חדשות MTV

Azar Azar

New member
../images/Emo41.gifחדשות MTV../images/Emo41.gif

לשחף אני יודע שזה הפינה שלך,אם אתה רוצה אני יתן לך מה שיש לי ואתה תכתוב את מה שאני אומר לך פלוס הדברים שלך
ביונסה נולס מדסטיני צ´ילד המחליפה הרשמית של בריטני בפפסי
שמועות על זה שחתונה של בן אפלק וג´ניפר לופז נדחת
ועוד שמועה שהם כבר מתכננים תינוק (הצהובונים לא מחליטים)
קיילי מינוג מחדשת את השירים של עצמה,השיר especially for you שיצא לפני 13 שנה עם הזמר ג´יסון דונובן,הפעם היא הולכת עם אוזי אוסבורן (תוכלו לשמוע את הדואט בסדרה של משפחת אוסבורן)
המתופף של פינק נעצר
שקירה תרמה נעלי טניס לילדים עניים בעיר הולדתה ברנקילה.
מובי בורח מאמינם
ג´אסטין טימברלייק מגלגל ג´וינטים עם אמא שלו (נשמע לכם אמיתי?)
בריטני מקליטה אלבום חדש,מתוכנן לצאת בסביבות נובמבר
הסרט של ג´ניפר יפה במנהטן מקום 1 עם 19 מיליון דולר באמריקה
הידסק החדש של שאניה טווין Up Nכר כבר יותר מ-7 מיליון עותקים
THE FRIDGE יצאה לחופשת חורף
ומשהו אחרון לא קשור,יש עוד עונה לחברים,עונה 10

i love gina

New member
לי יש משהו להוסיף!

the cardigans הולכים להוציא אלבום חדש במרץ!!! לא שמענו מהם כבר 4 שנים טובות מאז האלבום האחרון שלהם gran turismo ובפברואר הולך לצאת הסינגל הראשון : For What´s It Worth, שיר שנינה (הסולנית) מתארת כשיר מהיר, פופי, וקצבי. את האלבום, מסתבר, הלהקה סיימה כבר להקליט עוד בספטמבר השנה, אבל הם אוהבים את המרווח שבין סיום ההקלטות עד לשחרור האלבום- כל אחד וההנאות שלו i guess...

i love gina

New member
אה ועוד משהו ששכחתי (שאלה)

מה קרה עם מובי ואמינם? אפשר לפרט קצת יותר?

Azar Azar

New member
הסבר

מובי ממשיך למצב את עצמו כחנון עולמי. אחרי היסטוריה ממושכת של התכתשויות והשמצות הדדיות בין הראפר הפושטק לבין האלקטרונאי הקירח, אירע בימים האחרונים צירוף מקרים קומי למדי, כשהשניים כמעט נפגשו באקראי בבית מלון בלוס אנג´לס. באתר הבית שלו מספר מובי למעריציו כי התמקם לו בנוחיות במלון, כשלפתע גילה לתדהמתו כי לא אחר מאשר אמינם מצלם וידאו-קליפ על גג אותו המלון. "פאק", כותב שם מובי, "מה הסיכויים שדבר כזה יקרה?!!". "מטעמי ביטחון עצמי עברתי מלון", מסביר מובי, "רק ליתר ביטחון. כי גיליתי גם שאמינם עורך מסיבה על גג המלון עם סיום צילומי הקליפ, ואני ממש לא מעוניין להיתקל ב-20 חברים שיכורים של אמינם בשתיים בבוקר כשאני יוצא לסיבוב בשכונה. תקראו לי פרנואיד, תקראו לי רכיכה, אבל אני מעדיף לוותר על מפגש כזה". לקוח מוואלה!!

smgfan

New member
../images/Emo32.gif אם כבר אז- עונה חדשה ל"באפי"!

עונה חדשה בארץ וחמישית של "באפי" הסדרה המדהימה!!! כל יום ראשון בשעה 20:15 בערוץ ביפ! ש.ח בימי חמישי ב-16:50! כדאי מאוד! עונה שממש חבל לפספס!!!

mprb

New member
גם לי יש משהו להוסיף.....

אין כמו שנאיה.... רק תראו איך היא ממשיכה לעלות ולעלות.... אם אני זוכרת נכון מישהו אמר פה פעם שהמכירות שלה ירדו תוך שבוע!!! כמה זמן עבר מאז שהיא הוציא את הדסיק

i love gina

New member
הוא יצא ב-19 בנובמבר

בערך חודש כבר עבר, והיא כבר מכרה 7 מיליון עותקים!!! היה עליה גם כתבה במעריב לנוער השבוע, או שבוע שעבר... אבל שום דבר מעניין. סתם שאלו אותה קצת שאלות מטומטמות וזהו.

mprb

New member
חחחחח..... זאת הייתה שאלה רטורית...

אבל לא נורא... אני עדיין טוענת שהיא מעולה! רק חבל ששם מכירים אותה יותר מפה......

mprb

New member
ל א !!!

היה עליה כתבה??? למה לא אמרת קודם?! אני מקווה שלא זרקו את העיתון! אני עכשיו מתקשרת להורים שלי......

14מתן

New member
לא מנסה לריב אבל...

היא הוציאה את הדיסק ב3 גירסאות כדי שהמחירות שלה יעלו כי מעריצים יקנו את כל השלוש גרסאות כי הם שונות אחת מהשניה אז תחלקו 7 ל3 - כבר לא יוצא כל כך הרבה הא ?

mprb

New member
אמממממ.....

אתה מתכוון לשנאיה? כי אם כן אז זה לא נכון!!! היא אומנם הוציאה 3 גרסאות לדיסק אבל לא בשביל המכירות! כל אחד שקונה דיסק של שנאיה מקבל 2! כלומר- קניתי ת´דיסק שלה והיה עוד דיסק אחד בחבילה. והדיסק עולה 80 ש"ח (כמו כל דיסק אחר) ועכשיו בקשר לדיסק השלישי- כל אזור בעולם קיבל דיסק אחר! יש דיסק אדום. דיסק כחול ודיסק ירוק... את הדיסק האדום כולם קיבלו. את הדיסק הכחול רק אנחנו ואירופה קיבלו. (הוא בסגנון מזרחי) ואת הדיסק הירוק קיבלו באמריקה. (הוא בסגנון קאנטרי) (וד"א- יכול להיות שהתבלבלתי בצבעים..) ולכן- שנאיה לא עשתה את זה בשביל להרוויח עם כסף!!! היא אפילו כתבה על זה בדיסק! היא אמרה שהסיבה שהיא עשתה את זה היא
שהיא גילתה שיש לה הרבה מעריצים מלכל מיני סוגים וסגנונות וככה כל האנשים יוכלו להנות מסגנונות שונים! וזהו!

Shahafo

New member
והנה תוספות:

ג´סטין - בחורות בתחתוני גברים + נזרק על ידי אליסה מילאנו (מכושפות) מובי - 3 אלמונים הכו בו, חזק!
מייקל ג´קסון - הבריז מטקס הפרסים של מגזים המוזיקה "בילבורד" אמינם - שוב ביחד, עם קים קיילי מינוג - ישבן השנה, שייך לקיילי שאקירה - מעריצה של הארי קוטר! (פוטר..)! היא שלחה לו 2 הזמנות (לשחקן..) להופעה שלה ג´יי.לו - בן אפלק? תינוק? הריון? שמועות... ג´רי הליאוואל - קנתה לה בית משלה ווסטלייף - דוחים את הוצאת הסינגל שלהם, בגלל תשישות
אני שמח. ו.. זהו!

למעלה