חדשות

Sim§ MaN

New member
../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gif

לקוח מאתר של הילארי דאף. American Idol star Kelly Clarkson is dreaming of a pop feud between herself and fellow Texan Hilary Duff. The singer is disappointed she has never been involved in a public spat with her peers, and she's out to change all that. She says, "I'm going to start a fight. Me and Hilary Duff. Isn't she always in the news for being in fights with some other chick? "I want to be the new one. Two Texas girls go at it. And maybe throw in Beyonce (Knowles). That's three Texas girls." --------- Before anyone gets offended, i'm 99.9% positive Kelly was kidding.

זה לא נשמע לי אמין כ"כ../images/Emo3.gif

היה רשום אולי מאיזה מקור לקוחים כל הציטוטים האלו?

אויש../images/Emo122.gif

א. (בלי להעליב, אני גם אחד מהם) מעריצים/ות של הילרי דאף הם אנשים בני 5 וחצי, אז זה מתאים לרמה שלהם- השטויות האלו. ב. אני בטוח שקלי ממש לא מרגישה מאוימת ע"י הילרי דאף. ג. קלי בחיים לא אומרת דברים רעים על זמרים אחרים...

timtamtum1

New member
הסיפור האמיתי

נכנסתי לעולם שלך לוודא שלא יצאתי דבע כשדיברתי על הצבא (לא ממש הייתי סגור על זה שאתה חייל) ואז ראיתי אני בפורומים: בריטני ספירס.. חח אז נכנסתי.. סתם.. וראיתי את הודעה הזו על הילרי דאף ונזכרתי שמישהי רשמה הודעה על קלי והילרי אז נצל"שתי אותה פה.. ככה אני קשור

timtamtum1

New member
אזזז

אם קראתם את התגובות - אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא.. אני לא מאמין שקלי אמרה את זה..

timtamtum1

New member
חברה,

אני מצטער שיש לי נטייה לשכוח דברים ואז להגיב לעצמי ולהגיד אותם, אני עובד על זה

למעלה