חדשות

TalovesMj

New member
../images/Emo125.gifהופעה של וויל ב20.10.07../images/Emo125.gif

אז נכון שפספסתם המון חומר שקשור לוויל (..והאלבום שלו ועשרות הראיונות שלא שמו פה וחיקוי נדיר!!) בחודשיים האחרונים זה לא אומר שלא תקבלו קישור למופע-ההערכה שלו שהתרחש לפני שלושה ימים בוא הוא נותן כבוד לאחד והיחיד - מייקל ג'קסון ומבצע שיר שלו מתוך האלבום Thriller. אז לפני שתגידו מי צריך להגיד תודה שוויל הסכים לעבוד איתו.. וויל אומר "wanna be startin somethin" ולפי מה שנראה.. זה עומד להתחיל בקרוב:) http://youtube.com/watch?v=fnuVykUqybg עיבוד וביצוע די טוב
לעוד מידע בקשר לכל מה שפשוט לא יצא לכם לראות תצטרכו לבקש נוראאאאאא יפה
וכדאי לכם מאוד כי יש המוןןןןןןןןןןןןןן וויל איי אם לא שוכח מאיפה הוא בא ומי המלך האמיתי (רמז: קשור לשיר שהוא שר.......) דרך אגב, אם אתם מפקפקים.. את השיר FLY GIRL יכולתם לשמוע כמעט שנה לפני שהאלבום יצא...כן כן, גם זה קשור ל... (גם אתם הייתם יכולים לשמוע אם לא הייתם מתעסקים בלשנוא
... וה"סקופ" על FG בכלל לא נכלל בדברים שעוד לא שמעתם
) תראו נוכחות והכל יהיה כאן.

x N O A M x

New member
וואלה לא פספסנו ;)

וגם ראיתי כבר את הוידאו. ביצוע דיי יפה P: חח זה מעצבן אותי שחושבים שאנחנו לא מתעדכנים בהם. מותק רק שתדעי שאני מעודכנת ב כ ל דבר שקשור לוויל:) בליב מי. אני שמחה בשבילו שהוא החליט לעבוד עם מייקל. אבל בואי לא נגזים פה זה לא פורום סגידה למייקל [ותתכונני לקבל על זה תגובות רעות מהילדים מהגנון פה] ובאמת, ממש ממש תודה לך שנתת סופסוף החייאה לפורום הזה

TalovesMj

New member
בכיף חחחח

התכנון לא היה להפוך את הפורום לפורום של מייקל
פשוט לא שמים פה קישורים לדברים.. או שזה נעלם בין כל ההודעות חח. בינתיים קבלו עוד ראיון - (
ראיון ה I'ts like workin with Michael Jackson) http://www.youtube.com/watch?v=q3gHlOjV3dw הוא מדבר על מאריה קארי על הבלאק..ועל הכל. ראיון בנZונה
הילדים הקטנים מהגנון יכולים להגיב מה שבא להם... וויל לא מסכים איתם:) את הראיונות מהרדיו יש לך? will-i-am_on_tnelson ועוד אחד מסוף אוגוסט. דרך אגב את העדכון האחרון על איפה מייקל (כי אנחנו באמת לא יודעיםXD..) קיבלנו מוויל לפני חודש - הם הקליטו עוד שירים באולפן בניו יורק:)

West Doll

New member
וואי אני אוהבת את התוכנית שלה, היא מצחיקה!

חח קרועה איך היא רוקדת
הוא נראה כאילו הוא לא מבין מה היא רוצה מהחיים שלו

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחח

הרג אותי שהיא הורידה את הנעליים ואז הוא אומר לה "ohh you short" חחחחחחח

Cuttie Cat

New member
איזה קטע חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הזמן אני ביו טיוב כותבת טיירה שואו חחחח תמיד היא קורעת אותיי..איזה חמודים איך הם רוקדים חחחחחחחחחחחח וויל כזה ביישן קטן וחמודדדדדדדדדדדדדד

West Doll

New member
חח וואי גמאני תמיד מחפשת קטעים מהתוכנית

ביוטיוב
שיביאו את התוכנית לארץ
במקום איזה תוכנית אירוח מעפנה כמו קונאן אובריין או משו

West Doll

New member
../images/Emo45.gifהייתי עושה אותה../images/Emo3.gif

סתם, לא באמת
אבל היא כוסית

x N O A M x

New member
-דלף שיר חדש של טאבו-

טאבו אמר שהשיר לא יהיה באלבום שייצא לו. זהו שיר לסרט אחד שהוא מארח בו את ריין קי מהילוקארד [אל תשאלו אותי מי זה]. אני יודעת שזה לא חוקי לשים פה להורדה אבל יש אתר מיוחד לשיר. תבלו: http://www.andalemovie.com/ggin/ [אגב, מי שהפיק אותו הוא פרינטז מבאקי ג'ונסון]

West Doll

New member
הא כן, הורדתי את השיר לפני איזה שבוע...

הזוי שיש אתר לשיר

למעלה