חדשים בפורום

or19951

New member
חדש../images/Emo163.gif

היי אני אור, בן 12 ואני מצטרף. סוף סוף השרדות ישראלי! רק יש כמה בעיות.. הזמן שהם שמו את זה הוא פשוט ט-ע-ו-ת-! למה בשבת?! וחוץ מזה אני מאמין שערוץ 10 ידפוק את הרייטינג של החיים שלו ונולד לרקוד יפול ובגדול.. חבל דווקא רציתי לראות את זה..

EizoTop

New member
שלום

אני חדש אני מכורררררר להישרדות האמריקאי (פרווטי
) נקווה שהישראלי יהיה טוב כמו האמריקאי השם שלי זה דולב ואני מב"ש. שבוע טוב לכולם.

ברוך הבא. ../images/Emo24.gif

ואתה צודק לגבי הרייטינג. ערוץ 10 מנסה להתחרות נגד ערוץ 2 וזה לא כ"כ יוצא לו. נולד לרקוד קצת יותר מעניין מאשר "השרדות" כי נראה לי שכולם ראות את הגירסה האמריקאית... אז זהו שזה יהיה בדיוק אותו דבר. אז ערוץ 10 לא מחדש שום דבר וגם לא ערוץ 2 שזו כבר העונה השלישית של נולד לרקוד אבל עדיין הרייטינג מדבר בעד עצמו. לפחות לערוץ 10 יש את המיני-דרמה "המקום" שזה באמת ה-פחד של ערוץ 2. --- ואהה גמני חדשה אבל אני אשאר כקוראת סמויה. לפחות תדעו מי אני - מאורה , 22 , רחובות.

Fairywitch

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

Not my daughter BEACH
יש לי סימניה כזאת

DaNa BaNaNa1

New member
חדשה

שלום לכולם, חדשה בפורום. דנה בת 20:) מקווה להשתלב, שיהיה שבוע מצויין לכולם.

חדש

בן 17, קוראים לי רון. אגב מישו יודע מאיזה גיל מותר להירשם ואיך? אם הייתי יודע לפני על העונה הזאת...אבל אני יודע שתהיה 2 נקווה שימישכו הלאה כמו האמריקאי.

TheImpactBoy

New member
שלום לך מנהלת יקרה!

איזה פרק מטורף.. אני מניח שאני חדש או משהו כזה. שיהיה בהצלחה בניהול!

Gas Panic

New member
חדשה ^.^

היי, אני דבי בת 14, צופה מרותקת של הישרדות האמריקאי. אם התוכנית תיהיה מספיק מעניינת גם בהמשך אני אמשיך להסתובב כאן ולהתדיין עם כולכם. שיהיה בהצלחה:)

למעלה