חדשים!

היי=]

אממ... אף פעם לא כתבתי פה... אבל אני כל הזמן קוראת.... אז.. אני חדשה.. קוראים לי ויקי, אני בת 13... ואני גם בפורום מקפליי... אתן זוכרת את ג'ונאס בראדרס האלה ששרו ייר 3000?? לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של TRL, ומה אני רואה?? איפה שאפשר להצביע לקליפים, יש את ייר 300 של ג'ונאס בראדרס!! אותי זה נורא הפתיע...

liramta

New member
חדש פה, שלום

אז קודם כל שלום לכל חברי הפורום, שמי לירן בן 18 מחולון, גיליתי רק היום כשעיינתי בפורומי מוזיקה שיש בתפוז על הפורום הזה. בשביל הידע הכללי אני מעריץ די חדש של באסטד, כשרק בזמן האחרון התחלתי לאהוב ולשמוע את מוזיקת הפאנק, שזה כולל גם את מקפליי, פול אאוט בוי, יילו קארד וכו'... ועכשיו זה הסוג המועדף עלי שאני אגב גם מקשיב לו רוב הזמן. מעכשיו אני אהיה פעיל פה:)

Bleed for Me

New member
ברוכה הבאה!!

אני דניאל תהני!
כן גם אני ראיתי את זה..ממש באלי לחנוק אותם!!! חחח ראיתי כתבות עליהם ששם אומרים שזה שיר של באסטדץץלפחות יש זכויות
את יכולה לראות סירטונים ושטויות שלהם פה: http://youtube.com/results?search_query=The+Jonas+Brothers+-+Year+3000&search=Search

Bleed for Me

New member
ברוך הבא!

באסטד ומקפליי מחשיבים את עצמם כפופ ובאסטד התפרקו לפני שנה,שמונה חודשים ו3 ימים חח

O0NoNi0O

New member
ברוך הבא!

המ..ניראה לי פאנק זה להקות ששרות נגד או מתנגדות לחלק מהדברים שקוראים בכול מיני דברים.. כמו גוד שארלוט זה בערך פאנקD:

m i c k e y 15

New member
פאנק זה זה בערך חח

Good Charlotte Off Spring green day Blink 182 Sum 41- שהם יותר פאנק רוק New Found Glory The Vines The Distillers נירוונה NOFX אול אמריקאן ריג'קטס.. חחחחחחח חפרתי..יש עוד חחח אבל זה מספיק כדי לקבל קצת מוזשג על הלהקות העכשוויות של פאנק ואת כל אלה אני שומעת חח

LovE BuSTeD

New member
באסטד לא מחשבים אתעצמם כפופ ממש לא.

אולי מקפליי אבל באסטד לא... אתלא זוכרת שהיה אמריקה או באסטד אמרו שיציגו אותם כלהקת בנים הםהתחילו לבכות שמה!! הםתמיד שנאו את זה שקראו להקתבנים..!

Bleed for Me

New member
לא אמרתיע להקת בנים..אמרתי פופ..

להקת בנים שעושיפ פופ זה לרוב 5 בנים ששרים ורוקדים.. ג'יימס הגדיל את באסטד וטום את מקפליי כלהקות פופ-גיטרות שמנגנות וכותבות שירים לבד

LovE BuSTeD

New member
לא יודעת בקשר למקפליי

אבל איני זוכרת שבאסטד היו שונאים שקוראים להם להקתבנים או פופ

Bleed for Me

New member
לא נכון..

באסטד בעצמם אמרו שהם להקת פופ-גיטרות ותמיד דיברו שהם פופ למרות שהם לא "בוי באנד"

bsn199

New member
וולקאם..../images/Emo204.gif

עוד בן לפורום..! בעצם נראה לי היחיד..

למעלה