חדש בפורום

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif חדש בפורום../images/Emo41.gif

סקר חדש, מוזמנים לענות:)
במאמרים:
הפאנפיק של מאייה- האדם האחד
הפאנפיק DON'T TELL MOM
על שולחן הניתוחים- JETSET
100 סיבות למה אנחנו אוהבים את MCR
לינקים לשירשורי האומנות של חברי הפורום
התמונה בדף הראשי של הפורום הוחלפה. רוצים לראות
תיכנסו לשם.
משימת הפורום- זה כבר ניגרר יותר מדיי זמן. אז מי שעדיין לא העלה תמונה שלו עד יום ראשון
הפורומים המועדפים על חברי הפורום הם: דה יוזד גרין דיי סימפל פלאן פאקצות גוד שארלוט
הרבה תמונות הועלו לפורום השבוע, אז בואו נכניס אותן לגלריות
אני זוכרת שמישהיא שאלה/אמרה בימים הראשונים שהפורום הוקם, כמה אנשים ישארו פה עוד חודשים.... ואתם חושבים שאתם זזים לאיפושהוא
נראה לכם
כיום חברים בפורום 153 חברים, מכובד מאוד!:) שבוע טוב

קרניjack

New member
זה חלק מניהול הפורום

כמו שאני יודעת מה הפורומים המועדפים על חברי הפורום:)

super jesus

New member
153?!?!

ז איפה התמונות של כולם לוולפייפר? זה כולל קוראים סמויים? ולחשוב שמתוך 153 חברים בפורום רק אני ושי בנים

קרניjack

New member
לאני חושבת ש153

זה כל מי שכתב בפורום בחודש האחרון, לא כולם הם אנשים פעילים פעילים בפורום, אבל עדיין זה מאוד מכובד, אחרי יותר מחודשיים:)

noy13pour

New member
ממממממ../images/Emo4.gif

אני מתלבטת.... כי אנמי רוצה שהסיפור יהיה גם במאמרים אבל אני מתביישת יש לי חרא של כתיבה... חוץ מזה זה לא על MCR אבל תמיד אפשר לשנות שמות.. אוףףףףףף כדאי?....לא כדאי? ואאאאאאאאא

את יכולה לבקש ממישהו

שיעשה לך בטא. זאת אומרת יתקן לך דברים, ינסח משפטים בצורה יותר טובה, יציע רעיונות חדשים, בקיצור יעבור על זה וייתן לך עיצות לפני שתפרסמי

קרניjack

New member
אין לך ממה להתבייש

פה זה לא תחרות שפיטה בין סופרים, פה מי שרוצה להעלות משהוא שהוא כתב פשוט מעלה:) זה לא צריך להיות מקצועי ולא מתוחכם, פםשוט משהוא שאחד מחברי הפורום כתב, אז אין לך ממה להתבייש.

noy13pour

New member
טוב אולי אני יעלה את זה

בפינת התרבות השבועית הבאה.........

קרניjack

New member
פאנפיקים הם לא קשורים

לפינת התרבות השבועית. את יכולה להלעות אותם ככה. רק שימי לב על הכללים של כתיבת פאנפיק (כתוב במאמרים:)

whatascene

New member
דווקא לא

פירסינג וקעקועים מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית פאקצות גוד שארלוט ^_^

למעלה