלהבתם כמוני? התפקדו
מי מעונין להשתתף בפרוייקט?
איה.

binba

New member
בקשר לרעיון

איה, נראה לי שכדאי להפריד בין בלוגים לבין התעסקות בענייני עיצוב למיניהם. אם פה ושם רוצים ביקורת על עיצוב הבלוג - אחלה, אבל לא צריך לפתוח תחרות מיוחדת שכל כולה עיצוב גרפי - את זה נשאיר לפורום עיצוב גרפי. אז למרות הרקע של כמה מאתנו בענייני עיצוב, אני לא חושבת שיש לתחרות הזאת מקום כאן. זאת היתה דעתי. שבוע טוב, רותם.

איה@

New member
היי רותם ../images/Emo73.gif

לא הצעתי תחרות - אלא רק גלרייה, כל מי שיש לו בלוג עצמאי מתעסק בעיצוב זה חלק מהענין. בכל מקרה זו היתה הצעה בלבד - אני שמחה שאמרת את דעתך, נראה מה אחרים יגידו. בינתיים אני מתלהבת מהרעיון של קאתי - למען האמת הוא נראה מתאים ביותר יש לך הצעה איך ליישם אותו מהצד הטכני?? שיהיה אחלה שבוע
איה.

scofflaw

New member
המממ.. לא הבנתי כ"כ את הרעיון..

(של היומן הנודד) הרי יומן אמור להיות משהו שאיש אחד כותב, משהו שקשור אליו. לא ברור לי איך דבר כזה אמור לעבור בין אנשים כנראה שפספסתי משהו..
רזי.

איה@

New member
הרעיון הוא: שכל אחד יכתוב ../images/Emo26.gif

יום אחד ביומן הנודד. ויעביר אותו הלאה. אגב, לא חייבים לכתוב, אפשר לצייר, או לכתוב שיר/סיפור כל אחד כראות עיניו. בסוף הסיבוב - המסלול - ישאר מסמך מיוחד ונדיר, כיוון שלכל אחד יש סגנון כתיבה שונה, וטביעת האצבע שכל אחד ישאיר ביומן הזה תהיה מיוחדת ואישית. זהו נסיון - אני בעדו! מי מצטרף?
איה.

קאתי

New member
../images/Emo45.gif אני בעד ומצטרפת, והנה פתרון..

לצד הטכני.. איה , מה שנראה לי הכי פרקטי הוא שאת כמנהלת הפורום תפתחי בלוג באחד הבלוגים ,בלוגספוט או כל אחד אחר . יש שם רישום של שם משתמש וסיסמא. לאחר שתהיה רשימת משתתפים בפרויקט את תעבירי במייל או במסרים האישיים את פרטי המשתמש והססמא לבלוג לאותו משתתף של אותו יום לדוגמא קאתי ברשימה שלך נפלה על יום רביעי אז קאתי תקבל יום קביעי בבוקר מייל או הודעה עם הפרטים הנל וכמובן לינק לבלוג ..תוכל להכנס לבלוג עם ססמא ושם משתמש ורשום יום אחד בחייה ...וכן הלאה וכן הלאה לדעתי יווצר משהו שעדיין לא קיים בשפה העברית ברשת והנה אנחנו מניחים אבן פינה לדבר חדשני ומרתק.שילוב של ה"אישי" וה"כללי" זו תהיה חוויה מרתקת אחכ לקרוא לדוגמא שבוע או חודש בחיי אנשים שונים אז תפסיקו להיות כאלו חשדנים
יאללה להתחיל להרשם ..

LeONID¥

New member
גם אני בעד

בקשר לצד הטכני.. אפשר לבנות מערכת משלנו. לא צריך את בלוגספוט. אני חושב שאני יכול לבנות אבל צריך שרת אחסון שתומך ב ASP חוץ מברינקסטר.

למעלה