חדשים בשטח

אחרי בקשות חוזרות ונשנות אני מצטרף!

לא יכולתי יותר לראות מסרים של שיראל החמודה הזאת ולא לבוא.. ודרך אגב שיראל לא עניתי כי אני לא יכול לשלוח מסרים דרך הכינוי הזה(סיפור ארוך....) אז הנה אני כאן ולמען האמת אני לא מכיר ממש טוב את אסף אבל מעריך אותו ואת המוסיקה שלו לדעתי הוא בין האומנים היותר גדולים שיש בארץ... לא הייתי מעולם בהופעה שלו אבל הייתי ב2 הופעות שהוא התארח בהן... 1. אצל ברי סחרוף בתיאטרון ירושלים והוא שר לבד את: אהבה חדשה, 15 דקות וחלום כהה ועם ברי הוא שר את "הזיות" ואולי עוד שיר כשאזכר אגיד לכם.. 2. עם עברי לידר בגני התארוכה הוא שר לבד את: חלום כהה ועוד שיר אחד(אולי השמיים הכחולים) שאני לא יודע את שמו אבל הוא פלייליסט של גלגלץ...אם מישהו יודע אשמח אם יזכיר לי... עם עברי לידר הוא שר את "זה תמיד אהבה"(ממש מתאים לו לשיר את זה עם עברי) בהופעה הזאת ממש ציפיתי שהוא ישיר עם עברי את "אהבה חדשה" כי ממש מתאים להם לשיר את זה ביחד..... בכל מקרה אשמח להכיר אותו יותר וברגע שיהיו לי קצת מזומנים אלך לקנות את אחד הדיסקים שלו... שירים שאני אוהב של אסף: אהבה חדשה,השמיים הכחולים, החדר האינטימי שלי,יקירתי,15 דקות,יום אחד,שיר לשירה(עם קורין אלאל) יונתן(עם אושיק לוי) והשיר הבאמת האהוב עלי מספר 1 מבחינתי(שלמזלי היה ב2 ההופעות שהייתי בהן) חלום כהה! שבוע טוב לכולם לישר כוח לשיראל שהתמידה ושלחה מסרים עד שאני כאן...

InfeCtedShesek

New member
פורום אסף אמדורסקי? :X

חח איזה קטע. קיבלתי מסר משיראל (?) אין לי מושג איך היא הגיעה אלי בעיקרון, אבל יצא מזה רק טוב. האמת שאני לא גרופית או משהו בסגנון, פשוט יש כמה שירים שלו שאני נורא אוהבת, והייתי באסקוט בניצנים והוא היה מעולה, אז כששמעתי שיש פורום כזה החלטתי לבוא לבקר. אם תוכלו להשקיע קצת באיזו הודעת "ברוכה הבאה" אני אשמח ^_^ אה, כן, שכחתי להציג את עצמי
אני הגר. בת 16 (טוב, עוד לא, אבל בקרוב) מאריאל.

N o l o g o

New member
היי.=)

אז דבר ראשון, אני מאד שמחה שבסופו של דבר ההתקרצצות עזרה, ומקווה שתישאר..=) ולגביי ההופעות, גמני הייתי בהופעה של עברי.. היה מדהים..
, פעם ראשונה שראיתי את אסף עם קרחת.. ולגביי השיר, אני אבדוק לך בבית, רשום לי..=) וכן, חלום כהה זה אחד השירים של אסף.

N o l o g o

New member
הי הגר

ברוכה הבאה, ואת מוזמנת להשתתף בחידון שהתחיל היום, אפשר לשלוח תשובות עד 10 וחצי, הזדרזי, אני מחכה ממך למסר (לכינוי "חידון אסף אמדורסקי).. ומקווה לראות אותך פעילה בפורום..=)
שיראל.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

תהני לך כאן בפורום

למעלה