חדשות? פנאי פלוס?

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifחדשות? פנאי פלוס?../images/Emo41.gif

לידיעת המתעניינים בשידורים החוזרים היומיים - ביום רביעי הקרוב (עוד כשבוע) ישודר הפרק האחרון של "סיירת ניקיון" והחל מיום חמישי תחליף את התוכנית "מלכות הניקיון" בשעה 00:35
ביום שבת הקרוב ישודר פרק הסיום של "יורדים בגדול" (העונה הראשונה). בשבוע הבא ישודר ספיישל מיוחד בו נגלה פרטים נוספים לגבי חיי המתחרים, מה היו מניעיהם והדברים שדחפו אותם להצליח. המתחרים ישקלו פעם אחת ואחרונה, ותינתן לאחד מהם הזדמנות נוספת לזכות ב- 100,000 דולר. בנוסף תשמחו (או שלא) לדעת ש"המפענחת" תמשיך בשידורים החוזרים מהפרק של יום לפני כן בימי שבת בשעה 20:45. אני אישית חושב שזה נורא מאכזב, לקבל שידור חוזר למשהו ששודר יום לפני
במקום תכנים חדשים, או לפחות סרט. ביום ראשון ה-30/10 העונה האחרונה בכיכובם של אדם קרולה וג'ימי קימל של "גברים עם כבוד" תגיע לסיומה. יום לאחר מכן, לעומת זאת, נמשיך לקבל עם קרולה וקימל (כנראה התוכנית תתחיל מההתחלה).

TheCharm

New member
טובעים במספרים / בלשית פטיט

טובעים במספרים גם ברשת CBS הופתעו מאוד כשסדרת המיד-סיזן שלהם הצליחה להגיע ל-21 מיליון צופים. לכאורה נושא מאוד לא סקסי: מתמטיקה. הטוויסט: שילוב מקורי בין מתמטיקה ואקשן. צ'ארלי (דייויד קרומהולץ) הוא מתמטיקאי מבריק שאחיו, דון, איש המשטרה (רוב מורו, "חשיפה לצפון"), מגייס אותו שיעזור לו לפצח פשעים בעזרת נוסחאות מתמטיות. "רוב ואני כבר מרגישים כמו אחים. אני אוהב לעבוד איתו", מפרגן קרומהולץ. אגב, הסדרה הופקה על ידי שני אחים מפורסמים, הבמאים רידלי וטוני סקוט. סברינה לויד ("גולשים בזמן") מופיעה בעונה הראשונה אבל לא חזרה לשנייה. עוד שני פרצופים מוכרים מאוד הם פיטר מקניקול ("אלי מקביל"), וג'אד הירש ("מונית"), כאבי הבנים. דמות חשובה מאחורי הקלעים הוא גארי לורדן, ראש המחלקה למתמטיקה במכון הטכנולוגי של קליפורניה. הוא וכמה מהסטודנטים המבריקים שלו אחראים לנוסחאות המסובכות שצ'ארלי מדקלם במהירות או כותב על הלוח. בעצם, לא הוא כותב. הידיים, בקלוז אפ, שייכות לדוקטורנט של לורדן, דייוויד גרינקייביץ, פשוט בגלל שידי הפרופסור עצמו זקנות מכדי להיחשב כידיו של צ'ארלי. "בהתחלה זה היה קשה לומר את הנוסחאות תוך כדי דיאלוג, ולא להתבלבל מעומס הטקסט והמספרים", אומר קרומהולץ. "אבל אני הולך ומשתלט על זה. האמת, אין לי מושג מה אני אומר, אבל זה מאוד מאתגר ומהנה". בלשית פטיט ערוץ הכבלים TNT הימר והצליח מעל לכל הציפיות. "המפענחת" הביא לפרק הבכורה למעלה מ-7 מיליון צופים, יותר מכל תוכנית כייבל אחרת. הסדרה שמרה על ממוצא של כ-5 מיליון לפרק, וכבר הוזמנה עונה שנייה. קירה סדג'וויק בתפקיד החוקרת ברנדה לי ג'ונסון, שהגיעה ללוס אנג'לס, הוצנחה, לדעת פקודיה שמביעים מורת רוח בפני מפקדם (ג'יי.קיי סימונס), שבמקרה או שלא במקרה היה בעבר בן זוגה. עכשיו היא נשואה לבעל ששמח להיות עקר בית. וזה משיק לחייה הפרטיים של סדג'וויק: "לא חיפשתי לשחק בסדרת טלוויזיה, אבל אז הגיע התסריט, שמאוד הלהיב וריתק אותי, וקווין (בייקון, בעלה) בנדיבות הציע, 'אני אשאר בבית עם הילדים (יש להם שניים, שלאחרונה קיבלו תפקיד קטן בסרט שהפיקו הוריהם), אוותר בינתיים על עבודות חדשות ואת תיקחי את הסדרה. ברנדה היא אשה שלא מתה על איפור ותסרוקות, ויש לה גם חטא נסתר, זלילת ממתקים על גבול הבולימיה. והיא לא מתה על אל.איי. יוצרי הסדרה, ביניהם גריד שפרד ומייקל רובין מ"ניפ/טאק", מוסיפים, "בכוונה רצינו שחקנית במידת פטיט, להוכיח שאפשר להוציא הודעה מחשוד גם ללא אלימות או איומים". פטיט, וגאה. סדג'וויק קיבלה הצעה מפתה להצטלם בעירום ל"פלייבוי". "בגילי, 40, זה מאוד מחמיא". את שני הקטעים כתב אהרון מורג, הם לקוחים מתוך פנאי פלוס של השבוע. "מספ7ים", yesWeekend, שישי 19:15 "המפענחת", yesWeekend, שישי 22:15 בנוסף... [URL='http://']קצרים[/URL] מתוך פנאי פלוס יום שישי - ערוץ yesWeekend מתחיל היום גם בהקרנת הסיטקום "פראיים לגמרי" והעונה החמישית והאחרונה של "גברים עם כבוד" (סקירה נרחבת תתפרסם בגיליון הבא). יום שבת - ערוץ yesWeekend מתחיל לשדר את סדרת הריאלטי "שיפוץ משפחתי" (הרחבה בגיליון הבא).

