חדש בפורום - סקרים

אלה_ה

New member
../images/Emo41.gif חדש בפורום - סקרים ../images/Emo70.gif

לצד המאמרים נמצא כפתור נוסף "סקר". הסקר הנוכחי הוא בעקבות הדיון על אמהות ואושר. אתם יותר ממוזמנים להציע לי רעיונות לסקרים חדשים או לשינוי הסקר הנוכחי. אז יאללה לעבודה -מי שלא מצביע לא משפיע

הצעות לסקרים נוספים

אני אוהבת לשמוע מה חושבים וחווים אנשים אחרים....אז הנה כמה שאלות שאותי מעניינות, בשליפה (מספיק להרבה זמן ,לא ?
* האם בקשתם לדעת את מין העובר בזמן ההריון? * האם נחשתם נכון את מין העובר? * כמה שעות הילד יושן בממוצע בלילה? ובאיזה שעה הולכים לישון? * להורים שעובדים כמה שעות ביום אתם מבלים עם הילד? * כמה שעות ביום אתם מרשים להם מול הטלוויזיה? * באיזה גיל (אם בכלל) חזרת לעבודה? * כמה ילדים אתם מתכננים? * מה ההפרש האידאלי לדעתכם בין ילד לילד? * האם לילד יש חפץ שהוא קשור אליו במיוחד ואם כן , מה ?

אלה_ה

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif בשבילך ולכולם..

הסקר עצמו שטחי למדי והוא תוספת נהדרת לדיון מעמיק. העלית שאלות כל כך יפות. אני מציעה לפתוח כל פעם שאלה כזו ואני אצרף סקר מתאים. מה דעתכם?

השאלה "כמה זמן הילד ישן בלילה"

הזכירה לי מקרה משעשע שקרה לי אתמול, וקשור גם לדיון על האידיאליזציה של האמהות. פגשתי אתמול אמא צעירה יחסית, והיא אמרה לי שהיא לא יודעת מה לעשות עם הבת שלה, היא מתעוררת הרבה בלילה, ואצל כל מי שהיא מכירה הילדים ישנים טוב בלי לקום בלילה בכלל... נורא שעשעה אותי הנאיביות ואמרתי לה שהיא יכולה להתחיל לספר, כמו כולם, כמה הילדה שלה נפלאה וישנה לילה שלם...

אלה_ה

New member
וסיכום והתוצאות עד עכשיו

1. אני מרגיש הרבה יותר רע - 7% (1) 2. קצת יותר רע לי - 0% 3. אותו הדבר - 0% 4. אני קצת יותר מאושר - 30% (4) 5. אני הרבה יותר מאושר - 61% (8) (סה"כ קולות - 13). סיכום של יומיים - למעלה מ-90% יותר מאושרים. איזו תוצאה אופטימית
מי שלא הצביע - מוזמן..

למעלה