חדשות

talgivol

New member
כולם להיכנס

שמעתי שבערוץ הילדים עומדים לשים את הסרט "חופשה בשמש" אני עוד לא יודע תאריך אבל הסרט ישודר אם יהיה תאריך אני יודיע

motib4

New member
ידוע. ../images/Emo13.gif

גם סדרת האנימציה אולסן אקשן תגיע לארץ.

Nomero Uno

New member
תיקון קטן

יום הצילומים שלהן שנקרא LA Photo Shoot הכוונה בLA היא לוס אנג´לס

מוטי../images/Emo45.gif

תודה ויפה מאוד על המידע
רציתי שלאול עם אתה יודע מתי יהיה שידורים חוזרים
כי אני לא יחזיק מעמד

שאלה

כל גיליון יצורף מוסף שלהן או רק בגליון הבא? כי מוטי כתב ראש 1 של השבוע פרסם שבשבוע הבא יצורף לכל גיליון מוסף ענק על מרי- קייט ואשלי אולסן-עם חידון טריוויה ענק ופוסטרים מדהימים. בבקשה תענו

M ar y K at e

New member
|באג נ"ש חשוב(NOT) ../images/Emo15.gif

אני לא זוכרת מי עשתה את תחרות המצגות רק רציתי להגיד לכולמ ובמיוחד לעומר/עמר: א נ י מ ו כ נ ה ! ! !

motib4

New member
אני הבנתי

שבגיליון הבא יצורפו 10 פוסטרים, טריוויות, ומדבקות. (5.9) ב-26.9 תצא כתבת שער עם התאומות.

Nomero Uno

New member
חדשות חשובות

אתמול בארה"ב שודרה התוכנית Entertainment Tonight ובה דיווחו על כמה חדשות על התאומות אז ככה: התאומות "יתארחו" בסרט ההמשך של "המלאכיות של צ´ארלי" למי שמכיר בסרט יככבו " קמרון דיאז, דרו בארימור ולוסי לו בנוסף יעשו הופעות אורח "זאקלין סמית´ ודמי מור חדשות בנוגע ל"כשברומא" אחרי ניחושים רבים האם הסרט יהווה המשך לאחד הסרטים של התאומות וכל מיני אופציות נזרקו לאוויר ( דרכון לפריז, לזכות בלונדון וכו´) נתגלתה האמת - בפעם הראשונה יהיה לתאומות סרט המשך "כשברומא" יהווה סרט המשך ל "לזכות בלונדון" זאת אומרת שהעלילה תהיה דומה וגם הדמויות כנראה שהתאומות ימשיכו לשלב הבא בתחרות ( למרות שהם זכו בתחרות העולמית) או משהו כזה אל תשכחו לצפות היום בטקס פרסי המוזיקה בMTV בשעה 3:00 הצעה שלי : תתחילו לצפות מ1:30 יכול להיות שיראו את התאומות מגיעות בהקדמה לתוכנית

Nomero Uno

New member
תודה, אבל זאת פעם אחרונה

שאני מביא פה חדשות אם הכל פה משורשר לאותו שרשור נמאס שיש 15 שרשורים באותו עמוד יש הודעות שיכולות להיות גם בנפרד

יא איזה פצצה בקשר ל...

סרט המלאכיות של צא´רלי ראיתי את הסרט והוא היה מזה פצצתי מעניין מה הן יעשו שם הסרט יבוא לארץ???

למעלה