חדש בפורום - גלריות

רותי&ע

New member
../images/Emo41.gif חדש בפורום - גלריות ../images/Emo126.gif

נוסף לפורום עוד כלי - הגלריות. אלו הם מעין אלבומי תמונות ממוחשבים. כרגע יש דוגמא של גלריה אחת עם תמונה אחת. בתכנון כרגע שתי גלריות : 1. הפעוטון - תמונות העוללים. 2. עוגות יומולדת - רעיונות לקישוט עוגות יומולדת. יש לכם עוד רעיונות? אז מי שרוצה לשרשר לכאן תמונות - מוזמן
ומילת הזהרה - זכרו שהאינטרנט הוא פתוח לכולם ולמרות שיש תחושה מאוד חמימה ונעימה בפורום, אין אנו יודעים מי רואה את התמונות ואיזה שימוש יעשה בהן. כל המפרסם תמונה עושה זאת באחריותו הבלעדית. זהו, גמרתי עם החובה
ואחרון אחרון חביב - רשימת ימי ההולדת עודכנה. בסוף העמוד יש רשימה של ילדים ללא תאריך יום הולדת. אם אתם רוצים לעדכן תאריך אנא שרשרו הודעה לכאן. שיהיה לכולנו לילה שקט

רותי&ע

New member
ועוגת היומולדת הראשונה כבר שם ../images/Emo77.gif

עוגת פרפר שכיכבה במסיבת יומולדת שנתיים של עידן. ומי שרוצה לדעת איך להכין-אין פשוט מזה. אופים עוגה עגולה, חותכים במרכזה את גוף הפרפר. את שני החלקים דמויי הסהר משני הצדדים הופכים-צדשמאל הופך להיות צד ימין ולהפך. והחלק הקל הוא הקישוט.

יערה+

New member
והנה העוגת יום הולדת שנה של ירין

שאני הכנתי במו ידי, ואני מרשה לעצמי להשוויץ

יערה+

New member
בצק סוכר מיוחד שקונים

גם העוגה מצופה בבצק הזה. זה בצק מתוק ונורא טעים (בעיני), הוא במקור לבן, וצובעים אותו בצבעי מאכל (טבעיים לגמרי כמובן - אני די נגד צבעי מאכל)

ואם כבר בעוגות וצבעי מאכל עסקנו..

אז בעוד חודש וחצי יש לשחר יומולדת ואני כבר מתרגשת ומתחילה בהכנות. ויש לי שאלה: אני רוצה להכין לו עוגה בצורת פו הדוב (הוא מת עליו) בשביל זה אצטרך קרם צהוב כחול ואדום. אשתמש בשמנת מתוקה אבל איך אצבע אותה??? אני בדילמה, לא רוצה צבעי מאכל אבל רוצה עוגת פו אמיתית. תודה על התשובות טל

תיורז

New member
הבצק קל לעיצוב?

אני ממש מתלהבת... רזי יחגוג שנה רק בעוד כחודשיים ובגלל העוגה הזו אני מתחילה לתכנן.

רותי&ע

New member
אפשר בקלות לעשות לבד

אני צריכה לזכור להביא לכאן מתכון. ולגבי צבעי מאכל-קצת על הקרם, פעם בשנה, זה ממש לא נורא..

לאה_מ

New member
אבל צבעי מאכל לא צובעים טוב על בסיס

שמנת מתוקה - בגלל שמערבבים את הצבע עם הקצפת הלבנה, כל הצבעים יוצאים בהירים (אדום יוצא ורוד, צהוב יוצא חוור כזה לא צהוב שמש, כחול יוצא תכלת). אם רוצים שצבעי מאכל יצבעו בצבעים חזקים, צריך לצבוע איתם ציפוי חמאה, וזה לא טעים במיוחד. אבל הבצק סוכר של יערה נראה מדליק, אז אם אפשר מתכון...

אוי ../images/Emo7.gif אז מה אני אעשה? חייבת צהוב

חזק כמו פו אמיתי. ואדום חזק. לא רוצה חמאה זה מגעיל. מישהו יכול להציל אותי? טל

zimes

New member
אולי מרציפן? מישהי יודעת?

את יכולה לצייר עם עדשים או עם סוכריות צבעוניות של עוגת יומולדת. את האדום אפשר גם עם דובדבנים מסוכרים שמיועדים לקישוט עוגות. היתרון בסוכריות הוא שהן קלות, ולכן לא יפלו גם מהצדדים (אם יש צדדים שאת רוצה שיהיו צבעוניים, ולא רק ציור מעל)

רותי&ע

New member
רעיון אחר-ציפוי שוקולד צבעוני

עושים ציפוי שוקולד רגיל אבל במקום שוקולד רגיל שמים שוקולד לבן (ותודה לקטי על הרעיון).

דיאנה1

New member
את יכולה להשתמש בקרם שעושים מפודינג

וניל וקצפת. מתכון על האריזה של פודינג אינסטנט וניל. הפודינג הוא קצת צהוב אז הוא יעשה את הקרם צהוב חזק יותר. אולי שילוב של הקרם הזה עם צבע מאכל צהוב וקצת סירופ שוקולד כדי לחזק את הצבע יעשה את העבודה? אפשר לנסות.

ר-חלי

New member
כל הכבוד

זה פשוט כייף לכל בוקר להכנס לכאן ולמצוא הפתעות חדשות ורעיונות כאלה שעושים לי את היום בחיי

יערה+

New member
רותי, בגלריה של העוגות

אני חושבת שרצוי שיהיה רשום גם מי הכין את העוגה, אחרי הכל הקרדיט מגיע לו-לה. אז מלבד תיאור העוגה שיהיה גם שם. תודה יערה

התמונה של התינוק הזה על כף היד ...

זו התמונה שהיתה לי בשומר מסך בעבודה (ז"ל
) לפני ששחר נולד. קיבלתי את הספר הזה עם עוד המון תמונות בסגנון הזה כשהייתי בהריון. אכן ספר מקסים. רותי, מותר לפרסם את התמונה הזאת כאן? מה עם זכויות יוצר? טל

רותי&ע

New member
זה של Ann Geddes ונתת לי רעיון..

לצרף את האתר שלה לקישורי הפורום. והתמונה הזו יורדת מייד כשיש לי תמונה אמיתי ראשונה. מנדבת את שלך?

למעלה