חדש בתפוז חפשו לבד
Purple Mushroom New member 8/10/06 #3 שמתי לב שהיו שינויים בתפוז לאחרונה לא בכל הבלוגים , אבל הגבתי פעם לבלוג : יש עריכה מיתקדמת בתגובות ! וגם יש יותר מקלדות , בתגובות בפורומים , אולי בקומנות , בתגובות הישנות , אז כניראה זה בקומונות אין צילומי מסך , אין לי כוח , תתמודדו !
שמתי לב שהיו שינויים בתפוז לאחרונה לא בכל הבלוגים , אבל הגבתי פעם לבלוג : יש עריכה מיתקדמת בתגובות ! וגם יש יותר מקלדות , בתגובות בפורומים , אולי בקומנות , בתגובות הישנות , אז כניראה זה בקומונות אין צילומי מסך , אין לי כוח , תתמודדו !
Purple Mushroom New member 15/10/06 #9 :0 ../images/Emo43.gif ../images/Emo45.gif נבדוק את זה גם . יאלה לבלוגיה . .
N noyil New member 9/10/06 #5 חדש(?): שוליים בהתחלה חשבתי שהבינו בתפוז שעמודים עם שוליים זה יפה (כמו שיש בעמוד הבית, בעמוד הפורומים החדש, במסרים, בMY BAND ועוד), אבל ראיתי שאת כלי העצומות לא עשו ככה והוא לא נראה משהו..
חדש(?): שוליים בהתחלה חשבתי שהבינו בתפוז שעמודים עם שוליים זה יפה (כמו שיש בעמוד הבית, בעמוד הפורומים החדש, במסרים, בMY BAND ועוד), אבל ראיתי שאת כלי העצומות לא עשו ככה והוא לא נראה משהו..
Purple Mushroom New member 11/10/06 #7 אוי נכון ! יש לי פליקס ! אני אנסה , למרות שפעם ראשונה שניסיתי , זה הפנה אותי לעמוד הפליקסים , אבל היה עם זה בעיה , ולא הצלחתי .
אוי נכון ! יש לי פליקס ! אני אנסה , למרות שפעם ראשונה שניסיתי , זה הפנה אותי לעמוד הפליקסים , אבל היה עם זה בעיה , ולא הצלחתי .