חדש
בלוגים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif חדש../images/Emo41.gif בלוגים בתפוז אנשים

אנו מתכבדים בזאת להכריז על השקת השירות החדש מבית תפוז אנשים - תפוז בלוגים. תפוז אנשים הכריזה היום על השקת מוצר חדש מסדרת מוצרי הקהילה שלה -"תפוז בלוגים". המערכת הטכנולוגית עליה מבוסס "תפוז בלוגים" מאפשרת לכל גולש ליצור לעצמו מגאזין אינטרנטי עצמאי במגוון תחומים ללא צורך בידע הטכני המוקדם, שהיה דרוש בעבר על מנת ליצור ולפרסם תכנים ברשת. המוצר החדש מסדרת מוצרי הקהילה - "תפוז בלוגים" תוכנן, נבנה, ועוצב בדרך בה כל גולש המעונין לשתף את העולם בהגיגיו, מחשבותיו ודעותיו, במגוון של נושאים, ולקבל עליהן את תגובות הגולשים, יכול לעשות זאת באמצעות כלים פשוטים ויעילים להפקה ועריכה של תוכן. כל אדם, שחלם לכתוב אך לא הייתה לו כתובת יוכל לקבל את החשיפה המרבית לתוכן אותו הוא מייצר. אנו מזמינים אתכם לבוא ולהתנסות. נשמח לקבל את תגובותיכם כאן בפורום. לתפוז בלוגים >>

al-x

New member
מדליק, מזל טוב.

לפעמים כל העניין של "עוד שירות בלוגים חדש" עושה לי קצת רע, מצד אחד אני שמח שישנה תפוצה לעניין ושאנשים כבר לא יסתכלו עליי עם גבה מורמת כשאני אגיד להם שיש לי בלוג. מצד שני, כל שירות יותר טוב מהמערכת שאני משתמש בה (למרות שהיא ממלאת את הצרכים שלי אבל בכל זאת יש לי פזילההצידה, סתם להסתכל, בלי לגעת).אצלי רוב המבקרים הם קבועים, השימומש בשירות כלשהו מביא עוד ועוד אנשים לכל בלוג. מצטער שאני שופך את זה פה, סתם דילמה מרגיזה.

איה@

New member
ברכות! ../images/Emo65.gif

איזה כיף להיות שייכת למערכת - שקשובה לצורך הגולשים, משקיעה ומפתחת מערכות - ועונה על צרכים. הפעם - הבלוגרים -(ואלו שרצו ולא יכלו להיות בלוגרים) - הרוויחו בגדול! כל הכבוד
פתחתי חצר של איה גם בתפוז בלוגים - ואני מתכוונת לחלק את הזמן בין שתי החצרות שלי.
אני ממליצה לכולם לנסות ולהתנסות, כמו בכל מערכת חדשה - יהיו בוודאי תקלות קטנות, נשמח מאד אם תכתבו לנו עליהן כדי שתפוז יוכלו לתקן אותן וכמובן כמובן - כל שאלה, הצעה, המלצה - אנחנו כאן לתמיכה גם בתפוז בלוגים. בהצלחה!
איה.

al-x

New member
אני בדילמה...

נראה לי שזה יהיה כאב ראש אחד רציני לנסות לעדכן שני בלוגים באותו זמן, אני מתכוון לכפל תכנים. אולי צריך לסנג'ר מישהו שיעבוד על אפליקציה מתאימה

כל הכבוד התלבטות ושאלה

באמת כל הכבוד לתפוז שנהייו אוזן קשבת ומקום של מפגש לאלפי אנשים. ההתלבטת היא האם לפתוח גם בלוג שם בנוסף לקיים והשאלה היא: אני לא שייך לשום "מערכת" ודיי חבל לי כי אני לא מגיע לחשיפה שרציתי. מה עושים ? האם להכפיל את התוכן ? דרך העיניים שלה

tiptip4u

New member
גם אני

עשיתי את שני הבלוגים בערך אותו הדבר
עם הקדמה ולינק לשני מה שמזכיר לי ם בשני לעשות לינק לחדש...

xslf

New member
הודעת שגיאה בפתיחת בלוג חדש

רציתי לבדוק את המערכת, וניסיתי לפתוח בלוג. אחרי הכנסת שם כתובת וכו', לחיצה על הבא מביאה הודעת שגיאה:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10' Procedure 'CreateBlog' expects parameter '@BlogSubCatId', which was not supplied. /insertBlogDetails.asp, line 33​
נסיון נוסף לא עוזר. אני עם מוזילה על לינוקס.

jerri

New member
גם אצלי. אני לא מצליח לערוך את הקטע

שכבר כתבתי. ואגב, נדמה לי או שאין לבלוג יכולות עריכה (הדגשה וכו') או שאני עושה משהו לא בסדר?

גם אני נתקלתי בבעיה

פתחתי בלוג בתפוז (או לפחות נראה שהוא נפתח), כתבתי קטע, אבל כשלחצתי על פרסום לא ראיתי את הקטע שכתבתי ולא את הבלוג שלי בדף הראשי של הבלוגים. כשקיבלתי הודעה ובה שאלה אם אני רוצה לראות את הקטע (או משהו כזה) ולחצתי "כן", זה הביא אותי לדף הראשי של הבלוגים, שבו כאמור לא היה זכר לבלוג שלי. מה קורה פה?

נטע...

מה כתובת הבלוג שפתחת? תנסי להכנס כמשתמשת רשומה שוב ותודיעי לי עם הבעיה לא נפתרה. תודה

ג'רי

באיזה דפדפן אתה משתמש? האם אינך רואה מעל עורך הטקסט בר אפור עם לחצנים הדומים ללחצנים במעבד תמלילים מסוג word?

Sorry

כדי להשתתמש באפשרויות העריכה המתקדמות תאלץ לשדרג בינתיים לאקספלורר 5.5. אני מקווה שבעתיד גם בעלי אקספלורר 5 יוכלו לעשות שימוש לפחות בחלק מאפשרויות העריכה המתקדמות.

jerri

New member
אוקיי. אבל כרגע אני לא יכול אפילו

לערוך באופן רגיל את הקטע. גם לזה צריך 5.5?

לערוך אפשר

למחוק מילים, שורה חדשה וכד'. אבל לצבוע אותיות, bold, italic וכד' עדיין אי אפשר.

xslf

New member
תהיה אפשרות

להוסיף אפשרויות עריכה באמצעות psudo code, או חלקי html, למשתמשים מתקדמים, כך שזה לא יהיה תלוי בדפדפן?

למעלה