חדש:בלוגו - אתר לכתיבת בלוגים

shinza

New member
../images/Emo41.gifחדש:בלוגו - אתר לכתיבת בלוגים../images/Emo41.gif

הייתי רוצה להמליץ על אתר לכתיבת בלוגים בכתובת www.blogo.co.il

כן אבל

בפורום הזה אנחנו מדברים על דברים שקשורים בבלוגים, הוא לא מכוון לפרסומות עצמאיות, דברים מסוג זה מקומם ב

אני לא חושב שזה משהו שלילי

זה קישור למערכת בלוגים חדשה. אם זה לא המקום לפרסם כזה דבר אז מה זה?

לא הכי קשור אם זה שלילי או לא

זה פשוט לא מקובל, הודעה כזו הולכת ל
זה לא שהיא מעוניינת לשמוע מה דעתנו על המערכת.. בשורה התחתונה רק רוצה שנכנס, מה ההבדל בין זה לבין הודעה שמוכרת משהו? אין..
זה המקום בשביל זה לדעתי.

ע ל ו מ ה

New member
ההבדל הוא שזה קשור לבלוגים

ולא סתם בלוג אלא בלוגים באופן כללי. הודעה קלאסית לדיון בפורום בלוגים, והיה רצוי שנדון על תכונות המערכת לטוב או לרע, במקום לפתח דיון כה גדול על השימוש בפורום... בסופו של דבר כל פתיחה של אתר בלוגים חדש היא שירות בשבילנו הבלוגרים. למה אנחנו מוציאים קוצים ומגינים כל-כך על תפוז שלנו כשמישהו חדש מנסה לתת לנו שירות?...

חחח זה לא קשור לתפוז..

אלא לפרסום בפורום באופן כללי.. יש חוקים לא כתובים לכך, זו דעתי בכל אופן..

ע ל ו מ ה

New member
אבל המקרה הזה הוא לטובתנו

איפה אפשר להפיץ הודעה לקהל הבלוגרים על אתר בלוגים חדש, אם לא פה? ודווקא פה זה נותן לנו אפשרות להחליף דעות וללמוד על האתר החדש מנסיונם של אחרים (אני, למשל, כשמראים לי דף סגור שצריך להירשם ולו כדי לבחון אותו... מוותרת מראש ומחכה לדעתם של אחרים...).

0r0r

New member
כי זה פשוט רע

מבחינתי זה נראה בדיוק כמו פרסום כל אתר. ופרסום בכללותו לא מקובל. הנוסח של ההודעה גרם לי לא להתייחס ברצינות למערכת עוד לפני שנכנסתי אליה. וכשנכנסתי הבנתי שאני גם צודק.

0r0r

New member
כי עכשיו בא לי ../images/Emo3.gif

וזה לא פתאום. אני תמיד הייתי נגד הודעות כאלה ולא רק בהקשר של הבלוגים. אבל לא אכפת לי. בסופו של דבר, לדעתי, הודעות כאלה משיגות את המטרות ההפוכות שלהן. בוא נסכם שלך לא אכפת מהודעות כאלה סתם ככה ואני נגד אבל כל מה שאמרתי קודם וזהו. אין לי כח/רצון/סיבה/כוונה/מהשתבחר לשכנע אותך שאני צודק.

Rockamora

New member
../images/Emo45.gif

זה כמו שבפורום של נגיד.. אמממממממ...................... בפורום של אביב גפן מפרסמים אתר שעוסק באביב גפן אבל הוא לא של תפוז. אני לא רואה בזה שום דבר רע בפירסום של האתר הזה. הבלוגים שם אפילו נראים קצת יותר טוב משל תפוז לא ניסיתי לפתוח אחד עדיין אבל הם נראים אחלה! ברור שאני לא אעזוב את תפוז אבל

Tali1912

New member
זה כמו לפרסם כאן את ישרא

זאת גם מערכת בלוגים. בכלל לא הבנתי מה פתאום מפרסמים פה את ישראבלוף. ממתי תפוז וישרא ביחסים דיפלומטים?

0r0r

New member
זה לא כמו לפרסם כאן את ישרא

וזה לא קשור לזה שהפורום הנוכחי בתפוז. בקיצור.. התגובה הקודמת שלי.

Tali1912

New member
זה ועוד איך רע אפילו גרוע

מערכת בלוגים כמו ישראבלוף שעוד גובה כסף על תכנים שהגולשים כותבים. מילא היתה הצדקה אפשר להבין, אבל אין! יש אתרים שגובים דמי מנוי אבל זה מוצדק כי זה שימושי יש בזה תועלת <אתר גלים או אתר דידקטוס למשל> עוד לא ראיתי מערכת בלוגים נוספת שגובה כסף על תכנים שהגולשים עצמם כותבים.

למעלה