קובי221

New member
אוףףף, הקרולה וקימל האלו פשוט

משעממים... ועוד מחזירים אותם מהתחלה?!?! ודווקא בקשר להמפענחת, לי זה טוב...(כי זה יוצא בשבת
, אבל השאלה איך זה...{לא יצא לי לראות
})

קובי221

New member
אבל הם סתם מבזבזים עליהם כסף...

וחוץ מזה הם יכלו ל"תקוע" במקומם שידור חוזר של סדרה יותר מעניינת...

TheCharm

New member
הם לא מבזבזים עליהם כסף

תתפלא אבל יש אנשים שכן אוהבים את התוכנית.

קובי221

New member
התכוונתי כשרכשו את התוכנית...

ולא כשהם משדרים אותה כל פעם מחדש... ועל אלו שאוהבים את התוכנית- על טעם וריח... בכל מקרה, אם הם סיימו לשדר את התוכנית למה לחזור אליה (במיוחד אם הרוב לא אוהב)???

TheCharm

New member
מאיפה לך לדעת אם הרוב לא אוהב?

מה, 5 האנשים שפה בפורום לפתע פתאום מהווים את הרוב? זאת בסך הכל תוכנית קלילה ומהנה לעיתים.

Aviad1987

New member
אני שמח של הש.ח

כל ש.ח בערוץ הזה הוא מבורך. בגלל שהוא כל כך מפוצץ בתכנים ביחס לזמן הקצר שהוא משדר בו. אני תמיד ראיתי את הסרטים בשישי-שבת מיותרים מאוד... אבל זה רק אני

Aviad1987

New member
למה לא?

מספרים והמפענחת אלה סדרות חדשות וגם 'חוק וסדר'... רק פשע מהעבר לא .

קובי221

New member
יששששששששש

ראיתי שם על "גברים עם כבוד", ראיתי שסופה קרב ובא...
סוף-סוף

TheCharm

New member
אם היית מסתכל

על ההודעה בשרשור זה שכותרתה "טובעים במספרים / בלשית פטיט" היית יודע את זה כבר מזמן

למעלה