שלום לכולם! אני חדש פה ובאתי לדבר איתכם על נושאים מאוד חשובים!
ס סקרש New member 28/7/03 #14 הי! מקודם הלחתי לאחול ועחשב חזרתי! מה היה פה קשלא הייתי? אנ מזקיר שאם יש לחם שעלות תפנו אלי! (אני רוכב גארנדפרי)
הי! מקודם הלחתי לאחול ועחשב חזרתי! מה היה פה קשלא הייתי? אנ מזקיר שאם יש לחם שעלות תפנו אלי! (אני רוכב גארנדפרי)
• ••Yaara•• New member 27/7/03 #2 כמו......?וברוך הבא! אני יערה ואני רוכבת [URL='target=_blank']ווסטרן[/URL] בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה והיא ו- ה... תהנה בפורום!
כמו......?וברוך הבא! אני יערה ואני רוכבת [URL='target=_blank']ווסטרן[/URL] בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה והיא ו- ה... תהנה בפורום!
א אסף 1989 New member 27/7/03 #11 טוב, אז ככה... אני רכבתי אינגליש שנה וחצי בבצרה אצל דרור. ועכשיו עברתי לווסטרן. אני בן 14 ואני רוכב בבית יהושוע אצל זוהר ואצל יובל.
טוב, אז ככה... אני רכבתי אינגליש שנה וחצי בבצרה אצל דרור. ועכשיו עברתי לווסטרן. אני בן 14 ואני רוכב בבית יהושוע אצל זוהר ואצל יובל.
S Sweet SuGaR New member 27/7/03 #12 רכבתי בקייטנה כזאת בבית יהושוע בתחילת השנה עם יובל היה מגניב!!! לחברה שלי הייתה או יש שם סוסה בשם ג'ולי ואני שי רוכבת אינגליש עוד מעט כבר 7 שנים!! יאיי!!! רוכבת בתלמי מנשה ומאוהבת בסוס המלך!! צ'יקו!!!! ברוך הבא...!
רכבתי בקייטנה כזאת בבית יהושוע בתחילת השנה עם יובל היה מגניב!!! לחברה שלי הייתה או יש שם סוסה בשם ג'ולי ואני שי רוכבת אינגליש עוד מעט כבר 7 שנים!! יאיי!!! רוכבת בתלמי מנשה ומאוהבת בסוס המלך!! צ'יקו!!!! ברוך הבא...!
א אסף 1989 New member 27/7/03 #13 תודה על קבלת הפנים הנהדרת! אני התחלתי ווסטרן לא מזמן אבל הייתי במחנה רכיבה בחניאל של חמישה לילות.